21 barn?

29 år och pappa till 21 barn

29 år och pappa till 21 barn

Klicka på länken för att se videoklippet om dåren som lyckats knulla till sig 20 kaaanske 21 barn! Det är minst 11 olika mammor till barnen. Smart kille den dära, eller vad säger ni? Ingenting jag själv tänker satsa på direkt men...


Ful header

Tänkte passa på att be om ursäkt för min extremt fula header. Ska göra en ny så fort jag har tid och orkar! (Kan dock ta ett tag pga att jag är så fruktansvärt seg med allt)

Sitter på Orust, har väldigt tråkigt och är sjukt trött. Ska sova om ett litet tag faktiskt, ska upp imorgon vid 7-8 och ta bussen in till skolan. (DÅ JAG INTE TÄNKER GÅ TILL MATTEN FÖR DÄR HAR JAG REDAN STRECK SÅ DET BLIR ONÖDIGT!)

Dessutom så saknar jag homot. Jetimycket. Puss på det. Nej.

Poser


Jag tyckte det var extremt kul att poooosa framför spegeln igår natt! Fint att mina ögon är röda också. Jag är ett riktigt monster. Det är bra!

Video på mig, så fult!


Emelie filmade mig igår och jag berättade typ om dagen i videon? Var inte nykter i videon och jag ser förjävlig ut, men det är bara kul! =D JAG ÄR SÅÅÅÅ ROLIG!!!!

Kvällen igår


Bilder på mig sen igår, först med smink och sen utan smink, trevligt
(btw så gillar jag skarpt att jag har i en emopiercing i läppen. not)

Ska iallafall berätta lite om min kväll igår. Jag och Emelie träffades i Uddevalla och tog bussen till Trollhättan. Gick runt ett tag och glodde, var med Sara, Linda och någon mer en stund. Det var fullt med bilar (mest raggarbilar) i hela Trollhättan och folk gapade och skrek som idioter. Förutom att det fanns gott om idioter så fanns det även gott om poliser. Vi gick runt bara och träffade massa folk, jag var en hel del med Stefan och hans två kompisar på kvällen. Jag drack några öl, blev inte direkt full, bara lite påverkad. Sen när vi skulle tillbaks till Uddevalla åt vi pommes frites med kebabsås först, gott som faaaaan. Sen på bussen var det några killar som bråkade, fett störande.

Kille 1: MEN KOM DÅ!!!
Kille 2: Jag har redan kommit!!!!!

Jag och Emelie (och resten utav bussen) tyckte att det lät skitkul.


Väl framme i Uddevalla var vi en stund med Jennifer och någon sthlmare hon kände. Sen drog jag och Emelie hemåt, fast på vägen träffade vi två snubbar som skulle åt samma håll så vi typ tog sällskap med dom? Nej, dom tog sällskap med oss. Bjälken minns jag typ att den ena kallades, haha han var helt galen och sprang runt och dansade och hade sig. Jag och Emelie gick iallafall hem sen, jag pratade i tele med Dennis ett tag och Emelie pratade med Fredrik. Sedan somnade vi!




Bilder sen igår

Här kommer lite bilder sen igår! =)


Jag innan vi drog till Trollhättan


Jag och baby! =)


Trollhättan! Vi satt oss på en trappa en stund mitt i stan



Ehm... Ingen aning


Lite random folk sådär


Haha stefan ser typ efterbliven ut xD



Video


Jag vet inte riktigt vad det här är men jag lyckades spela in det igår iallafall, stefan som tjötar... ahaha =P

Back home

Nu är jag hemma igen efter en helt okej kväll med massa folk! Berättar mer sen och lägger in bilder från gårdagen, ska göra sallad med min syster nu för vi håller på att grilla :)

Drar nu

Nu drar jag till Ua och sedan Thn. Bloggar mer imorgon då jag inte tar med mig datorn till Uddevalla. Puss, ha en jättebra kväll och jättebra dag imorn! =)

TROLLHÄTTAN!


MUPPIG BILD SOM FAN, JAG VET! XD men, jag har hämtat mitt löshår nu iaf =) Har inte i ens i närheten av allt hår på bilden då clipsen är i lägenheten! Men ska dit och hämta dom sen :) Ska locka håret lite också tror jag =) Sedan drar jag och Emelie till Trollhättan på cruising!!! Skulle egentligen dragit till gbg också, men vi skiter i det och ger all tid åt THN! Ha en bra kväll, cause I will.

Hello there

Tjena, har vaknat för en stund sen (tidigt för att vara jag!) och ska duscha om en liten stund. Ska tjata lite på mor min om diverse saker också! Sen bär det antagligen av in till Uddevalla. Träffa Emelie, dra på cruisingen och sedan gbg?! Får se hur det blir... Just nu är jag inte pepp på något alls. Men det blir bättre sen. Hihi, puss

Ont

Ja, det gör så jävla ont. Och jag kan verkligen inte sluta tänka på det.
Snälla, rädda mig?

Hemma

Nu är klockan 03.17 och jag är äntligen hemma efter en mycket "händelserik" natt.. Först hamnde vi i Henån, där jag och min sociala fobi isolerade sig mot folk. Sen när jag drack ett par öl till så pratade jag med massa folk, wooh ovanligt! Sen åkte jag med upp till sne (ja han kallas så), tappade bort min LG telefon och började gråta. Hittade den och ringde Dennis när jag fortfarande grät, haha. Var ensam uppe i skogen vid Önne-vägen och visste inte var jag var. Lyckat. Bror hämtade mig, vi åkte till Henån igen och var där ett tag. Sen körde Chris och Linus upp oss till Lövås där Robin hämtade oss. Vi stack med hem till honom, drack lite öl och chillade. Sen gick jag och brorsan hemåt och syrran hämtade oss vid Höggeröd. Nu är jag hemma, trött som as och ska sova om en stund. Försökte ringa Dennis men inget svar, too bad for me.

Ängs brygga


Jag på ängs brygga


Ängs brygga


Henån


Henån (DET KOM MASSA BRATS DIT SOM ALLA KILLAR PEKADE FINGER ÅT?)


Soet bror! :) (som började bråka med Tom, jag blev galen och började skrika)


Nu ska jag sova iallafall. Eller nej, skall testa att ringa herr bögmagister först. (DENNIS OFC) Redan gjort det två gånger men inget svar. TOENT! Svarar han inte nu går jag och lägger mig, hihi. Puss godnatt iallafall hihi

Torp/Henån

Har precis kommit hem från Torp, varit där med pappa och syster. Nu ska jag ner till Henån med mina syskon och dricka öl. Ska bli full. Ska bli underbart. Alkohol är ett bra sätt att glömma saker och bli dum i huvudet. Skitbra. Har inte ätit idag heller vilket betyder FULL MALIN! Ska dra nu, ha en bra kväll.

Jag vet inte

Jag vet inte om det är sommaren som får mig att må såhär dåligt. Ångesten och paranoian kryper sakta fram och jag bara gråter. Har inte lust att göra någonting överhuvudtaget. Ser inget ljus alls i livet, just nu är allt bara negativt. Jag kanske påminns om förra sommaren? Den hemskaste sommaren jag någonsin varit med om. Om det finns någon gud så ber jag innerligt till honom att denna sommaren ska bli bättre än den förra. Men tyvärr är jag väldigt stensäker på att det varken finns en gud eller några mirakel. Jag orkar inte. Seriöst.

Fuck off

FUCK OFF ALLT! Typ så känner jag nu. Är inte på humör för något alls asså. Undrar fan vad det är med mig, har gråtit flera dagar i rad och gör även nu? Blir sur för allt och ingenting? Herregud... Allt kan bara dra åt helvete en liten stund. JA, ALLT! Idag ska jag supa mig så redlöst full så jag inte vet vad jag heter. Adjöss

Finne???


Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara uppmärksamma alla om att jag typ har en finne mellan pattarna?! Kan man ha det ens? Aja, inte najs iallafall... Godnatt fuckers and suckers! =D

Godnatt ;)

Nu ska jag sova en stund ifall jag kan somna vill säga. Är inte överdrivet trött och solen lyser rakt igenom persiennerna, PLUS att dom jävla flugorna är så jävla kåta på mej och mitt rum JUST idag och JUST nu... Störande... så önska mig lycka till med att somna typ!

Innan jag somnar ska jag sma my loooove bara för att liksom. Najs. Sen ska jag ligga och fundera över alla mina problem en stund. Deppa lite med andra ord. Ska försöka lipa lite också, det är aldrig fel. Jävlar vad seg jag är nu! Inte konstigt, har varit uppe ett antal timmar. Men jaja, hörs senare! Godnatt :)

Sova eller inte sova?

Sitter just nu och funderar starkt på ifall jag ska sova eller inte. Det är världens härligaste väder ute, vilket syns på bilderna nedan. Varmt är det också. Känns riktigt onödigt att sova bort en sån dag, å andra sidan vet jag hur trött jag kommer vara senare på dagen och det är inte heller speciellt bra. Nu dricker jag kaffe vilket säkert kommer resultera i att jag inte kommer kunna somna om en stund, jag är så smart. Go me!

Asså shit vad härligt det är ute. Har typ bestämt mig för att sova några timmar iallafall, ställa klockan på alarm vid ett eller något. Det blir nog kanon. Frågan är dock om jag kommer upp ur sängen då men... Det återstår att se! =)






Camwhore


Min gamla camhora bild! Som blev mycket uppskattad, särkilt bland det manliga könet? Tycker mest jag ser ut som en gammal tant på bilden. Dessutom ser mina brösst enorma ut (iallafall jämfört med vad dom är) men jag har kommit på att det är säkert därför killar gillar den bilden! Gah, kåta jävlar mjau?

Nu ska jag fortssätta irritera mig över dom cirka 5-6-7 flugorna som fluger runt i mitt rum. Jävla äckelflugor alltså. EN ANLEDNING ATT TYCKA ILLA OM SOMMAREN! :/

Porrfilm?


För jag har ju alltid drömt om att få vara med i en porrfilm?...
NEJTACK, äckelgubbe!

Sak i läppen


Haha kolla vilken rolig sak jag hade i läppen häromdagen när jag höll på att töja...
SCHNYGGT! =D


Tråkig lista

Är du kär just nu? - Oja

Har du någon kille just nu? Nee ;(

Har du dumpat någon? - Jo det har väl hänt, dock inte "på riktigt" men

Har någon dumpat dej? - Hah ja, ingen vill ha mig ;)

Har du sagt att du gillat ngn för skojs skull? - Nä?

Är du duktig i skolan? - Neej, eller kan vara om jag vill men jag orkar inte bara

Har du bra betyg? - Verkligen inte

Sköter du dej i skolan?- Neeej

Har du haft mobilen på lektionstid? - Det har jag varje dag?

Hur många är ni i din familj? - 5

Har du rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- Ja det har hänt. Eller rymt och rymt, jag drar väl vart fan jag vill

Har du skrikit på och slagit din mamma? - Yes det har hänt, dock ett tag sen senast

Har du kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Haha inte diva kanske, men resten!

Du har vänner? - Ja

Vem/vilka var du med sist? - Sara tror jag om man inte räknar med mina syskon

Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Jag älskar inte alla mina vänner ens? Inte många.. Men javisst!

Är det okej att ha kill-kompisar? - Haha ja?

Har du pussat någon av dina kompisar? - Yes

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Öh.. Nej?

Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Riktiga vänner blir man inte av med så nej

Du sminkar dej varje dag? - Japp.

Tar kort på dina bröst? - Händer väl

Använder foundation på läpparna? - Heh ja

Super dig packad varje helg? - Ja jag gör nog det

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Som fan

När grät du senast? - Igår...

Har du någon gång viljat döda någon? - Många gånger

Vem bråkade du senast med? - Dennis igår haha, bråkade och bråkade vet jag inte men dålig stämning och massa tjaffs :/

Du har blivit våldtagen? - .... Patetisk fråga ens. Nej.

Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar håret varje dag, fjortisfrysör öh kan man ha det?

Ditt hår e knallblont? - Ja det äre väl


Ledsen? Arg? Vad?

Jag vet inte vad det är med mig. Nu gråter jag varje dag, varje gång utan någon större anledning. Jag irriterar mig på precis allt. Jag skulle kunna mörda. Den som går i närheten av mig nu och säger något opassande kommer i prinicip få sig ett rejält kok stryk eller en kniv i sig. Just nu hatar jag hela världen. (Förutom några som jag aldrig skulle göra något ont och dom vet förhoppningsvis vilka dom är :*)

Du visste inte att...



... När jag gick i nian på högstadiet (Henån skola) var jag ett riktigt bad-ass. Jag var elak mot människor som inte gjort mig någonting bara för att jag hade tråkigt och var väldigt fördomsfull på den tiden. I min klass hade vi en tjej som ingen tyckte om (låter elakt, men det är faktiskt sant!) Hon sprang till lärarna två gånger och påstod att jag hade mobbat henne vilket jag till min egen förvåning faktiskt INTE hade gjort. Det enda jag hade gjort var att säga "DAAAAAHHH?" till henne när hon försökte prata med mig och mina kompisar. Fick sitta i möten med lärare och grejer oh det var inte alls kul, helst med tanke på att jag faktiskt inte hade gjort något...

Sover FORTFARANDE inte



Lite skum bild men den funkar...

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig, nu börjar det faktiskt bli konstigt... Vid denna tiden brukar jag iallafall sova sen två timmar tillbaka men nu är jag inte ens trött! Mamma är vaken, pappa har gått till jobbet och här sitter jag som ett fån framför datorn och gör ingenting vettigt alls. Hur ska mitt liv sluta egentligen?

Funderar iallafall på att dygna, men mina funderingar brukar aldrig leda någon vart ändå. Kommer aldrig orka att dygna, men vill heller inte sova bort hela dagen.. Bäst att jag går och lägger mig snart, pappa ska troligtvis in till Uddevalla senare idag och då vill jag med ju! =O

It hurts


Sorry, but I miss you like hell and it hurts so damn much.

DÖD ÅT FLUGOR



Sånna här äckliga jävlar borde utrotas eller något!! Så fruktansvärt irriterande. Dom flyger runt i mitt rum och tror att dom har rätt till det? Men då tror dom jävligt fel och nu är jag jävligt lack. Ska mörda varenda levande fluga.

Låttext, baby its fact

Bara för att jag är totalförälskad i låten!

Just in case they're wondering
They've got us pinned terribly
They don't believe our love is real
Cause they don't know how real love feels

You should know it's true
Just now, the part about my love for you
And how my heart's about burst
Into a thousand pieces
Oh it must be true
And They'll believe us too soon

Baby, it's fact
Our love is true
The way black is black
And blue is just blue
My love is true
It's a matter of fact
Oh, and you love me too
It's as simple as that
Baby, our love is true

They may say some awful things
But there's no point in listening
Your words are the only words
That I believe in afterwards.

You should know it's true
Just now, the part about my love for you
And how my heart's about burst
Into a thousand pieces
So it must be true
And they'll believe us too soon

Baby, it's fact
Our love is true
The way black is black
And blue is just blue
My love is true
It's a matter of fact
Oh, and you love me too
It's as simple as that
Baby, our love is true

Skam för sthlm?

Kalvkottlet M19:
Tjena baby vad tycker du om nollåttor
Jag:
tjenna. jadu, jag drar väl inte alla över ett streck och jag känner bara två nollåttor... så jag kan inte säga så mkt. dårå?
Kalvkotlett M19:
första man får höra i norrland är jävla 08or, i skåne där e de andra man får höra jävla 08or

Jag:
aha keeej. men jag har absolut inget emot nollåttor, önskar fan att jag var en själv typ liksom (*eftersom jag gillar dialekten och hatar att bo i dom jävla småorterna jag faktiskt gör)
Kalvkotlett M19:
oki blondi men sthlm ska man inte ge tummarna upp för
Jag:
haha njaaaaae det beror väl kanske på hur man ser det och på vilken del av sthlm osv men
Kalvkotlett M19:
håll dig till orten då får man se bild av dig?
Jag:
finns i fotoalbumet
Kalvkotlett M19:
skojjaru man ser inge
Jag:
Vaaa? .. vadå man ser inge, finns bild i fotoalbumet iaf, PÅ MIG, inte på min kropp elr nåt
Kalvkotlett M19:
ja så blond va du inte nu
Jag:
Öh? VA?
Kalvkotlett M19:
äru bäng eller langa bild så man ser
Jag:
bäng? nej men du verkar va. vadå langa bild så att man ser, är du blind eller vafan äre du vill se? ..
Kalvkotlett M19:
nu e du blond igen, langa msn så jag kan visa hur du ska posa i kameran
Jag:
Msn=VIP only
Kalvkotlett M19:
fakk u vip ja försöker få dig posa lite va ere för stil å vända ryggen till
Jag:
det är min stil att vända ryggen till
Kalvkotlett M19:
ahh, har du kommit på man kan gnugga sig mot andra fittor nu
Jag:
jag gnuggar mig inte mot sånna som dig ;)
Kalvkotlett M19:
när dom, e 12 hittar dom sin fitta sen när dom e fjorton hittar dom balle å står i led nu när du e 16 har du hittat fitta att saxa dig mot
Jag:
jag är arton, du är omogen och du skriver som en jävla blatte
Kalvkotlett M19:
din mammablev knullad av blatte i gränd
Jag: Det var du elr?



Okej, ärligt talat men det är tamejfan sånnahär människor som förstör nollåttornas rykte! ;) För det första var den här mannen (vad det såg ut som) helt svensk men stavade och formulerade sig som en jävla blatte. (Ehm, nej jag har inget emot blattar men jag uttryker mig sådära) Han var inte riktigt klok, och det är såna människor som verkligen får mig att tro att merparten av alla i sthlm är fucking retards. Haha. Dock skrev inte denna killen bara till mig utan till massa andra tjejer också. Men en annan kille från sthlm, skrev till den här killen att sluta tönta sig, sedan skrev han även till mig och påpekade vilken tönt han dära Kalvkotlett var. Kan inte annat än hålla med! =) Tacka gud att det faktiskt finns folk som inte är helt efterblivna iallafall.
(Ps, han svarade inte mer efter att jag frågade om det var han)

Vaken ännu

Ja, jag är som vanligt vaken även nu såhär på morgonkvisten pga att jag fortfarande inte gått och lagt mig för att sova. Vända på dygnet snart kanske? I sommar vill jag inte sova bort dagarna direkt... Just nu sitter jag ute och röker, fåglarna kvittrar på för fullt och solen har snart gått upp helt. En jävla dåre cyklade precis nere vid vägen, vem fan får för sig att cykla nu?! Åh herre, nu cyklade en till dåre förbi?? Jaja... Det är bra att folk är olika.




Ont i huvudet typ

Hallåja. Jag sitter just nu och förbannar mig över min huvudvärk och över att min hand alltid somnar så fort jag sitter framför datorn?! Har lyssnar på baby it's fact (med hellogoodbye, se förra inlägget) i flera timmar nu utan att byta, så kände för lite förändring nu och bytte till Hand's up med Lloyd banks och 50 cent, sååå inte min musikstil överhuvudtaget men det låter bra nu iallafall! =P


Baby it's fact


Jättesöt låt! =) Baby its fact-Hellogoodbye

Amy Wester


Hoho, här är Emelie, as known as amy wester !
Hon är söt, rolig och massa bra.

Kolla in hennes blogg här! =D

FETMABARN


Höhö lite roliga bilder, ser skitfeeet ut men ignorera det =D

Fin bild

Tja, har precis pratat med Dennis i telefon i typ en och en halv timme. Nu gör jag ingenting, skriver med honom på msn haha. Skickade ett skitful bild på mig där jag har 25 dubbelhakor och ser ut som en padda, såhär löd hans reaktion:

Dennis säger:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Ja, bilden var sjukt ful. Hahahahaha, att jag ens skickade den till honom asså hahaha.

Jaja, idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Får se vad som sker. Haha. Ha en bra dag iallafall, mohah!

Orust

Ska till Orust med tio över fyra bussen, men går ner mot stan om några minuter för min syster skall tydligen till Willys först. Så jag går med henne dit och så =) Nu har jag passet med mig till Orust, sist glömde jag det och det var fan inte kul haha. Ska nog övningsköra nu i helgen med =) ska bli kul hahah, jag lovar att räkna antal gånger jag kraschar haha ;)

Nä, nu måste jag packa det sista och sen springa! Puss

Sova snart?

Ligger i sängen med datorn och pratar med folk @ bdb samt lyssnar på Rage against the machine. Fett bra! Ska leta upp mitt block med socialpsykologi-saken som jag inte gjort ännu (a) och sedan skall jag sova, är trött redan faktiskt. Försökte sova lite vid 9-10 på kvällen förut, men fick massa sms hela tiden som jag vaknade av...

Jaja, nu ska jag dra mig ifrån datorn för idag. Hörs imorn! Puss

Hemma igen hihi

Nu har jag varit ute och gått med min syster lite, i regnet. Sedan var jag hemma hos syrran med henne, Carina och Emil. Carina tycker jag är ett missfoster för att jag har små fötter. Hihi. Aja, nu lyssnar jag på mando diao och ser ut om fan. Mitt hår är helt jävla cp. Men det gör inget. Nu fick jag sms, hm ifrån Dennis. Han är nog inte så glad på mig då jag har skickat typ 25 sms i rad till honom (a) hade ju tråkigt! Aaaaja, skit samma, orkar inte XD Nu ska jag lyssna på musik och städa lite. Måste hitta mitt block där jag skrivit socialpykologin, måste skriva in det kvarvarande i datorn! WHOOOHO!

Men men, sluta tönta er och ha ett bra liv. Ciao!

Promenad med syster

Har precis sovit lite, eller ja sovit och sovit.. Halvsovit mer typ. Tänkt och så. Gråtit lite, eheheh. Bra gråt denna gången hahah xD Nu ska jag snart gå ut och gå med min syster, hon frågade mig nyss om jag ville med ut.. så ja, jag skuttade upp ur sängen och klädde på mig och fixade till sminket lite som hade runnit hahaha.

Är på fruktansvärt dåligt humör fortfarande och blir arg för minsta lilla, grrr!!! Hahah. Iallafall when it comes to my mum. Näe, nu ska jag smsa syrran och bege mig utåt. Herrå!


Ja så ser jag ut nu, ehehehehehe SKA GÅ UT NU, KÖSS!

Geheh

Nu ska jag vila en stund. Bara en liten pyttestund. 10 minuter, en kvart? Sedan skall jag städa snabbt, gå promenad.. och plugga. Fixa min blogg lite kanske. Ser förjävlig ut. Diska? Disk överallt. Nästan. Sminka mig lite, smörja in mig i mer filmjölk? Platta håret! Sortera min garderob, bädda sängen? Kolla skolmailen, rensa datorn, lyssna på musik? Finns mycker att göra ju. Adjöken.

Immature? Yes.


Svininfluens-töntar!!

Alltså, nu börjar jag bli riktigt trött på att alla skriver i sin blogg att dom tror dom fått svininfluensan osv bara för att dom har lite ont i halsen eller är lite förkylda. Läste det just i DennisM's blogg. Ärligt talat, alla ni som skriver så, skriver ni så för att få uppmärksamhet, för att ni tror ni är roliga eller för att ni verkligen tror att ni har svininfluensan? Herregud, för det första, tänk på att det faktiskt finns dom som redan har det, hur jävla kul kan det vara för dom tror ni? Och sen, istället för att sitta och skriva om att ni har det, gå till doktorn och kolla upp er... Och en sista sak. Har ni det inte, så hoppas jag innerligt att ni får det bara för att ni är så töntiga och skriver det hela tiden!! Mohahaha!! (fast jag skonar kissie, för hon är cool till skillnad från er andra, grr)


Hoppas ni börjar se ut som ett svin eller något... ååh idioter!

Otroligt asså

Tänk att ett sms kan få mig att sluta gråta... Haha. Nu kan jag inte ens fortsätta gråta, det som var så mysigt =( Haha, jaja.. Får väl tacka personen i fråga som skickade smset dårå. Nu nös jag. Ska leka allergisk nu eller något. Vet inte. Städa, plugga, gå promenad, äta, dö...  Vet inte? Kan inte bestämma mig.

DÖ MER ER!!

Sitter och lipar som en jävla barnunge och vet inte ens varför... skrev nyss "sug kuk" till min mamma på sms också, tror hon kommer uppskatta det rätt mycket... Är på sjukt dåligt humör nu så ingen ide att prata med mig iallafall! Allt stör mig idag, ärligt talat. Mitt utseende, min kropp, min mamma, min syster, spotifys jävla reklam (slår sönder datorn snart om inte kärringjäveln håller käften) hm ja, mitt liv i allmänhet stör mig bara. Och allt runtomkring. Kan inte alla människor (utom dennis, pappa och fredrik och dom normala människorna jag tycker om) bara dö typ, så får jag vara ensam kvar på jorden med alla bra personer liksom? Hade varit helt perfekt! SÅ DÖ MED ER ALLIHOPA!!!! ÅÅH!!! Oj vad jag tar i.

Dumma i huvudet

Varför är precis ALLA i min närhet efterblivna och dumma i huvudet? Stackars er säger jag bara...

Spanska?

Detta är det enda man behöver kunna om man ska åka till Spanien... =) SE OCH LÄR SMÅ BARN!!!

● Kuk = Polla (Uttalas påjja)
● Fitta = Coño (Uttalas cånjo)
● Knulla = Follar (Uttalas Fojaar typ)
● Bög = Maricon (Uttalas marrikån)
● Hora=Puta (Uttalas poota)

● Jag ska knulla din mamma = Yo quiero follar tu madre (jå kijäro foojar to madrä)
● Du är ful = Eres feo/fea (erress feo, fea)
● Jag är kåt = Estoy caliente, Estoy cachondo (äståjj kalliäntä, äståjj katchåndo)
● Är du kåt? = Estas caliente? Estas cachondo? (estas kalliäntä, estas katchåndo)
● Du är för full - Eres demasiado borracho (erress demassiaado borratcho)


Haha fuck this.. ;)

Filmjölk grr

Jag har kommit på att body lotion har ungefär samma utseende och konsistens som filmjölk. Typ. Så ah, här sitter jag och smörjer in mig i filmjölk och lyssnar på someone new-eskobar feat heather nova. Söt låt.

Ska städa lite idag. Och skriva klart TVÅ psykologin arbeten. Önska mig lycka till. Sen ska jag nog på promenad med min kära sysrer, men nu ska jag lyssna på Ozzy Osbourne och fortsätta leka med min filmjölk, hihi.


Filmjölk är äckligt... Om man inte dränker den med socker..

I suck

Goddagens. Jag suger =) Hmmm... Jaa, det var väl allt jag hade att komma med för tillfället.

Godnatt


Baby, you're the best part of my day.

JAG ÄLSKAR DIG! HIHIHIHIHI <3
(bilden är sötast, grr!)


Nu skall jag sova. Ska nu upp om två och en halv timma, hur fan ska detta gå till då? Jag kommer banga! Men näe, bangar jag så tycker jag inte om mig själv överhuvudtaget. Men gdnight ppl :*

Inte trött

ÅÅH, Jag vill inte till skolan imorn. Så tråkigt, så hemskt, så jobbigt. Men snart är skolan över. Snart är det sommarlov! Äntligen. Det sorgliga är väl att det blir mitt sista sommarlov liksom, eller ja ni förstår. Måste egentligen verkligen sova nu men är inte ett dugg trött. Men får väl försöka iallafall... Måste verkligen komma mig upp imorn! Längtar såååå tills jag får mitt jävla löshår också, då kommer det bli jävligt mycket egobilder dessutom haha för ah, gillar inte att ta kort på mig när jag har så kort hår som nu =P Aja, ciao

Upp om 3 timmar..

Japp, jag ska upp om tre timmar och jag har inte ens gått och lagt mig ännu. Ska på rättegång på Tingsrätten med klassen vid tio över nio tydligen? Hoppas jag lyckas ta mig upp ur sängen, det var inte så populärt imorse om man säger så... Aja, får väl se hur det blir. Nu ska jag kolla min skolmail och om en liten stund skall jag sova!

<3



Det bästa som hänt.

Social fobi?

Allt jag gjort med fet text är sånt som stämmer in på mig!

Den som lider av social fobi har en oproportionerlig rädsla för att dra på sig uppmärksamhet, bli bedömd och avvisad i olika sociala situationer. Man kan vara rädd för att man ska bete sig avikande vid exempelvis måltider, fester, sammankomster(?) och arbetspauser(?). Man är rädd att man ska rodna, stamma, darra eller på något annat sätt göra bort sig. Svårighet att se andra människor i ögonen tillhör också fobin.

På grund av att den som lider av social fobi har svårt att se folk i ögonen, inte säger så mycket, inte deltar i sammankomster kan denne bli betraktad som arrogant, otrevlig och ointresserad av sin omgivning. (Har hänt att folk jag inte kände förr som jag nu känner påpekat att deras första intryck av mig var att jag verkade otrevlig och tyken)

De vanligaste situationerna är:
* Tala inför publik
* Prata med auktoritetspersoner (chefer, lärare, läkare)
* Prata i telefon
* Bli iakttagen när man gör något
* Äta bland andra människor
* Skriva bland andra människor
* Skriva prov, tentor
* Kontakter med motsatta könet (öh, vadå kontakter? ;S)

När man utsätter sig eller förväntar sig att utsätta sig för de fruktade situationerna är det vanligt med psykosomatiska symptom förutom ångesten som:
* Hjärtklappning
* Skakningar, darrningar (i vissa fall)
* Svettningar
* Muskelspänning
* Muntorrhet
* Yrsel
* Huvudvärk
* Andnöd
* Tryck över bröstet

Det finns också socialfobiker som inte upplever dessa psykosomatiska symptom, men som istället upplever stark självmedvetenhet, rädsla och fruktan. För att slippa rädslan undviker man den skrämmande situationen. Detta kan i en del fall leda till en i det närmaste total social isolering.


Hiho, många lärare har sagt till mig att jag borde gå till farbror doktorn, kanske dags snart WOHO? =D Jag är för rolig.

Du visste inte att...



- Jag tycker det är gott att äta råa nudlar.

- Jag HATAR när folk skickar tex. youtube länkar osv till mig på msn, klickar väldigt sällan upp dom.

 - Jag tycker det kan vara kul att klämma finnar.

 - Jag vet INGENTING om politik. Vet varken vilket parti Fredrik Reinfeldt är med i eller vilket parti Göran Persson var (är?)med i.

 - Jag kan ha storlek 34 på vissa skor.

 - Jag rakar oftast inte benen på vintern.

 - En gång för ett bra tag sen på fyllan försökte jag övertala en 95:a att ha sex med mig?! (nej vi var inte ens nära på att ha sex, vi gjorde ingenting eller så, men jag var konstig och sa det mest för att jag var full. Har blivit ganska retad för detta, och det har INTE varit kul! hahah..)

 - Igår när jag hade tråkigt satt jag och luktade på min systers skor, mina skor och Tonys skor för att kolla om dom luktade fotsvett.

Smal pappa =O


Hah, förut hemma hos mormor kollade vi i en gammal tidning om hundar som mamma och pappa hade varit med i typ eller något, på bilden är det min pappa (som står och kollar på våran föredetta hund Emma som typ badade) och pappa var riktigt smal på den tiden ju, haha =P Inte för att han är tjock nu eller så, men han har ju skaffat sig en hejdundrande ölmage genom tiden ;)

Sara

Nu ska jag bort och träffa Sara som vanligt xD

Drar nu

Haha, jag älskar mormor och morfar alltså! Vi har inte dratt än, dom kommer och hämtar oss nu så vi slipper gå. Ska tydligen gå på salladsresturang med dom? GOTT JU! =D Skrier när jag är hemma igen, så vi hörs då. Puss! (på dennis, grr)

Ozzy Osbourne-Dreamer



Underbar låt! Vad har hänt med mig? Nu blir jag snart rädd, haha.
Jaja, drar upp till mormor och morfar alldelles strax som sagt.
Hear ya later.

EMOTRÖJA



HAHA, verkligen inte den snyggaste bilden i världen men jag tog den nyss för att visa min riktigt coola emo-tröja ;) den användes flitigt på min emotid ska ni veta, haha! Så jävla fult haha.. Aja, nu ska jag iallafall göra mig iordning lite innan jag och syrran drar upp till Äsperöd för att hälsa på mormor och morfar!

Jag och Sanna = EJ NORMALA!

- malinerika ;* the absence of you is killing me. säger:
HAHAHAHHAHAHAHA , TÄNK DIG: DIG, MIG, SILVIA, KUNGEN OCH PRINSEN I EN GRUPPORGIE

imyourheartache säger:
HAHAHAHHah

- malinerika ;* the absence of you is killing me. säger:

Shiet asså, inge najs!! silvia suger carl-philips kuk medans han slickar kungens anus. kungen knullar dig samtidigt .. jag bah ligger o chillar o pillar lite på dina bröst!!!!!!

imyourheartache säger:
FYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

- malinerika ;* the absence of you is killing me. säger:

 u like it .. åtminstonde the last part :|

imyourheartache säger:
HAHAh.. självklart.! med dig vill jag ju sexa dagarna i ända! xD

 - malinerika ;* the absence of you is killing me. säger:
HAHAHAH, dagarna i ÄNDA ;) hahahahha

GAH!

Åh, jag vill verkligen ha mitt löshår nu! Längtar så jävla mycket, att slippa gå runt med mitt korta hemska hår ska bli W O N D N D E R F U L !

Jaja, detta har ju iallafall varit en spännande dag. Eller inte. Var med syrran på Torp, sen drog vi till Willys och hon handlade mat, sen drack vi chai latte och träffade Sara och Linda =) Sen drog vi hem till henne, Tony var där ett par timmar. Sen på kvällen åt jag och Johanna lax-sallad och kollade på Yes man. Sen har det ju hänt ytterliggare lite spännande saker lite här och där, men det är skitamma.

Godnatt! =)

piercingen <3

Jag fick i piercingen igen! WOHO! Först tänkte jag skita i det överhuvudtaget för pallade inte smärtan. Men jag gav mig fan på det och tryckte in örhängen och nålar för att "väcka" pieringen igen så att säga, och det funkade! Dock tog det tid och det gjorde ont, men nu äre över! ;D

!!!!!!!!

Don't cry your heart out, biatch.

Live your life



YES! Jag har fått riktigt konstig musiksmak. Eller mja, den är väl likadan som alltid förutom att jag lyssnar mer på musik i denna stilen bara.. Blame my dear sister! T.I feat. Rihanna-Live your life.

Bantningspiller?



Okej, det är verkligen inte bra för mig att läsa ex. Kissies och Amirs bloggar. Dom ska ju testa bantningspillret Alli som finns receptfritt på apoteket och tydligen ska funka. Då är det ju klart att jag kommer på att shit, jag måste gå ner i vikt i sommar och varför inte med bantningspiller liksom? Mamma ringer och jag börjar såklart tjata om detta.. Men nehe, hon ville inet köpa bantningspiller till mig för det är inte bra och det funkar inte, blablabla... Jag blev jag arg och gav telefonen till Johanna. Ska tjata mer på henne när jag kommer till Orust hehehehhe.

mmmmmmmmm

JAG ÄR SUR OKOK

Min hörsel suger

Johanna till Tony: Jag hade min första lektion idag  klockan fem i ett men den var inställd!
Jag: Öh, vafan saru?
Johanna: Att jag hade min första lektion idag men den var inställd...
Jag: Jaha hah, jag trodde du sa att du hade din första ägglossning idag...

Jag tror jag hör dåligt.

Hos syster

Nu sitter jag hos min syster. Tony kommer hit om en stund tydligen. Senare ska jag och Johanna göra laxsallad.. Hm. Vi har varit på stan och druckit chai latte, grr. Träffade Sara och Linda också =) Fick se Saras tatuering, riktigt snygg faktiskt! Nu ska jag socialisera mig lite mot min syster och kanske ringa Dennis igen fär han svarar inte och GAAAAAAAAAAH datanörd. <3 Hejs!!

Grattis......

Grattis Malin Erika Karlsson. Du har precis klarat av en hel dag i skolan. Hahahahaha!!

Duktig på att uppdatera

Japp, det är jag. Jag är riktigt duktig på att uppdatera min blogg. Har gjort det 9 gånger idag upptäckte jag, och klockan är bara 3. Gissa varför? Jo, för att jag har varit uttråkad. Skolan är ju inte direkt så roande om man säger så. Bara nu på fotolektionen (som förövrigt har hållt på i 50 minuter) har jag uppdaterad tre gånger tror jag? Åhh, jag äger. Nu kan INGEN klaga på att jag har dålig uppdatering eller att "UPPDATERA BLOGGEN MAAAALIN" Hihi för this is good. This i reaaallly good!

Jag kollade, det var 5 jävla uppdateringar bara på denna lektionen? Go Malin.

Fortfarande sur btw. Eller vadå sur? Jag vet inte vad jag är. Något är jag. ÅÅÅH!

Snöggt!



Hahaha, en gång var jag lite lustig och la in en viss persons ansikte på denna bilden... Hahahah... Fan vad jag skrattade då. Svårt att inte göra det nu också. Ehm.. Får personen i fråga se denna bilden är jag nog död. Men det gör inget :)

Syster





Haha min kära syster.

Åååh mina bröst RAWR


WOHOOO! Kolla, mina bröst har liksom börjat .. eh, hur ska jag förklara?...



Hm ja, det liksom.. sticker upp? Öh?OKEJ, Som vanligt så suger jag på att förklara. Och som vanligt babblar jag på om mina bröst. Men hallå? Dom växer ju som kanoner för fan! Grrrrr, RAWR! Jag är störd. Ta på mig!

ELLER TA INTE PÅ MIG, JA JAG VAR IRONISK. VAR INTE SÅ UPPSKATTAT ATT JAG SKREV SÅ, FÖRLÅT MIG.

Fotolektion!


Gammal bild som jag hittade i fotomappen, jag gillar att jag ser helgalen ut, GRR! Nu ska jag städa lite bland mina foton och lägga in alla bilder som jag ska skriva ut i en speciell mapp. Varsegoda för informationen!

Hemma på rasten

Är hemma lite snabbt nu på den halvtimmes rasten vi har mellan Mediakunskapen och fotolektionen.Skulle lämna några papper hemma som jag inte orkar gå runt och bära på...  Ska gå tillbaks till skolan alldelles strax! Är fruktansvärt trött dock... Skulle kunna lägga mig ner och sova på en gång. Men icke, för efter skolan ska jag förmodligen till Torp med min syster, hon tjatar ju så.. Men får se om jag orkar åka med, tror dock jag måste för att hon inte ska strypa mig.

Btw, min mentor är en dryg jävel och Dan är konstig!


Konstig bild wohooo

Well, nu måste jag springa till skolan! Tjingeling

Dubbelmoral? Nej tack!

Varför har alla dubbelmoral nu då? Hallåååå, make up your minds. Sluta säg en sak och mena en annan, sluta säg en sak och mena två helt olika saker. SLUTA BARA, OKEJ!!!!

Arg

Sitter i skolan. Är arg på saker och ting, inte för att jag egentligen borde vara arg men det är jag ändå. Inte på någon person, men på saker som vissa personer säger och gör. Men dom säger inte fel och dom gör inte fel. Åh, vad mystiskt haha... Men det är inte så puckat som det låter. Inte egentligen.

Va i HELVETE?

Svenneemma Idag, 10:55
hejsan=)det är som så att jag är konstnär och målav tavlor av olika människor. och det är helkroppsbilder som jag målar. och nu har jag kommit hit till BD och ska leta efter MAX 5 stycken som ska få prova på att bli avmålad av mig. ni kommer att få tavlan som jag målar och ni kommer även få ca:3-4000 kronor. fast det är bara 5 stycken som får chansen så ni får bestämma er kvikt=) allt som ni behöver är en webcamera och ca en kvart över. detta kostaer er vanligtvis 3000 kronor att bli avmålad men nu så är det ni som får dom pengarna=) hör gärna av er till mig om ni har några frågor. min msn är [email protected]
OBS: jag målar avklädda bilder såhör inte av er om ni bara vill prata om det=) jag vill ha seriösa som verkligen vill bli avmålade. och ni behöver inte oroa er över att något av er kommer synas=)

Okej, VISST OM DET DÄR HADE VARIT FRÅN KLUBB6! Eller kanske kamrat eller t.o.m lunarstorm. Men BILDDAGBOKEN? Vad i själva fan har hänt med folk?

Smart kille rawr

Han gjorde det igen!

Emil Molander i NV 3B är inte bara bäst på fysik han är dessutom
näst bäst i Sverige på biologi.

Efter deltagande i årets biologiolympiad har han tillsammans med tre andra elever uti landet blivit utsedd att representera landet i den internationella tävlingen Japan i sommar.

Eftersom tidpunkten krockar med fysiktävlingen i Mexiko har han dessvärre varit tvungen att tacka nej.

Jaha, vad trevligt. Min gamla klasskompis sen högstadiet. Smart kille den dära! ;)


Vaken

Trots dålig sömn (har vaknat en gång i timman ungefär) och inte alls många timmars sömn så har jag trots det faktikt tagit mig upp ur sängen (otroligt nog) och ska alldelles strax gå till skolan. Ser ut som fan idag dessutom, mitt hår är fuckat och sminket likaså. Men jag kan inte bry mig om det nu. Varmt som in i bänken är det också! Fyfan...Men nu ska jag sminka mig lite till och sedan skall jag gå. Bye!

GE MIG SOMMAR NU

I don't want you in my life.

Jag BORDE sova, men det hindrar mig inte från att vara vaken, nej nej tvärtom hihi. Jag vill inte sova, jag vill inte att det ska bli imorgon för jag vill verkligen inte till skolan! Men nu är det förvånande nog bara ungefär 3 veckor kvar, nej jag skojar bara, typ två veckor kvar? 10 skoldagar kanske? Helt sjukt är det! Denna veckan, nästa vecka, och sen typ lite till på veckan därpå? Något sådant! FAN, GE MIG SOMMAR NU!



Im so gay



Jag gillar min vackra kreation och jag gillar budskapet i bilden. Not. Sitter och målar saker till Dennis på msn, för jag har tråkigt och vill inte sova. Nu ska jag måla en blomma till Mr. D. Puss

Lista igen..

10 favoriter:
Färg: Svart, vit, rosa & ljusblå
Mat: Cheeseburgare!
Musik: Dead by april hihi
Film: Bra fråga, jag minns inte?
Bok: Läser aldrig böcker
Sport: Fotboll är rätt kul. Badminton är också kul.
Årstid: Sommaren såklart. Våren är också rätt najs!
Veckodag: Fredag tror jag allt
Glassmak: Hm det finns många goda!
Tid på dygnet: Jag gillar natten

9 för tillfället:
Humör: Lite nere men helt okej
Smak: Ingen alls
Kläder: Haha string och strumpor only (a)
Bakgrund: What? Vart?
Nagellack: Inget
Tid: 02.16
Omgivning: Lägenheten
Irritationsobjekt: Samma som vanligt


8 första:
Bästa vän: Jonna Fjeldheim Tiger
Screen name: Öh va?
Husdjur: Katt
Piercing: Näsan ifall inte öronen räknas
Förälskelse: Jadu det vettefan!
Musik: Hm minns inte...
Bil: Ingen alls so far ;)
Kyss: Jag var 15

 7 senaste:
Alkohol: Öl igår
Mat: MAAAAAAAAAT!
Dryck: Saft
Biltur: Till Uddevalla förut idag
Kyss: Vettifan, av ngn brud
Spelad låt: Dance with somebody-Mando diao
TV-program: Talang förut idag


 6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Asså jag fattar verkligen inte grejjen med ordet dejta? Död åt det ordet!
Brutit mot lagen: Yes vem har inte liksom?
Blivit arresterad: Nejj för fan
Badat naken: Oja
Varit med på TV: Nej, haha. Bara på ICA ;)
Kysst någon du inte känner: Japp

5 nej tack:
Kläder: Emokläder (typ too much nitar osv)
Mat: Soppa (kan vara gott men jävla ansträngande att äta)
Musik: Lyssnar faktiskt på det mesta, men nej tack till dansband och allt för skrikig musik!
Dryck: Mjölk (eheh, det GÅR typ inte att dricka rent liksom)
Personlighetsdrag: Självgod (kan vara rätt bra asså, men hos vissa går det för långt, "jag är bäst blabla"

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Drack öl tills jag däckade
Du kan höra just nu: Klockan som ticktackar
Du inte kan leva utan: Ahh, det är så mkt och så många!
Du gör när du har tråkigt: Sover, städar, går på promenad, sitter vid datorn.. Ringer Dennis ;)

3 personer:
Du kan berätta allt för: Min syster
Du tycker om: Dennis hihi och alla trevliga människor
Du inte gillar: GAH, här kan man rabbla upp många! Men nöjer mig med att rabbla upp skabbet.

2 val:
Kaffe eller te: Beror på.
Vår eller höst: Vår, love it!

1 önskan: Poni <3

Ta bort sminket osv

Nu ska jag ta bort sminket, platta håret lite och så. Sen ska jag äta och se på film eller något tror jag, är inte ett dugg trött iallafall och ska inte sova än på ett tag!

Jag har iallafall haft en roande stund i mitt liv ikväll, haha! Jag bytte identitet för en stund och lurade några stycken på min mn att jag var Dennis. Det allra roligaste var nog att idioterna faktiskt gick på det =P Men sen sa jag ju att jag skojade såklart, ingen blev ur, tur det! Woho, jag är barnslig för jag tycker sådant är riktigt kul haha =D

Näe, nu ska jag hitta på nåt! Puss!

Träffa Sara

Nu har jag legat här i sängen i ett par timmar, ska dra mig bort till Sara nu! Måste bara sminka mig lite och så först! GAH VILL ATT MITT LÖSHÅR SKA KOMMA NU PÅ EN GÅNG! GRRR ÅÅH! Aja, nu kom jag på att jag glömde mitt löshår på Orust också, too bad for me... tofs hela veckan? Seems like.

Tummen ner för..

BAKFYLLA. Det är inte skönt alls, dock får man ju skylla sig själv...

Folk som inte vet vad ord betyder. Hallå, hur svårt kan det va?! Ni bor i Sverige, då borde ni väl fan kunna svenska också eller? Men näää... ?

Skolan! Är så trött på skiten, vill bara bli färdig med skiten så jag kan ta studenten och flytta ifrån den här skithålan till en stad vars invånare är roligare, bättre och lite mer mänskliga!

Utväxt! Jag har världens utväxt i håret, som jag dock inte tänker färga förens precis innan sommaren då mitt hår är så slitet. Får väl leva med den jävla utväxten ett tag till... Jag klarar mig!

Talang


Jag =)


Sitter och kollar på Talang med pappa och syrran höhö.

Är bakis som fan fortfarande trots att jag varit vaken i ett par timmar. Ska fortsätta kolla på Talang nu, drar in till Uddevalla senare!

The beauty with the internetz

- malinerika. the absence of you is killing me. säger:
okej haha kul att ja skulle gå in på en blogg o kom in på en porrsida ist ahahaha

Anna <3 S - Himlen ropar på oss inatt säger:
That's the beauty with teh internetz

Söt fylla

Jag kan inte ha mått helt bra igår. Två utav mina tagnenter på datorn är sönderbrända, har antagligen fimpat på dom. Jag har huvudvärk, vilket jag aldrig får på bakfyllan (måste varit cidern som gjorde sitt) och jag totaldäckade i min säng utan att veta hur eller varför? Inte bra detta... Nu sitter jag och dricker cider igen, fast ni vet sån där med 0.7 procent alkohol i? Det äcklar mig bara det... Fyfan! Min piering har läkt igen för ANDRA gången nu, ska försöka trycka igenom den sen.. Fy fan.

Kärlek

Idag går all kärlek till:

- Eminem
- Dead by april
- & såklar till Dennis, my love :)


BTW, SÅ HATAR JAG SPOTIY OCH ERAN JÄVLA FITTREKLAM!
Ni kan ta er i röven.

FULL!

Jag är full som ah vettefan vad. Snackar med Christian på msn, en vän sen länge! :) Kul, men jag hatar hans syster. Men det gör han med, så det är lugnt;) Ingen mer uppdatering idag. Puss

Emelie



Malin saknar Emelie ;( Kom hem snart! Plz!
Du är bra.

Leighton Meester











I mean, hur fan kan man INTE bli kåt av att kolla på henne?
Hon är så jävla snygg så det går inte att förklara.
Shit, jag skulle inte banga att knulla henne även om jag är hetero!
Jag blir seriöst nästan homosexuell bara av att kolla på henne, grr!
SEXIG SÅ IN I HELVETE.

EMINEM!

GAH LYSSNAR FORTFARANDE PÅ CRACK A BOTTLE! Eminem in my heart! Inte många som visste kanske, men har diggat honom fett länge! Flera år fan, nejdå men kanske i 4-5 år? Han är ju inte ful heller hehehhehe. Han är sjukt bra! Riktigt jävla kuk bra.. Men inget slår Dead by april.. Men ah det har inte med saken att göra just nu kanske men. Nu röker jag, är utanför huset men datorn. Tar fan med mig datorn vart jag än går, och det är inte EN person som klagat på det så att säga ;) Min syster skrev förut på sms:"Malin hjärta datorer" Haha, då svarade jag "Nejje, Malin hjärta sin rosa dator" Hihi. Jaja, databeroende och mobilberoende, that's me! =)

Nu ska jag dricka mer öl (är full och anstränger mig för att stava fan) och röka en till cigg. Ska släppa in min lilla söta katt Lakritz först btw! Puss


Lyckligt lottad?

Jag borde egentligen vara ganska lyckligt lottad som har dom förldrarna som jag har. Dom låter mig göra i princip precis vad jag vill! (okej, jag är arton, men innan också! och mina syskon är 14 och 17 och dom får också göra vad dom vill!) vi får dricka, vi får röka, vi får... ja, göra typ vad vi vill! Min lillebror på 14 bast brukar ta bilen och köra iväg, pappas reaktion: "Vart fan ska han då? Hahah" Hade jag sagt att jag tar knark, typ amfetamin, hade dom inte blivit arga. Dom hade blivit ledsna, gjort allt för att få mig att sluta, men dom hade aldrig skällt på mig för det! Mina föräldrar skäller bara på mig för småsaker, typ som om jag fimpat en cigg på parkeringen eller råkat spilla sås på golvet och inte torkat upp efter mig. Annars äre inga problem! Jag fick pierca mig, röka, dricka, tatuera mig lålng innan jag fyllde 18.. (har dock inte tatuerat mig men jag frågade vid 16-17 och jag fick) jaja.. mina föräldrar är bra iaf <3 ME LIKE!

Ja, iaf, att dom låter oss syskon göra som vi vill är inte för att dom inte bryr sej.. för det gör dom! Men dom.. jag vet inte. Dom är bäst helt enkelt hoho! Cigg smakar popcorn ibland.

Nu är jag full. Pappa har matat mig med öl och mamma matade mig med cider. Jag lyssnar på crack a bottle med eminem. Ja jag gillar eminem. Har jag gjrt i flera år. Så jävla bra! :) Men nu ska jag dricka upp min öl och röka lite. Kyss! ( hatar ordet kyss, haha drf jag skrev det ;) )

PAPPA ÄR ROLIG HAHA

Pappa är ganska full och när han är full säger han konstiga saker.

Malin: *Får sms*
Pappa: Vadå plingeling?
Malin: Öh, jag fick sms?! Det var min mobil som lät?!


Pappa:
Var är johanna och fredrik?
Malin: I henån...
Pappa: Men det är massa poliser där?
Malin: Men dom kör lagligt, ta det lugnt! Johanna kör, Fredrik åker på!
Pappa: Ahhhh...Johanna kör, Fredrik röker på!
Malin: Nej, FREDRIK ÅKER PÅ!
Pappa: Ahh, Johanna kör.. FREDRIK RÖKER PÅ!

Aja, nu ska jag gå ut i vardagsrummet till min fulla far igen.. Han har halv-däckat ioförsej men.. Tvn finns där ;) Inte för att jag diggar att kolla på TV men ändå! Ska försöka väcka min käre far och vaknar han inte så ska jag ut och röka. Inte rökt på några timmar nu trots att jag snart är full, men det ordnar vi snart! ;) Puss!

Öl med pappa



Har suttit och druckit öl med pappa nu en stund. Såg lite på Alias och kom på att jag alltid tyckt att Jennifer Garner är snygg. Yey! Hot girls is my thing. Nejdå, haha, men brudar kan vara jävligt snygga och till och med heta, och det står jag för att jag tycker! ;) Hmm.. Lesbisk? Bi? Näe. Tror jag verkligen inte. Men men...

DOCK ÄR FORTFARANDE LEIGHTON MEESTER SNYGGASTE KVINNAN SOM NÅGONSIN SKAPATS. PUSS.

God damn

Jag är så jävla trött, precis som jag var igår och i förrgår... och resten utav denna veckan. God damn! Idag måste jag somna tidigt... Men det kommer jag aldrig att göra. Jag känner mig själv tillräckligt bra. Faktiskt. Ska dricka lite öl sen tror jag, finns inte så mycket annat att roa sig med. Johanna & Fredrik är i Henån hos någon Marre, I mean, VEM FAN ÄR MARRE?! Trodde det var en tjej först men nej, det är en kille som kallas för Marre, SCHNYGGT! =) Nä, nu ska jag göra något. Kösshaj

Cider



Nu sitter jag och röker och dricker sån här, fast stor burk 7.0 % ;) jag är SÅÅÅ COOL!


RÖKA

Lyssnar på Dead by april-What can I say.. Min nya favoritlåt med dom förövrigt. Ska snart ut och röka, ska bara sminka mig lite först. Inte för att jag ska någonstans men jag tycker det är kul, hihi. Ska fråga mamma om jag kan få en öl också hehehehehe, lite sugen nu liksom hihihihihi. Jaja, hörs sen! Köss!

Löshår



Nu har jag precis beställt löshår, woho äntligen! Blondaste färgen, 45 cm långt, UNDERBART! =) Det borde komma nu någon gång till veckan, så jag längtar =D Är så trött på mitt egna korta hår, och på mitt sletna efterblivna löshår...

Random


Hehe nån bild jag tog förut bara...


Inget löshår...BLEH!


Mm weird pic, men ah... :)


Johanna och Fredrik är nere i Henån och ska fixa cigg. Jag var ju smart och glömde, eller ah, LÄMNADE MEDVETET, mitt pass i lägenheten.. Så vår käre vän ***** fixar  istället ;) Dom borde ha kommit hem för längesen.. Men icke!

poni


Förstår någon?
Förstår jag?
Förstår du?



Hihi där var jag allt bra klyftig va.
HIHI men jag älskar min poni



Grillat

Nu ska jag äta grillat, så jävla gott ska det bli! Inte ätit idag och jag är fett hungrig. MUMS! Haha jag sitter och skrattar för mig själv åt saker jag skriver till Dennis på msn, hahahha sorry men jag är på helkonstigt humör idag! Hahahah...

Nä nu jävlar

MAXII sa: blow me :P
- malinerika the absence of you is killing me. sa: nej ?
MAXII säger: jo :)
MAXII säger: babe
- malinerika the absence of you is killing me. säger: VADÅ BABE ??!

ALLTSÅ, NU BLIR JAG FAN ARG. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR? GÅ OCH DRÄNK ER, EFTERBLIVNA AS.

Mordiska lilla jag

Haha, sitter och läser lite ur min gamla lunarblogg. Fett kul! Läste ett inlägg där det i princip stod att mamma och dom hade lagt 30.000 kronor på mej en månad förr-förra sommaren, hahaha! Jag fick ny dator, ny moped (som har använts typ en halv gång) tv, dvd, spanienresa, massa shit hahah.. stackars dom. Sen läste jag mina mordiska inlägg om "skabbet", hahaha.. read this:

"mitt hjärta knäcks av på mitten
jag hatar dig så
 jag önskar mig din död
 jag vill inte ha dig kvar

Äckliga jävla .. jag vet inte vad jag ska kalla dig. Du är ingen människa för mig, du är ett djur .. ett oförsvarbart djur, en liten jävla äcklig insekt.. Jag hatar dig så jävla starkt, du har inget värde i mina ögon. Vad som helst och vem som helst har större levnadsrätt än vad du har, jag vill bara ha bort dig .. ha bort dig från den här jorden. Du är inte välkommen här. Gå och skjut dig själv, din jävla fitta. Jag vet att det är det du vill.

Sure, jag är mordisk.
Men, shut the hell up, ni vet ingenting och jag hatar henne.
"

Jag var så gullig förr, tog ut all min ilska genom att skriva i det i min fucking lunarblogg?! Hahaha! Nu när jag är arg skriver jag det ingenstans alls, det är bara onödigt. Och svar JA, jag hatar fortfarande människan jag skrivit om ovanför.

Najs väder



Jag klagar inte på vädret iallafall! Helt underbart. Känner lukten av grillat kött, himlen är klarblå, solen lyser... Kan det bli bättre? Svar: Ja, det kan det. Men jag är glad ändå!

Ikväll vet jag inte vad som händer btw. Ska vara med min bror iallafall har jag bestämt. Vare sig han vill eller inte! Men han brukar faktiskt vilja, så det ska nog gå bra. Skriver senare. YEAH!

Boring

Är fruktansvärt uttråkad. Detta är en vääldigt dålig dag. Mitt hår ser ut som fan, ska fixa det snart innan jag får damp över det. Har helsvart klädsel på mig idag, ser ut som att jag ska på begravning eller något... Underbart. Har ingen matlust överhuvudtaget men mamma och dom grillar lax och kött just nu. Jag har problem. Nu ska jag fixa mitt hår så jag slipper må dåligt över hur det ser ut, ska slänga på lite smink också och sedan ska jag ringa Mr D bara för att se om han svarar typ. SÅ TRÅKIGT HAR JAG! OKEJ! Hörs sen köss

LUNARSTORM

Haha, jag fullkommligt älskar placet. Har blivit kallad hora två gånger idag genom den sidan. Anledning? Ingen alls. Folk på den sidan är omogna och har inget liv. Men jag klagar inte, alltid kul att ha folk att driva med på nätterna ;) WOHO!

Orolig

Jag hade tänkt att sova väldigt snart , är fortfarande väldigt trött. Är dock väldigt orolig över min lillebror, han ringde mig nyss tre gånger och jag missade att svara  alla gånger. Nu är hans mobiltelefon av och jag har fått för mig att han varit med om en olycka, men så är det förhoppningsvis verkligen inte. See, ett till bevis på att jag vänder allt negativt! Jag måste gå ner i garaget och kolla om han är där nu, annars kommer jag inte våga somna...

Somnar snart !

Jag somnar fan snart om inte något händer. Jag är allvarligt talat så trött så det känns som att jag inte har sovit på flera dygn. Men jag sov ju till 4 idag... Borde inte vara trött tycker jag. Nu sitter jag och dricker en öl, inväntar att klockan ska närma sig ett inatt så jag kan få sova! Somnar jag nu vaknar jag bara mitt i natten. Nu ska jag ta mig en tripp ner till garaget där mina syskon är, ska prata lite med dom och sedan ska jag upp hit till huset igen och sova antagligen. Får se! Puss

Updaaate

Hm dags för lite uppdatering nu kanske, har så fruktansvärt tråkigt. Det är fredag och jag har tråkigt! Shit, så får det inte vara. Tror inte jag ska dricka idag, men vet inte. Igår hade jag planerat att bara dricka en öl och somna innan 00.00 men det gick verkligen inte som planerat... Jag drack mer än en öl, jag blev till och med full. Jag var inte hemma hela kvällen utan drog hem till Robin vid tolv då jag egentligen hade planerat att jag skulle sova. Tror jag somnade sex på morgonen eller något. Jag suger. Och jag är trött så in i bänken nu. Men kan inte sova redan för då kommer jag bara vakna inatt... Ajja, får se vad som händer...

Torp!



Nu sitter jag i bilen vid Torp, ska strax in och handla mat eller vad det nu är vi skall göra... Pappa är på systemet just nu så det är därför jag sitter kvar i bilen =P

GAH BÄSTAAA



Kan man bli kär i musik? Isåfall har jag blivit det. För länge sen.
DBA!

Hallå ja

Nu har jag vaknat, klockan är 16.11 och jag undrar när fan jag somnade igår?! Har för mig att det var runt 6 på morgonen och då brukar jag väl ändå inte vakna såhär sent... Aja, det gjorde jag iallafall.

Nu ska jag nog duscha håret, åkte moped i regnet igår utan hjälm så ni kan ju förstå hur mitt hår ser ut nu på en skala... (har världens jävla självfall och det har jag sovit med)

Nu ska jag .. göra något. Vet inte vad. Men hejdå iallafall!

Dead by april


ÄR BÄST! Och jag är lite full. Oups, changed plans liksom... ;)

Trött så in i...

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag orkar inte sitta hemma och häcka som en död gris, samtidigt som jag är så fruktansvärt trött. Inte konstigt med tanke på att jag bara sov 5 timmar inatt, och som sagt så somnade jag ju sent och gick upp tidigt. Skulle kunna lägga mig och sova nu på en gång. Vi ska kanske upp till Robin sen, jag Fredrik och Johanna. Men kommer väl antagligen däcka där uppe eller någonting, ni anar verkligen inte hur trött jag är... Och efter några öl lär det väl bli ännu värre! Frågan är, dricka idag eller inte dricka idag? Jag vill dricka, har inte gjort det på länge känns det som. Men jag vill inte däcka av trötthet! Haha, Shit asså... Dagens i-lands problem.

Hah, min bror är mongo.



Kollade msn nyss, okej detta var ganska kul. Mamma heter "Grattis Freddan till konfirmationen!!!" på sitt personliga meddelande som ni kanske ser. Sedan har min kära lillebror varit där och kladdat till lite extra information så att säga. SHIT ASSÅ, MÅSTE SPRINGA TILL MAMMA OCH SÄGA DETTA, DET VAR FAN KUL! =P
( ja jag har blockat min mamma på msn)

Jag är duktig

Mamma och pappa tyckte jag skötte mig bra idag! Jag brukar alltid skämma ut mig när vi har folk hemma och när vi är på ställen som ja, tex kyrkor... Skitbra att dom tyckte jag skötte mig bra iallafall! (det tycker inte ens jag att jag gjorde)

Det dumma jag gjort idag tex...
- Pappa bad mig hämta hans snus, och jag sa samtidigt "Usch vad äckligt!" Då sa farfar: "Jadu, usch!" Jag bara: "Mmhm, jag vet, det finns bättre grejjer ;)" BRA MALIN! Nu tror säkert farfar jag går på chack eller något... Nejdå.

- 'I kyrkan tappade jag min LG telefon så att den först dunkade i bänken jag satt på och sedan i golvet, NÄR DET VAR KNÄPPTYST INNE I KYRKAN! Det var ganska pinsamt.

- När prästen och hans assistens Harrieth (eller vad hon nu är) skulle dricka lite sånt där vin, Jesu blod ni vet ;), så sa min syster: Malin, skrik HALSA HALSA! Så gjorde jag det lite lågt, förhoppningsvis hörde ingen men...

Det bra jag gjort idag ...
- Öhm, jag skötte mig tydligen bra enligt mamma och pappa. Det är ju kanon!

- Jag kramade min farfar för första gången på kanske 10 år, trots att jag är ganska sur på honom.

- Klockan är halv nio och jag är inte full! (ska fråga pappa om öl eller något snart men ändå, jag brukar bli full runt sju ju!)

Tack för mig.

Bilder från idag!


Jag gillar min brorsas mördarblick starkt... Till vänster om honom är iallafall Harrieth,
min gamla konfaledare också, sjukt underbar människa! =)



Freddan klädde ut sig till våran kusin Niklas... ;)


The real man så att säga...


Kusin Elin, hon är lika knasig som jag =D om inte värre..


Kusin Annie :)


Jag...


Där ser man min feta mage, ahah.. men den åker snart bort och blir som i somras förhoppningsvis :D


Jag och kusin Annie =)


Sexig bild på mig och min kusin Elin.. Hon har en.. fake-blom-boll på huvudet?

Denna dagen var najs iallafall :)



Hemma igen

Hemma igen efter konfirmationen! Min bror var ärligt talat så söt i sin vita klänning, fick ett antal bilder som kanske kommer upp på bloggen senare ;) (han kommer sååå döda mig) Min gamla konfirmationsledare kom ihåg mig, hon gick fram till mig och bara: "Nemen det är ju Malin, hej! Kände inte igen dig först men nu ser jag ju såklart att det är du!" Jag blev jätteglad, liksom hon är hur go som helst och hon kom ihåg mig trots att jag hade brunt hår och alltid gick osminkad förr, wonderful! Aja, nu ska vi äta smörgåstårta och så. Skriver sen och lägger in bilder :) puss

Morfaaar

Morfar: Ah, den gamla! (han kallade mig det)
Malin: Ja, hej old man!
Morfar: Old man? Hah, då är du old lady!
Malin: Hah ahjo..
Morfar: Ah, du har ju för fan vitare hår än mig, då är du ju old lady!

Haha, gaaalning.


Och nej, vi har inte åkt än. Tydligen. Ska åka nu. Köss

Mot kyrkan!



Drar till kyrkan alldelles strax! Skriver senare.
PS, SKÄNK MIG EN TANKE ELLER TVÅ, JAG KOMMER HA SÅ SJUKT TRÅKIGT! =(

Love is gone lalala

Okej, men ärligt talat. Kollade just min kompis bilddagbok, nämner inga namn. Han hade just precis gjort slut med sin tjej, och dom hade varit tillsammans i några månader, tre kanske? Ingenting emot min kompis eller så, men varför i helvete blir man tillsammans med olika hela tiden och gör slut efter några månader bara? Okej, man kan ju faktiskt inte veta i början när man blir tillsammans ifall man kommer känna likadant senare osv... Men jag tycker bara det är så tråkigt när folk håller på så, kärleken kommer inte betyda någonting till slut... Hm, det är så jag ser på det hela iallafall..


What is love

Vad är kärlek?
Allså egentligen...

Somnade sent

Somnade väl vid halv sex imorse eller någonting skulle jag tro, och nu är klockan tolv snart. Gick upp elva, så har inte sovit så många timmar, kommer nog vara väldigt trött senare på dagen. Om ungefär en timme ska vi åka till kyrkan och se på när min bror ska konfirmera sig (han skäms hihi) Jag tycker inte om att gå till kyrkan eftersom att det ger mig minnen efter, ja ni kanske förstår vad... Hehe.

Sen kommer iallafall lite släkt hit och vi ska äta smörgåstårta med mera, ska bli trevligt =) Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl antagligen vara med brorsan som vanligt iallafall =D


Bild sen igår ...

Woho!

Nu ska jag och min syster kolla på Gossip girl, fast först ska vi lyssna klart på en grej på min mobil som jag spelat in, min bror sitter och skrattar haha!  Har precis pratat med Robin igen, full som fan ännu... Haha! Skitkul. Hade besöksrekord på bloggen idag också upptäckte jag nyss, coolt =P


Konfirmation imorn!

Nu har jag precis kommit in, jag och min bror har pratat i telefon med Robin (brorsans arbetskamrat). Stenpackad var han, haha! Jag ska nog sova om en liten stund, är väldigt trött även om det är såpass tidigt. Brukar ju inte lägga mig förens på morgonkvisten annars men imorn ska jag upp vid 10-11 eftersom att det är konfirmation för min lillebror vid 1 ungefär. Efter konfirmationen blir det smörgåstårta och vanlig tårta, MUMS! Mormor, morfar, pappas bror, mina kusiner inkl. mammas bror kommer hit! Och gissa vilka som mer kommer? Farfar och hans "nya" fru! Helt otroligt säger jag bara... Farfar som har skitit i oss i tio år nu! Jaja, blir kul att träffa honom igen även om jag är ganska sur på honom...


SOMMAREN ÄR PÅVÄG!!


Äppleblommor typ... =D


Och så lilla jag... såklart!

Orust nu!

Nu är jag på Orust, kom precis hem. Mamma hämtade mig i Henån och jag var smart nog att kalla henne för "fitta" något utav det första jag gjorde. Då tyckte hon att jag skulle be om ursäkt eller gå resten utav vägen hem, men jag höll inte med om något av det så hon var ju tvungen att köra hem mig ändå... Jag är en sån liten rackare va!! =P

Nu gör mamma iallafall pyttipanna till mig, GOTT ÄRE! Sen vet jag inte vad som händer ikväll men det återstår ju att se.

Knas bild =)

Blev väckt idag!

Nu har jag precis vaknat, blev väckt av en viss Stefan *host* och hans kära vän Strömberg som jag chattat med på internet men aldrig träffat IRL. Fint att första gången han fick träffa mig stod jag i morgonrock med sminket sen igår kvar och håret stående åt en hel del håll. Hoppas han blev glad =) HAH! Nu lyssnar jag på Kanye West. Ja, Heartless. Vilken annars ;) Ska sminka mig och sedan sticka bort till Sara en snabbis. Tar bussen till Orust lite senare. Puss

GODNATT NOW.

Well, har rensat min dator lite... därför jag fortfarande inte gått och lagt mig! Min lektion börjar om 4 minuter i skrivande stund, funderar på att gå dit... Not! ;) Här ska det sovas! Skööönt... Nä, slut på skrivandet. Nu ska jag sätta min mobil på alarm så jag vaknar senare, sedan bär det av till käraste Orust. Godnatt för sista gången NU DÅ! OK! =)

Twilight vs. Gossip girl?



Jag vet inte varför men jag ser en jävla likhet i dessa två par...
(bilden till vänster:twilight, bilden till höger:gossip girl)

xOxO

Det blev inte så mycket sovande för mig, är fortfarande vaken. Har precis kollat på första avsnittet i första säsongen av Gossip girl. Känns lite konstigt att kolla tillbaks och se hur personerna i serien har förändrats så sjukt mycket sen i början av serien. Men alla har förändrats till det bättre och det är najs! Nu ska jag iallafall sova, försöka åtminstonde.. Är inte trött överhuvudtaget men ska upp vid 2 imorgon, eller fan idag blir det, för jag ska till Orust! Godnatt once for all. xOxO, Haha ;)



Svara på sms och sova

Nu har jag inte skrivit på ett tag (några timmar, ehehe) men jag hade en konversation med Emelie och Dennis på msn, alla tre i samma konversation alltså, och det hela resulterade väl nästan i att jag blev lite småsur så att säga haha =P Men äh, det gick nog över ganska snabbt...  Nu ska jag iallafall svara på ytterliggare ett gulligt sms från Dennis och sedan ska jag försöka sova! Så godnatt...

Förresten är det någon som vet vad den där konstiga ikonen på min mobil betyder?! (se bilden) Den har varit där hur länge som helst och jag fattar verkligen inte vad det är!



Och ni får inte läsa mitt sms hihi =D

Gossip girl <3

Såg precis klart på Gossip Girl s02e25. Jag älskar Gossip girl och jag älskar hur det slutade mellan Chuck och Blair i säsong 2. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!



Hey attentionwhore

La nyss på telefonen med.. Gissa vem? Ja, DENNIS! =D Vi pratade i sammanlagt 1 timme, 57 minuter och 35 sekunder, så det så! ;) Sen hur vi lyckas prata så länge och ändå nästan alltid har något att säga är ganska fantastiskt =P Ioförsig är det nog nästan mest han som pratar och jag som svarar :$ Känns så iaf, Im too bad!

Jaja, nog om det, nu är jag hungrig. Inte konstigt med tanke på hur lite jag faktiskt ätit idag. Men det är bra, jag känner mig inte lika fet som jag brukar känna mig iallafall =P Och jag älskar att inte känna mig fet! Haha fan vad jag skriver om onödiga saker.. Hey attentionwhore typ?




Jag för tio minuter sedan.. Inte konstigt att bilden ser förjävlig ut, najs!

HAHAHA

Dennis: Man behöver inte bo på liseberg för att gå på göteborg.
Malin: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH !!!

Det där var fan dagens asså! Han skulle säga "Man behöver inte bo i göteborg för att gå på liseberg" som ni säkert förstår, hahah så jävla kul! =D

KLYFTA



Ful bild jag vet, men kolla, jag har en klyfta mellan brösten =O WAAAH, GRRRRRR JAG ÄR BÄST! =D

Nu ska jag fortsätta städa lite snabbt, och kolla ifall Sara har svarat på mitt sms om ifall vi ska ses eller inte =) Pusshej!

Städa städa...


Jaa såhär går det till ibland när jag diskar.. Skum! =D


Jag säger ju att idioterna (brevbäraren typ) slänger in massa skräp på mitt golv hela tiden...
Men har plockat upp det dära nu :D




Var ju självklart tvungen att porra mig lite framför spegeln också... Nej jag har inga byxor på mig =P Men tare lugnt, hade iallafall string på mig, så vart inte helt naken ;)


I did it

Woho, trots min extrema brist på energi har jag nu lyckats att diska! Nu ska jag städa snart, har en liten rökpaus nu bara hehe =) Måste sluta röka... Som sagt flera tusen gånger innan haha ;) Men det kommer...
Btw, jag gillar att så fort jag gillar en låt så lyssnar jag bara på den låten i flera dagar... Heartless! <3


SAKNAR!



Saknar...
2 månader, 1 vecka och en dag sen... (om jag inte räknar fel)
Can't belive it =(

RAWR



Jag är snyggare än dig iallafall.... och det räcker för mig tills jag är snyggast i hela världen!! ÅÅÅHHH!!

...

Jag förstår inte vad som hänt med mig men jag har fått så sjukt dåligt självförtroende på senaste. Det är inte någon som säger till mig att jag är ful, tvärtom, får faktiskt ofta höra att jag är söt osv. Till och med på senaste har mina killkompisar börjat säga att jag är söt osv, och dom har ju faktiskt träffat mig IRL! Men jag tar inte åt mig, jag bryr mig inte egentligen om vad andra tycker om mig.. (utom vissa såklart) JAG VILL SJÄLV KÄNNA MIG SÖT! Bara för att andra tycker det så tycker jag det inte själv, och det är faktiskt det som är viktigast...

Nu ska jag fortsätta lyssna på Heartless med Kanye West och fundera över allt jag ska göra för att få bättre självförtroende inom snart framtid. Pusss



Nu jävlar

Nä, nu ska jag ge fan i att jag inte har någon ork till något. Nu ska jag städa. Nu ska jag gå ut och gå. Nu ska jag göra det jag egentligen inte orkar göra. Jag ska tvinga mig själv!!! Har inte ätit idag heller, och ska inte göra det heller. 20 maj är snart här då jag ska börja gå ner i vikt, tror det är imorn? Så då kan jag likagärna börja idag istället. Känner mig på något sätt så jävla glad när jag inte har ätit. Så nu fan ska jag gå ner i vikt, GO ME!!! Jag ska bli så jääävla snygg!!!



No more fetma..... SNART! :)

Still counting

Hehe bra låt... Älskar den!
Vet det ser lite knas ut .. men whatever!


Dåligt humör

Idag är jag på riktigt dåligt humör. Vaknade, var vaken en stund, fick ett samtal, blev helt galen och började gråta av ilska (nej, det var inget speciellt telefonsamtal, men eftersom att jag blir arg för ingenting så... ) Egentligen har jag väl ingenting att vara arg för, eller jo, tröga människor kan ta sig någonstans! Eller lära sig att fatta i vilket fall =D

Jag har tråkigt och känner just nu för att låsa in mig någonstans och stanna där väääldigt länge. Men istället ska jag röka och sedan får jag se vad jag gör.

Like / do not like



- Att sova. Finns det något bättre?
- Löshår. Människan som uppfann detta är min gud.
- Internet. På internet kan man hitta information om nästan allting i hela världen. Behöver man veta någonting är det bara att söka på google eller någon annan sökmotor. Har man tråkigt kan man gå in på olika communities och tiden bara flyger iväg, tjoho!




- Min störda mobil.
När jag ena stunden kollar mobilen och inte har ett enda sms, andra sekunden har jag 6 stycken och ett missat samtal?!
- Människor med konstigt humör. Man måste hela tiden anpassa sig efter personerna, för säger man något opassande så kan personerna bli förbannade på stört utan förvarning. Herregud lär er att kontrollera erat humör?!
- Bilar/mopeder etc som låter jättehögt. Herregud kan ni inte bara köra med normal volym så att säga? Ni irriterar bara folk era jävla idioter.
-
-

Tele, msn eller IRL?

Vad är bäst egentligen; telefon, msn eller IRL (in real life)? Det har nog alla olika åsikter om och dessutom är dom tre olika kommunikationssätten bra vid olika tillfällen. Dom flesta skulle antagligen svara "IRL" på denna frågan, men hey ibland är telefon och msn mycket bättre...

- Både på msn och telefon vågar förmodligen dom flesta säga mer, tex saker dom inte vågar säga IRL, och det kan vara både på gott och ont.

- På msn och telefon kan man undvika att prata med personer man helst inte vill prata med, genom att ignorera ett samtal från någon som ringer eller klicka bort en konversation. IRL skulle det bara vara oförskämt att ignorera om någon försökte prata med en, för då märks det ju på ett helt annat sätt.

- Via msn och telefon kan man snabbt få tag i folk, hade definitivt tagit längre tid att leta reda på någon irl...




Jag själv tycker att msn och IRL är det bästa då jag ogillar starkt att prata i telefon med personer jag inte "känner mig trygg" med så att säga. Sådana personer finns det inte många av dock...

EMOGIRL



Den ni! Alltid lika kul att hitta gamla bilder på sig själv... Haha!

Lista

Vad sa du senast: Förmodligen hejdå osv till Dennis i telefon. Om man inte räknar sånt som sägs på msn då..
Fisk eller badkruka: Badkruka! Gillar att bada men det tar sån lång tid för mig innan jag kommer i vattnet då jag brukar stå och gapa om att det är för kallt i 20 minuter innan
Favoritväder: Sommarväder, när det är så stark sol att man i princip måste sitta i skuggan för att inte brinna upp. Och så gillar jag regn på sommaren, det är så fruktansvärt mysigt.
Vem är viktigast för dig: Dom jag älskar såklart och dom vet själva vilka dom är. 
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Vill man så kan man.
 Snarkar du? Haha jag vet inte, lite tror jag, men jag viftar tydligen på fötterna i sömnen har jag hört haha.
Största svaghet: Kan inte lita på folk och är alldelles för svartsjuk.
 Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Teleportera mig när jag vill och vart jag vill.
Har du någon flickvän/pojkvän? Nej fan
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har piercing i näsan och snakebites (två på vardera sida av underläppen) och öronen då, men vill pierca medusa, monroe och tungan.. Tatuering kommer jag nog aldrig våga, men för tillfället är jag fortfarande ganska pepp på att tatuera in "pussy" eller "cunt" på handleden.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) I huset på Orust brukar det vara välstädat då min mamma är ganska pedant och städar tjugofyrasju. Men i min lägenhet ser det nästan alltid ut som fan.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger såklart, jag är ju högerhänt!
Är du rädd för blod? Haha ja, tycker det är läskigt.
 Saltar du på maten? Beror på vad för mat, men oftast orkar jag inte det.
 Gillar du att sjunga? Haha ja, men gör det aldrig längre.. Kan ju knappt prata normalt nu när jag röker då lungorna förstörts rätt mycket redan.
 Har du en besatthet? Jag är som fastväxt i både datorn och mobilen, så lite kanske.

Positivt goes negativt

Jag har kommit på att jag nästan alltid, vad det än handlar om, lyckas att vända saker till det negativa. Hur posetiva sakerna än egentigen är! Hur och varför vet jag inte, men sen ungefär två år sedan tillbaka har jag fått höra av vissa om hur negativ jag är till saker och ting hela tiden. Här är några exempel...

Posetivt: Jag mår mycket bättre nu än för ett år sedan.
Jag får det negativt... : Varför ska jag bry mig om att jag mår bättre nu när jag ändå inte mår helt bra? Shit the same, må dåligt som må dåligt!

Posetivt: Jag har en familj som faktiskt ställer upp väldigt mycket för mig.
Jag får det negativt... : Men so what om dom ställer upp? Jag bråkar ändå alltid med dom...

Posetivt: Jag är fruktansvärt kär, och enligt vad han säger så verkar det vara besvarat, och besvarad kärlek är ju aldrig fel..
Jag får det negativt... : Vi bor så långt ifrån varandra och jag saknar honom så det gör ont HELA TIDEN. Och det är ju inte bra..

Posetivt: Jag får höra då av då av olika människor att jag är söt.
Jag får det negativt... : Orka bry sig när jag varken tar åt mig eller håller med...


Alla dom där sakerna är ju faktiskt positiva egentligen, eller hur? Ibland försöker jag verkligen få mig själv att tänka positivt, men det fungerar inte så bra. Jag är nog en negativ människa helt enkelt, så antingen får jag fortsätta försöka ändra på det eller så får jag helt enkelt leva met det.. hehe =)

Duscha



Har hittat en massa gamla bilder på mig då jag var brunett, bilden ovan är snart två år gammal. Well, nu ska jag iallafall duscha en snabbis och sedan smsa Sara för att kolla när vi ska ses. Är fortfarane fruktansvärt trött men jagblir förhoppningsvis lite piggare av att gå ut. Dålig uppdatering idag jag vet, men jag orkar helt enkelt inte. Har ändå ingenting vettigt att skriva. So long, fuckers!

Godmorgon..

... för er normala och tråkiga människor där ute i världen, alltså ni som bor på denna sidan jorden, och godnatt på lilla mig! Som vanligt somnar jag alldelles för sent och jag kommer antagligen vara lika seg hela dagen idag som jag var igår och det var inte direkt bekvämt måste jag säga. Ja, som ni säkert har förstått så hade jag tänkt att sova nu. Fixar ännu mer med bloggen imorgon när jag orkar för nu är jag dödligt trött. Kan någon lära mig att somna tidigare eller?! Jaja, godnatt.

Snart klar.. eller inte



Nu sitter jag och grejjar i min stilmall.. Har gjort färdigt en hel del men är ändå inte klar ännu på långa vägar... Måste göra en header och fixa en massa småsaker. Sen kaanske jag är nöjd, det lär väl märkas.

Eftersom att blogg.se är en sådan trög sida så vet jag inte om det jag fixat syns ännu.. Brukar ju ta ett förbaskat långt tag ibland innan det uppdateras så att säga...

Men nu ska jag iallafall svara på Dennis söta sms, See y'all =D

Too tired, too bad!

Den här dagen har inte gått i många knop asså, och jag har inte varit den piggaste damen på västkusten heller så att säga. Har inte varit slöare än såhär på väldigt länge (och jag som alltid klagar på hur trött jag är, då förstår ni kanske hur illa det varit idag?!) Nu sitter jag iallafall framför datorn, eh, what a surprise? =)

Hehe, kolla vilken söt sak som är till höger om bloggen, den där lilla rosa saken som ni kanske ser? Där kan jag uppdatera, precis som på facebook, vad jag gör just för tillfället, utan att behöva skriva ett blogginlägg! Psst, jag behöver inte ens logga in på bloggen för att skriva där faktiskt.. Wonderful!

Ikväll har jag kollat på The parent trap, så himla söt film! Älskar den fortfarande haha, men det är väl kanske ingen nyhet att jag gillar filmer för barn i dom lite yngre åldrarna haha.. Vad vet jag.

Me don't like..

Jag är fruktansvärt trött, har inte ens orkat skriva här idag. Har bara legat framför datorn i sängen i flera timmar och inte orkat göra någonting överhuvudtaget. Har dessutom lyckats att sträcka foten, ont gör det.

Jag gillar inte:

- När folk som knappt känner mig eller inte känner mig alls  kallar mig för "älskling", "gumman" osv.
 
När dom gör det drygar jag bara tillbaks och frågar varför dom kallar mig så när dom inte ens känner mig..

- Söndagar.
  Oftast är söndagar så jävla tråkiga, det enda man gör, eller iallafall det enda jag gör, är att halvsova mig dagen igenom..

- Msn-virus...
 Ja, som jag sa i förra inlägget tror jag det var? Men ärligt talat, hur många som helst på min msn har det och skickar   det  till mig 24/7 men jag är inte lika dum som dom och tar emot det sjuhelvetes viruset! Think before acting, liksom.. GAH!


Och jag tänker INTE skriva vad jag gillar, för nu tänker jag vara negativ. Puss!

-

Palla virus?!



Haha sleten bild men så kan det va. Jag vaknade iallafall för en liten stund sedan, har ätit lite och så. Har lika dåligt självförtroende idag som igår då jag känner mig fruktansvärt fet idag av någon anledning. Men den 20:e maj ska jag börja min lilla process med att gå ner i vikt, haha jag vet inte ens vad det är för datum idag...

Jag blir så sjukt jävla irriterad av alla idioter på msn som har något fucking virus, dom "loggar in", skickar något sådant här: "http://PictureHostz.com/?user=whenloveturnstohate_ℑ=DSC00684.JPG ?!? ... HAHAHA!! :P" och sedan är dom helt plötsligt offline? Jag kan ju tala om att jag blockar alla med sånt virus.. Blir så sjukt irriterad!

Nu ska jag gå ut i solen och röka. Hej så länge.

Trött och inte full



Hehe jag var så gullig i somras utan smink =D Nu börjar jag bli trött, klockan närmar sig fyra och jag är röksugen. Vågar dock inte gå ut och röka eftersom att jag är mörkrädd, så vet inte hur jag ska göra riktigt..  Jag har hållt mig nykter hela denna lördagen vilket faktiskt känns bra. Kommer vakna imorgon utan bakfylla och det kommer kännas underbart! Nu ska jag iallafall inte skriva mer idag, så godnatt =)

Igår



Ja, igår var det ganska galet. För jag blev galet full, som vanligt. FJORTISVARNING! =) Jag var med Daniel en stund och pratade lite och så, sen kom Johanna och var med oss. Sen drog hon upp till Robin och det gjorde jag och Daniel också. Så var vi där ett tag med Fredrik (som förövrigt var däckad), Robin, Johanna och ett par stycken till som jag självklart skämde ut mig för. Sen drog jag hem och däckade i min säng. Bilden ovanför är från igår, så snygg är jag när jag är full eehrm.. Inte min keps heller btw, ofta jag går runt i keps haha =D

Haha!

Jag och syrran satt och snackade om Gossip girl...

Johanna: Men Malin, är Dan och Serena tillsammans i slutet av säsong två?
Malin: Nej, dom är bara ihop.

Tror att vi båda är lika väck i skallen, jag skulle ju säga "Nej, dom är bara kompisar". HAHAH!

Våfflor

Nu håller jag på att göra våfflor. Så jävla gott! Skriver mer senare, nu ska jag göra klart våfflorna, tänka på den bästa i hela världen och sedan se på film med min syster. Pusshej! (FUCK eurovision song contest!)

Kör upp din jävla sallad i röven



Bloggaren DennisM verkar inte ha alla hästar i stallet direkt.. Den enda han i princip skriver i sin blogg är om att man inte ska äta skräpmat, man ska vara size-zero och blablabla.. Och visst, det är hans blogg och han har all rätt att skriva sina åsikter i den. Men en sak som gjorde mig så jävla arg när jag läste hans blogg förut var att han hade lagt in ett inlägg om att Amir (Gaybloggen.com) borde banta. [Läs inlägget här] Hur jävla snällt är det på en skala att lägga in ett sånt inlägg om Amir? Dom har varken varit eller är ovänner såvitt jag vet och så skriver Dennis något sådant. Kan inte vara så kul för Amir att läsa det. Så jag tycker DennisM kan ta sin jävla sallad och alla sina jävla dieter hit och dit och köra upp dom så långt i röven att dom aldrig kommer ut igen!!

Aj som fan



Rolig bild, mhm men har inte min bästa dag idag som sagt. Har precis upptäckt att jag lyckats låta ena läpp-piercingen växa igen! Försöker trycka igenom staven men utan något vidare bra resultat. Så jag har ett stoort örhänge i läppen nu vilket syns på bilden. Ska dock ha i det en liten stund bara för att se ifall det är lättare att trycka in staven sen då. Annars skiter jag i det, haha.

Bästa



Öhm, medans du ändå är i stan och töntsolar och jag sitter här uuutan mobil och har hur tråkigt som helst, så tänkte jag bara skriva lite om hur bäst du är och så. Du är så underbar att det inte ens går att beskriva med ord. Du får mig alltid glad, hur ledsen jag än varit innan. Att höra din röst får mig att må bra. Att se bilder på dig får mig lycklig för du är den finaste som finns. Jag älskar allt med dig, precis allt. Din personlighet är helt fantastisk. Hela du är fantastisk. Du är den bästa jag vet. Jag har aldrig varit så kär i någon som jag är i dig. Ingenting kan stoppa den kärlek som jag känner för dig. Ingenting.
Jag älskar dig Dennis Andersson <3


Förlåt men jag var tvungen (a)

Jag är inte jag

Tiden går så fruktansvärt fort. För tre år sen mådde jag fruktansvärt bra, för tre år sedan var jag 15 år. När man tänker tillbaks på hur jag var då tillskillnad emot hur jag är nu så blir jag själv nästan förvånad, jag är inte ens samma människa. Då var jag alltid glad och alltid social. Nu är jag inte glad speciellt ofta (även om jag skrattar ofta) och jag är inte alls social längre. Dessutom har jag det senaste året gjort så många saker som jag ångrar fruktansvärt mycket idag. Ibland önskar jag bara att man kunde spola tillbaks tiden och göra saker ogjorda..

Jag har iallafall starka funderingar på att:

- Sluta dricka alkoholhaltiga drycker (iallafall lika ofta, inte bra för mig tror jag, säger ändå bara konstiga saker till folk)
- Sluta röka! (vet, jag har sagt det många gånger men min röst har blivit helt fucked och jag hostar 24/7!)


Nä, nu ska jag sminka mig och byta kläder. För jag har tråkigt. Måste försöka få tag i min syster också, blir dock svårt utan mobil.

Jag är dödligt kär.

Ciao.

Jag är så smart

Nu sitter jag i min lägenhet i Uddevalla, och mobilen glömde jag självklart på Orust smart som jag är! Ska byta om osv och funderar på att gå till Sara sen, men hur fan då när jag inte kan få tag på någon... Jag är så jävla smart så det finns fan inte asså. Ska ta bussen till Orust vid kvart över 8 med syrran senare. Jag har världens dåligaste självförtroende idag, fyfan säger jag bara. Har suttit och skrikit på mamma hela dagen typ "VARFÖR FÖDDE DU MIG SÅHÄR FUL??" Haha, helt galet.

Copycats...



Jag började kalla mig för Malin-Erika för ett antal år sedan, men nu har helt plötsligt alla satt ihop sitt förstanamn med sitt andranamn?! Jag kan räkna upp minst tio stycken om jag vill, jävla copycats asså.... Min syster är en av dom! Fy på dig Johanna! Jaja, jag är bäst iallafall för här omkring jag bor var det jag som började med det, vilket betyder att jag är bäst i hela världen =)

Självförtroende? NEJ!

Jag har så jävla dåligt självförtroende så det inte är sant. Dom dagarna det är som värst kan jag sitta och gråta och vägra gå någonstans .Idag är en sån dag, har ingen lust alls att röra mig i kretsar där det vistas människor. Men som tur är går mitt självförtroende att fixa rätt lätt egentligen, går jag ner några kilon och sätter i löshår så woooups, everything's fine! Men det tar ju sin lilla tid, att gå ner i vikt iallafall.. Hehe. Jaja, JAG SKA SKJUTA DENNA DAGEN IALLAFALL!

ADJÖ!

Uddevalla idag



Här sitter jag med morgonrock och blött hår, ska sminka mig nu tänkte jag. Ska dra in till Uddevalla med Johanna för att vara med Sara =) Kunde ju inte det igår.. Men det ska bli trevligt! Funderar starkt på att hålla mig nykter hela dagen idag dessutom...


Hellåw



Såhär ser jag ut nu, bakis med sminket kvar, PARTY! Klockan närmar sig åtta och jag har fortfarande inte gått och lagt mig ännu? Är inte ens trött om jag ska vara ärlig.. Och utanför mitt fönster lyser solen. Men nu måste jag klä av mig, grr, och sedan gå och lägga mig. Kan ju fan inte vara vaken nu! Igår totaldeckade jag och jag ska aldrig mer dricka alkohol. Eller jo, det lär ju behövas så som vanliga livet är.. Men men! Godnatt iallafall. Eller godmorgon om det känns bättre, puss.

I<3U

Detta skriver jag fan nu när jag är nykter så det är inget fylleinlägg som man kanske skulle kunna tro...

Dennis, ärligt talat. Jag önskar verkligen att jag var med dig nu, för jag saknar dig så mycket.

Men gud jävla bakfylla

Hey. Idag är en sån dag som man verkligen inte vill vakna upp utan mest sova föralltid. Jag är bakis som fan och har druckit vad det känns som flera tusen liter vatten nu på morgonen. Vaknat upp hur många gånger som helst och bara druckit, druckit och druckit. Dessutom är det en jävla fluga i mitt rum som irriterar mig, ska fan mörda den. ÅÅÅÅH! Klockan är bara halv 8 också, VAD FAN GÖR JAG VAKEN?! Ska ju lätt gå och lägga mig igen... SÅ GODNATT.

Puss på er



Tjululu! Jag sitter "fast" på Orust, wooh! Nat.. Men kan ju vara ganska trevligt att umgås med familjen varje helg också, hände inte så ofta förr.. Dricker fortfarande öl, ganska packad nu =O Ovanligt.. Nej! Har försökt ringa både Daniel och Dennis men ingen av dom svarar, dom måste såå älska mig! Ja, klart dom gör =) Haha. Lyssnar på Kanye West-Heartless, och den är så jävla bra, lyssnar på den hela dagen! For the record, liksom. Nu ska jag fortsätta lyssna på den låten, dricka öl och bara vara! Hate sober life ;) Nejdå. Haha. Ska kanske upp till Robin nu, frågade om jag fick komma, ska se vad han säger:) Han sa ja! Så nu ska jag dra dit :) Puss

Pffff!

Jao, pff är mitt ord. Vet inte varför jag börjat säga det hela tiden =P Men så är det! Vilket jävla tjööt om att jag ska uppdatera då?! KÄNN DIG SKYLDIG BROR STEFAN! Haha ;) Nu är jag lite påverkad, druckit en endaste öl.. Okej, en stor 7.5:a men ändå.. Ioförsig har jag inte ätit idag förutom sallad som jag åt nu. Så inte konstigt. Ska ringa Daniel senare och se om han är på Orust, tror inte jag kommer kunna åka till Uddevalla idag när mamma inte är överdrivet glad på mig och så. Men får se faktiskt! Nu ska jag fråga pappa lite snält om jag kan få ta en til öl, inte det bästa jag kan göra egentligen då jag redan snart är full men alkohol löser allt! Eller inte.

Fick mig iallafall en fin powernap denna veckan, hahah. Haft lov i en vecka typ, underbart. Nu ska jag gå ut till familjen iallafall. Puss!

Heeey!



Mm nu sitter jag på Orust, vet inte hur jag ska göra ikväll faktiskt. Måste smsa Sara för vet inte om jag kan vara i Uddevalla ikväll, fast får se senare hur det blir... Min mamma kom på mig med att ha skolkat hela veckan (a) men hon vart inte så jättearg faktiskt, kom väl inte som nån överaskning direkt för henne kanske haha =D Nu ska jag dricka en öl med syrran och mamma medans vi grillar kött, har inte ätit idag ännu så är gaanska hungrig så att säga! Men nu ska jag äta mindre för att gå ner i vikt innan sommaren, kan ju inte vara värsta fettot i sommar ju xD Pusshej

Chuck & Blair



Har precis kollat på Gossip girl s02e24, 24:e avsnittet på säsong två med andra ord, "Valley girls". Längtar redan tills nästa avsnitt kommer ut på piratebay eller liknande, jag vill se NUUUU! Världens bästa program helt klart. Och Chuck & Blair är ju sötast ihop! Sen så vet ju alla vad ja tycker om Blair... GRRRR säger jag bara!

Mm, ikväll har jag inte gjort så mycket. Eller rättare sagt, idag har jag inte gjort så mycket. Har inte ens gått utanför dörren. Inte ens klätt på mig.. Har legat i sängen hela dagen bara. Den enda nyttan jag gjort idag om man ens kan kalla det nytta är att diska och prata i telefon med Dennis... Fan, slöaste dagen på länge =)

Kissie har inte uppdaterat sin blogg sen klockan 14 idag föressten,  jobbigt äre! Nu ska jag iallafall försöka sova... Klockan är snart 6 på morgonen och ja, återigen... Nu när ni töntar ska gå upp ur sängen så ska jag, just det, SOVA! Inte för att jag är speciellt trött men.. Lika bra att somna nu så jag får lite sömn innan dagen är slut ;) Det är ju trots allt fredag vilket betyder party? =D Godnatt iallafall!

I love you and that's all I really know.


Jag längtar till...



- Sommaren. Fast vem gör inte det? Finns inget bättre! Varma dagar, sol och bad, utefester, fjordfestivalen, frihet... Listan kan göras lång. Väldigt lång!

- Imorgon. Vet dock ärligt talat inte riktigt vad jag ska göra ännu,  det beror på vissa saker, men det är helg och helg betyder ALKOHOL som är likamed lycka! Jag hjärta helger!

- Studenten. Ja, alltså inte min student, utan studenten nu om några veckor.. Det är så mycket folk i Uddevalla då, och ett perfekt tillfälle att dricka sig full! Fan vad lol jag är. Nej men, ska bli kul att springa runt och gratta alla mina gamla klasskompisar på omvårdnad och alla andra vänner som tar studenten i år. Dessutom ska jag få låna Davids studentmössa så att jag kan få låtsas i en liten stund att jag tar studenten med dom ;) Haha!

- Mitt lemp kommer.
Det tar ju så jävla lång tid för det att komma, men snart är det min tur att övningsköra (dvs köra ihjäl halva Orusts befolkning)

Väck mig inte imorn, fuckers!!



MMYES! Så jävla slö är jag, imorgon har jag ingen lust att bli väckt två gånger i rad efter endast några timmars sömn, gott folk! Nu ska jag vila en stund ifall jag orkar, sedan ska jag städa... (well, det har jag tjatat om hela dagen men inget har hänt?) Säger ju att jag är lat... CIAO!

Trött..

Har varit någorlunda pigg ett tag, men nu börjar jag bli riktigt trött igen faktiskt... Har stor lust att sova en timme eller två nu, så får se hur jag gör! Skulle vara lite surt om jag vaknade allt försent ikväll bara... Måste ju städa som sagt... Har faktiskt lyckats diska idag =) Nu är det bara resten kvar då! Förresten så vill jag att det ska bli imorgon, FREDAG! :) För helg är ju aldrig fel!!

Godnatt :)


MAAAT

Nu ska jag göra pannkakor tänkte jag, men medans jag steker dom så ska jag städa i lägenheten. Idag ska det bli riktigt städat härinne har jag bestämt! Är fortfarande sjukt jävla trött dock, men idag ska jag tvinga mig själv till att städa. Jag får inte vara såhär trött, det är olagligt fan! Sen skulle det inte vara helt fel om livet blev lite mer "värt" också, så att säga?

Jaja, pusspuss.

Väckt två gånger redan...

Så nej, inte mycket sömn för mig inte! Somnade ju som sagt sent igår... Men först kommer Emelie vid nio och väcker mig, och när hon gått så somnar jag om och sover ett par timma. Sedan vid två kommer Stefan och Lo och knackar på, och väcker mig precis i en dröm =O Efter att dom har gått ska jag fortsätta sova tror jag, om det nu går...

Hey, time to get some sleep!



Wohoo, jag är såå häftig. I vilket fall som helst såligger jag i min säng nu (eh, vadå nu, det har jag ju gjort hela tiden?!) men ja, jag funderar på att sova.. eller rättare sagt,  jag SKA sova.. snart.. =D Ska bara skriva klart detta inlägget och läsa mina mail på klubb6 lite snabbt ;) är aldrig inne där längre men ibland när jag har riktigt tråkigt så roar jag mig med att jävlas med folk där, wonderful! ;)

By the way så är klockan 5 på morgonen och nu när vanligt folk ska upp och göra sig iordning så ska lilla jag göra något utav det bästa som finns... Haha yes, fuck you bastards, jag ska sova! Ha en trevlig dag... GODNATT! Eller godmorgon kanske jag ska säga :)

FJORTISHYSTERI!

Nejdå.. Så illa är det väl inte. Men jag har kommit på vad jag ska bli! =) Jag ska bli världens jävla fjortis. Ska skaffa låååångt superblont löshår (skall jag göra i vilket fall men) och så ska jag sminka mig med brunkräm och ha foundation på läpparna (okej, det händer också ibland, men denna gången blir nivån högre!) jag ska ha push-up och bli världens jävla bitch... HAHAH! Njae, vet inte riktigt, får se på detta alltså... Men det skulle vara riktigt jävla kul! HAHAH!

Johanna

Det finns bara en person i hela världen som jag faktiskt är avundsjuk på, på riktigt. Och det är på min syster. Hon ser så fruktansvärt bra ut, hon har snygg kropp och jag älskar hennes hår.

Hon vågar göra sånt som inte jag vågar, hon är bra på nästan allt hon gör och hon har en sjukt bra personlighet. Hon lyckas med det mesta och hon är självsvtändig. Hon orkar träna, hon orkar plugga.. Hon orkar allt sånt som jag inte orkar helt enkelt!

Jag har fult kort hår. Det enda jag gillar med mitt eget hår är färgen, att jag lyckats få det så ljusblont som det faktiskt är, även om det tog mig flera år och gjorde mitt hår mer än 10 cm kortare. Jag är kortare än min syster, och jag har inte på långa vägar lika snygg kropp. Jag vågar knappt göra någonting alls, vågar knappt gå in ensam i en affär och handla själv eller handla på kort för det är "pinsamt". Listan kan göras lång...

Min syster ska bli mitt ideal. Hon ska få lära mig att vara lika bra som hon är. <3

Precis kommit in



Stor bild, hahaha. Jag har precis kommit in iallafall, har suttit nere vid hamnen och druckit 2.25 cider med syrran ;) Mysigt! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart kolla på Ballar av stål! Måste bara ta av mig skorna först... har suttit med dom på mig i säkert en timma snart och inte orkat ta av mig dom... KOLLA, INGEN ENERGI, KAN FAN INTE ENS TA AV MIG ETT PAR SKOR UTAN ATT TYCKA DET ÄR JOBBIGT? Jaja, nu ska vi inte vara sånna... Jag vill bara att det ska bli helg! =)

Förresten så är jag bättre än dig.

Men...

Hahaha, men du vet ju ingenting...? Näe, det gör du inte. Inte något. Inte om mig. Inte om vad jag tycker.

Nää nu ska jag röka och dricka nyponsoppa? Det är gooottt. Fast kanske inte kombinationen? PUSS

Fuck school?

Haha, jag orkar verkligen inte med skolan asså. Har ingen energi till någonting alls, och det är så sjukt jävla jobbigt. Vet inte varför heller, inte direkt så att jag sover för lite? Kan sova hur många timmar som helst och ändå vara hur trött som helst. Ibland funderar jag fan på om jag har cancer eller något haha, något fel är det ju iallafall.

Men ååh måste verkligen göra vissa uppgifter till skolan, bara nååågra stycken, men jag ooorkar inte! Haha! Äh, går det åt helvete nu så kan jag alltid fixa det i efterhand... BRA ATT DU TÄNKER SÅ MALIN! NOT! Hah, men ah.. Jag vet att jag kan om jag vill helt enkelt, men jag vill inte, inte nu ;) hahah. Jag är så jävla bäst.

AJ MITT KNÄ!!

God damn it, slog precis i mitt knä i elementet (?!) och det gör sjuuukt ont! Dessutom är jag nyvaken och det betyder att det är ännu mer synd om mig för palla vakna och sedan direkt så i benet? Njae..

Hm vad som händer idag har jag faktiskt inte den blekaste aningen om, ska nog med min syster ner till Willys senare för det tjatade hon ju om igår.. Men det blir nog inte förens ikväll. Tills dess ska jag ligga här i min säng och bara vara. Eller något.

Gossip girl

Nu har jag kollat på ett avsnitt av Entourage iallafall, måste nog dock se fler avsnitt innan jag kan avgöra om det är bra eller inte. Vafan betyder "Entourage" egentligen förresten?

Har kollat på, eller rättare sagt kollar på, ett avsnitt av favoritprogramet Gossip girl just nu. Har dessutom ätit chips, så är fruktansvärt mätt nu. Fyfan, ska ta mig en cigg nu! (Måste sluta röka fifan...) Sedan ska jag kolla på Ballar av stål!

När jag skall sova vet jag inte....

I'm the one who's right, "OK"?

Johanna Karlsson (*) säger:
men aa nu ska ja kolla iaf hehe kan du hänga me mej te willys senare idag lr ?
- malinerika   .   stay with me säger:
 senare idag? hahahah
Johanna Karlsson (*) säger:
haha jaa klockan e efter 12 pucko
- malinerika   .   stay with me säger:
 hahah men man säger ju ändå imorn
Johanna Karlsson (*) säger:
 hhe nee xD
- malinerika . stay with me säger:
 Hahah MEN JO!

Tatuering+Ägg= Kärlek?!!

Sara: WOOOHOOW! Den 25:e ska jag tatuera mig!!
Malin: Hah, jaha, den 25:e går mina ägg ut.

Entourage?



Nu sitter jag och pratar i telefon med Dennis, han pratar om massa knasiga saker.. ovanligt =D eller inte...
Men det är najs :) Fast vi la på nu haha och jag ska kolla på ett avsnitt av Entourage eller hur fan det nu stavas, både Dennis och syrran säger att det är bra så vi får väl se om jag håller med eller inte ;)

18.46



Har precis sminkat mig och klätt på mig, sitter just nu och lyssnar på Taylor Swift och funderar på att röka, är enormt röksugen. Ja, så får det bli! Shit, fick precis rök i hela ögat och fysatan vad ont det gjorde! Nu bara det rinner haha.. Goodbye sminket! =D

Nu ska jag snart möta Sara, ska fråga henne om hon vill gå med mig till Willys. Har fortfarande inte handlat mat! Har typ ingen mat hemma heller, vilket betyder att jag inte ätit ännu idag. Har bara ätit cheeseburgare dom senaste dagarna.. Men det gör inget, det är gott =D

Skum bild



Hittade en jätteskum bild som min lillebror tog på mig för någon vecka sen, Haha!
Förövrigt ska jag in i duschen nu, har legat här i sängen hela dagen och inte gjort någon nytta.

50 saker om mig

1. Ofta sover jag inte på nätterna utan sitter uppe till 4-5 och sedan går och lägger mig och sover bort halva dagen.
2. Min favoritmat är cheeseburgare från donken.
3. Jag går väldigt sällan utanför dörren osminkad.
4. Jag dricker mig full minst en dag varje helg.
5. Jag avskyr otrohet.
6. Jag har svårt för att bli arg på vänner i och med att jag har långt tålamod men när jag väl blir arg smäller det till ordentligt
7. Det finns enbart en enda människa på jorden jag hatar, och jag skulle inte bry mig vad som än hände henne..

8. Jag tål inte när någon kommenterar mina åsikter negativt (jag tycker som jag vill!)
9. Nästan alltid när jag kollar på film så somnar jag, spelar ingen roll om det är mitt på dagen eller på kvällen..
10. Jag har väldigt lätt för att gå ner i vikt genom att sluta äta, om jag bara lägger manken till...
11. Jag har varit homofob, men nu tycker jag det är häftigt att vara bisexuell/homosexuell.
12. Jag hatar att prata i telefon, finns bara ett fåtal personer jag kan göra det med utan att känna mig osäker.
13. Ärren jag har på mina armar är inte där för att jag suttit och skärt mig när jag mått dåligt (för det har faktiskt aldrig hänt) utan för att jag huggt in saker där när jag varit förbannad..
14. Första gången jag skolkade i hela mitt liv var i slutet av nian, en gympalektion, med en gammal klasskompis som hette Hanna. Vi var så sugna på godis så vi skippade gymnastiken och sprang ner och köpte godis istället. Sen dess har jag skolkatmig igenom hela gymnasiet..
15. Jag tror att mitt rökberoende mer är ett psykiskt beroende än ett fysiskt.
16. Jag har alltid mobilen på ljudlös, utan vibration! (finns väldigt få utantag dock men)
17. Jag tycker inte om hundar alls, om dom inte är små och söta eller stora och väldigt snälla.
18. Jag har kraschat en av mina gamla datorer med porr. Och nej, jag laddade inte ner porr för att sitta och kolla på den! (tänker dock inte säga den riktiga anledningen till att min data kraschades av just porr, men kan säga att det inte var virus haha!)
19. Jag tycker det kan vara jättekul att driva med folk genom internet eller genom busringningar.
20. Jag är fruktansvärt rädd för att korsa övergångsställen. Ibland när jag är ensam går jag till och med omvägar för att slippa...
21. Jag förstår mig inte på folk som tycker att det Hitler gjorde var bra.
22. Jag tvättar alltid mina kläder själv, för jag tycker att mamma tar i för lite sånt där medel som luktar gott.
23. Jag är ofta väldigt omogen i beteendet, men jag kan såklart kontrollera det om jag vill, men jag släpper hellre loss och är barnslig för jag orkar inte bry mig om hur folk uppfattar mig (dessutom älskar jag när folk uppfattar mig som dum i huvudet)
24. Jag älskar Kissie och hatar folk som hatar henne, dom är bara avundsjuka.
25. Jag fick min första puss någonsin när jag var femton år. (min första pojkvän försökte pussa mig ett antal gånger innan den gången, men jag bara vände bort huvudet och skrev på msn att jag inte vågade, haha!)
26. Jag tycker att porr och sex är överskattat. Faktiskt.
27. Jag är allergisk mot gräs och det kliar himla mycket i näsan, halsen och ögonen på mig på sommaren.
28. Jag KAN INTE äta om jag är nerstämd eller allmänt på dåligt humör.
29. Jag hatar ljudet av när någon hostar.
30. Jag tycker att nakenhet är något väldigt privat, även fast man kanske inte kan tro att jag tkr det..
31. Jag tycker om regn, det är mysigt både när man sitter inomhus eller när man går ut i regnet.
32. Jag läser ALDRIG böcker.
33. Om någon stavar fel på ett ord upptäcker jag det direkt och kommenterar det gärna också (a)
34. Ett par av mina jeans som ramlade av mig i somras för att dom var för stora, sitter tight nu...
35. Jag vill tatuera in "pussy" eller "cunt" på handleden.
36. Jag tycker att det är så sjukt töntigt att röka, och jag förbannar mig själv varje dag för att jag gör det.
37. När jag är full lyckas jag alltid att pussa minst en tjej.
38. Varje gång efter att jag rökt får jag ångest (väldigt lite, men ändå)
39. Jag äter aldrig grönsaker.
40. Jag har 4 mobiltelefoner, men kommunicerar bara med en utav dom
41. I min familj har vi sammalagt 8 datorer
42. Jag kollar ALDRIG på tv trots att jag faktiskt har en och trots att jag brukar ha tråkigt
43. Jag kan jättemycket spanska trots att jag aldrig läst det i skolan.
44. Jag hatar att gå någonstans utan löshår, och går jag ut utan löshår har jag håret i en tofs
45. I mellanstadiet var jag jätteduktig i skolan till skillnad från nu.
46. Jag hatar att ha på mig andra trosor än string (uhu fjortismalin)
47. Jag stör mig på att jag själv inte tycker det borde stavas "troser" eller "trosor", för båda låter lika fel och fult.
48. Min familj tänkte byta efternamn till "Reuterberg" ett tag. Tack gode gud för att vi inte gjorde det!
49. Jag tycker att Leighton Meester är den snyggaste bruden on earth.
50. Jag stör mig på människor som bara blir avundsjuka och inte kan vara glada för sina medmänniskors skull.

Haha cut the crap

Jag älskar när folk kommenterar elaka saker till mig. Ioförsig brukar det inte hända så ofta, det händer oftast när någon omogen idiot är i farten och inte har bättre liv än så... Hahahahaha tycker ärligt det är så jäva skrattretande! Men det allra roligaste är faktiskt att personen/personerna i fråga inte kan stå för vem dom är... Sååå patetiskt, spring och lek!

Fullt upp i helgen?

Oftast på helgerna nuförtiden brukar jag åka hem till Orust och dricka öl med min bror, vi brukar dra upp till Robin eller sitta i Henån eller i Slussen med folk och dricka och bara umgås. Nu denna helgen vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, Sara fyller år på fredag, krogen med henne och några till? Men Daniel kommer ju till Orust, honom skulle jag ju träffa?! Öh, lördag.. Sara har hem folk, jag är bjuden, ska jag dit? Malin Hansson ville att jag skulle festa med henne, har inte träffat henne på hur länge som helst, så hm.. ? Allt är ju bara så jävla rörigt nu, måste planera helgen innan det är försent och den blir totalt too bad! Haha! HJÄP MIG?!

HELLO

Hello. Jag har en finne i pannan och den gör ont, ifall någon ville ta del utav den informationen. Jag har precis vaknat, somnade ju ganska sent igår som sagt... Nu ska jag ta mig en morgoncigg och sedan ska jag försöka ta mig upp ur sängen och städa lite. Jag har ett sååå roligt liv!


Vänt på dygnet igen??

Jag tror jag har vänt på dygnet igen, vilket inte är en bra sak. Här sitter jag 05.20 en tisdagsmorgon och börjar bli trött. Jag ska egentligen gå upp om typ två timmar ju! Jaja, shit happens... eller vad ska man säga?

Imorgon kommer min syster in till Uddevalla iallafall, och då ska jag tvinga henne att gå med mig till Willys =D Ska även tvinga henne köra ner sin tunga i min hals så jag i bästa fall blir smittad av körtelfeber, då har jag ju iallafall en bra anledning att stanna hemma ifrån skolan sen...

Systrarna Karlsson fersure



Jag och min syster brukar ha så fina stunder ihop. Speciellt när vi båda är flummiga, för då bara vi gör konstiga saker och skrattar åt precis allt. Som dagen då vi tog detta kortet... Det finns fler kort som jag dock INTE tänker lägga ut, dom vart riktigt fula.. (JA, VÄRRE ÄN DENNA!!) Denna dagen stod vi på fotbollsplanen utanför lägenhetshuset där vi bor och spelade in filmer på varandra när vi hoppade konstigt, sen sminkade vi oss asfult och lekte att vi var Kissie och Blondinbella. Dom där stunderna med min syster har jag så fruktansvärt roligt!

Mmmm RAAWR



Ja jisses vad jag saknar min navelpiercing =( och det är så sorgligt att jag inte kommer kunna pierca mig däruppe i naveln igen (om jag inte vill förstöra min navel mer då) och vill jag ha piercing i naveln måste jag pierca liksom på undersidan av naveln och det är för det första inte lika snyggt, och för det andra gör det säkert ondare också.. BLÄH FÖR PIERCINGAR SOM BLIR INFEKTERADE SÄGER JAG BARA!!

Emo-malin vs. Bimbo-Malin?



Emo-Malin med snakebites och svarta kläder, RAWR!
Bimbo-Malin med halvfake-smile och foundtation @ the lips, hm..

Äh, whatever. Emo-fjortis is the SHIT!

Äntligen hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen. Har ärligt talat varit en ganska jobbig dag, men jag har klarat värre saker så självklart vet jag att jag klarar detta också! Minnesstunden eller vad man nu ska kalla det (folk kom och gick i princip hela tiden, så alla var inte samlade samtidigt så att säga) var fin. Jag, Johanna, Rasmus, Johan och några till satt vid graven och bara satt. Pratade inte, bara tänkte på Fredrik och hur han har det nu. Har inte haft sån ångest som jag hade idag på väldigt länge och det kändes som att allting jobbigt skulle starta om på nytt idag och att jag skulle behöva genomlida en likadan sommar som förra sommaren igen. Det skulle jag aldrig orka med. Visst, jag har klarat det innan men jag skulle aldrig klara det igen. Men som tur är tror jag och hoppas jag på att jag mår bättre om några dagar. Idag och igår var ju årsdagen av dagar jag verkligen minns och aldrig kommer glömma. Nu ska jag försöka fokusera på någonting annat så den äckliga ångestkänslan jag har i mig går i ide. Puss!

Drar snart..


Nu drar jag till Orust till minnesstunden... Där ovanför är någon film från youtube som någon gjort åt honom... Puss hej

Nightmare!

Shit, vaknade precis.. Drömde världens jävla mardröm och är fortfarande skärrad efter den. Drömde att någon körde en båt, jag var med i den och två andra plus min pappa som jag tror körde. Han körde helt galen för att alla skulle ramla ur båten. Jag ramlade ur båten och fick simma jättelångt in till land och där fanns en liten stuga jag tänkte sova i. Sen hörde jag en båt och trodde det var pappa och började skrika, båten kom til mig och det var en fu jävla äcklig orangutang som satt i den (!) Jag blev skiiträdd, men tror han gav mig skjuts hem. Sen när jag kom hem frågade jag pappa var johanna var och hon hade inte kommit hem. Hon var ensam ute på havet och det fanns ingen täckning så vi kunde inte ringa. Pappa sa att "vi får ringa i helgen, då finns det täckning" men då sa jag att "då kommer hon ju inte ha ngt batteri kvar på mobilen.." eh ja, det slutade iallafall med att vi typ inte fick se henne igen och jag dödförklarade henne :S

Fyfan!!!!!!!

05.30



Uhm en rätt gammal bild på mig, eller en månad gammal kanske men ändå haha. Klockan är halv sex på morgonen och jag är vaken?! Herregud nu får jag skärpa mig! Vet inte hur jag skall orka gå till skolan imorn om jag ens kommer orka.. Haha jag suger! Nu ska jag iallafall röka och sedan ska jag ge mig på att försöka sova faktiskt. Får se hur det blir med det!

Börjar bli trött..

Japp, nu börjar jag faktiskt bli lite trött, men kommer inte kunna sova på ett bra tag till skulle jag tro. Orkar inte sova heller för den delen. Shit asså, dessa sömnlösa nätter haha!

Jag orkar verkligen inte gå till skolan imorn.. Så tråkigt! Och min energi är helt försvunnen. Måste ju jobba ikapp i ämnena jag ligger efter i (dvs ungefär alla) men jag har ingen ork alls! Save me?!

Strömmen gick förut omg



Knas bild ehehe. Men men, sitter här framför datorn och är lite allmänt nere bara. Funderar på att sova snart men vet inte riktigt, är inte trött ännu faktiskt. Dessutom är det jävligt varmt här inne!

Förut när jag satt framför datorn bara det small till och strömmen gick, det blev helt svart i hela lägenheten och jag fick panik. Ringde pappa och han sa hur jag skulle göra för att få igång strömmen igen men jag är så trög och förstår mig inte på sånt, dessutom vågade jag inte trycka på knapparna han sa jag skulle trycka på för jag trodde jag skulle få en stöt och dö eller någonting. Men jag smsade Jimsan och frågade om han kunde komma och hjälpa mig och det gjorde han, Tack Jim =D



Rest in peace



Ett radioprogram om Fredrik Sandberg som jag och Nea var med i för ungefär ett år sedan. (Jag och Nea spelade in det på min digitalkamera bara för att liksom, därför det filmar på halva min dator och massa småshit)
Ett år sedan han försvann nu den 11 maj. Minnesstund imorgon...

Vet att jag låter allmänt mupp och så där, men skitsamma... Jag var faktiskt ledsen. Och det är jag nu med. Började gråta när jag lyssnade på denna förut... Tänk att det gått ett helt år. Helt sjukt är det...

KÄRRINGJÄVELN SOM SNACKAR ÄR JÄVLIGT B BTW!

Mitt liv för ett år sedan

Såhär såg det ut i min bilddagbok den 11 maj 2008, alltså för ett år sedan...




Kolla på bilden där uppe. Krossat glas, i bitar..
Det är likamed mitt liv just nu. I lördags kväll var jag så jävla sårad, så jag blandade sömntabletter och citodon med sprit (emovarning men den som öppnar käften är det synd om) jag minns knappt någonting av kvällen, jag fick åka ambulans till näl där de tog prover på mig och jag fick stanna över natten. Jag minns ärligt talat nästan ingenting. Alex tog hand om mig hela tiden, han satt hos mig i 2 timmar när jag sov.. Dagen efter fick jag snacka med en jävla massa läkare som bestämde att jag antagligen ska få tabletter och terapi, fuck em. Men innan detta, nästan det första jag fick veta på morgonen när jag vaknade, var att en vän till både mig, Alex, min bror och min syster, har kört ihjäl sig. Vila I Frid Fredrik Sandberg, du kommer att finnas i våra hjärtan förevigt (W). Sedan när jag kommer hem från sjukhuset och har hämtat mig lite efter det som hände Fredrik, så ringde Alex och sa att han hade vurpat med mopeden. Att han hade skrapat upp hela sig. Han fick åka in till akuten, jag och mamma och pappa körde efter marie som körde in alex dit. Jag träffade honom inne på akuten, han hade slangar i armen som gav honom morfin, han var helt rödögd och jag blev
så jävla ledsen.. Min helg har varit helt underbar, inte.
 Jag älskar mitt liv!





Tiden går fort...

Idag är det exakt ett år sedan jag hamnade på sjukhus pga det allvarligaste självmordsförsöket jag begått. För ett år sen kunde jag dött.. Hade jag tryckt i mig ett par tabletter till vet man aldrig vart jag hade varit nu... Men här sitter jag, jag lever och jag mår bättre än på väligt länge som sagt! Och det är jag glad för faktiskt.

Nu kom Julia hit med sin hund Duffy och vi ska ut på promenad. Pusshej så länge!

God morgon!



Eller kanske inte god morgon direkt.. Klockan är ju faktiskt 15.30 nu. Jag vaknade för ungefär en och en halv timma sen kanske, men har inte gjort något vettigt på den tiden ändå.

Igår drack jag lite öl, det var trevligt. Idag är jag bakfull, det är inte riktigt lika trevligt. Men men, skylla mig själv får jag göra ;) Idag blir det att åka in till Uddevalla igen iallafall... Sug min! Jag som börjar trivas på Orust igen...

Fin cambild va? ;) Det är iallafall fint väder utanför mitt fönster!

Lista igen

1. Vad heter du, och vilka är dina två vanligaste smeknamn?
Malin, har inga direkta smeknamn men vissa kallar mig för emo-malin eller mongo-malin.

2. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då?
 Nej, jag är i större behov av min hand faktiskt.

3. När du festar, dricker du mer än vad de flesta andra gör?
Nej, men jag blir oftast fullare än vad dom flesta andra blir :P

4. Om du var pank och fast i Amsterdam, skulle du då överväga att prostituera dig själv för att komma hem?

Öh, fanns det absolut inga andra alternativ så hade jag väl inte haft ngt val, haha... Men jag hade nog hellre ringt mamma faktiskt ;)

 5. Tänder du på porr mellan två individer av det kön du inte är?

 Nej, skrattar åt det istället.

6. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Dennis

7. Hur länge har du känt din bästa vän?

Har ingen bästa vän

8. Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren?
Haha nej? Jag har inte ens uppnått det antalet förhållanden i hela mitt liv..

9. Vilken relation har du till dina klasskamrater?

Äh, ingen speciell direkt.. Pratar med vissa, och vissa pratar jag inte med alls..

10. Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet?

 Love is love, what to do?

11. Vad har du för mobiloperatör?
Comviq

12. För hur mycket ringer du i månaden?

Det är väldigt olika från månad till månad men oftast runt 150 kronor brukar det väl bli iallafall

13. Vem pratar du oftast i telefon med?
Dennis ligger nog högst upp på den listan, sen pratar jag en del med mamma, syster, pappa och Michela också..

14. Vad står det i ditt senast inkomna sms?
"Jag älskar dig mer<3"

15. Vilka kontakter har du som börjar på s?
 Sandra Engdahl, Sandra J, Sandra R, Sanna, Sara hem, Sara Karlsson, Sarna, Schill, Schill hem, Sebastian Thn, Sibbe, Simon R, Sofia Johansson, Sofia L, Sofie Ekman, Staren, Stoffe, Styvbror och Svampen

16. Har du haft en 3310:a?
Japp för längesen.

17.Kan du din mammas, din pappas, och minst fem vänners mobilnummer utantill?

Jag kan mammas, pappas, syrrans, Michelas, Alexanders, Calles, Maries och Dennis nummer utantill bara..

18. Känner du att du ibland har tvångstankar?
Nej det tror jag faktiskt inte.

19. Tittar du fortfarande på barnprogram då och då?
Alltså, nej det tror jag inte.. 

20. Har du egna uttryck som kan uppfattas konstiga av andra?

 Det har jag nog säkert.

 21. Har någon sagt att du är konstig?
Haha ja det är det många som har sagt.

Vad ska man tro?

Ja, vad ska man tro? Vad ska man tro på när man inte litar på någon? Jag tror inte på vänner, jag tror inte på livet och jag tror inte på kärlek. Vad ska man då tro på?

Grrr!



Grrrr! Jag hade så snygg kropp i somras =O Iallafall jämfört med nu... GE MIG! KNULLA MIG! SKA KNULLA MIG SJÄLV! Haha =D Nejdå, sitter utanför huset och röker och dricker öl =D ENSAM! Alla andra här sover, så tråkiga! HAHA!

Pappa haha

Pappa är stenfull, haha!

Malin: *Tar en öl*
Pappa: *Kollar konstigt på mig*
Malin: Haha, vad är det? Vad gör du?
Pappa: Kollar på tv...
Malin: Hah, va kul! Får jag ta den här? (ölen)
Pappa: Ja...
Malin: Jag sitter därute ensam!
Pappa: Var?
Malin: Utanför dörren...
Pappa: Med vem?
Malin: Ensam.. Eller njae, asså det är typ 20 pers där ute!!
Pappa: VAAAAAAAAAAAAAAA??!

Hahha... i luuuv my dad!

Klubb6 = En svinstia fylld av desperata idioter

Nu sitter jag utanför huset med datorn och dricker öl och röker och snackar med trevligt (och otrevligt, Nisse borde ta åt sig) folk på msn. Lyssnar på Lady Gaga också! Loggade precis in på klubb6.se och hade 9 nya mail och 4 gästboksinlägg. Killar är galna och desperata på den sifan, så kul att driva med dom =D Ärligt talat hur kan man tro seriöst att man ska få sig ett ligg genom en jävla internetsida?! Så patetiskt.

Öl öl öl, mera öl!



Ja, öl är alltid trevligt... Pappa har massa öl och jag får typ ta hur många jag vill =D Är ganska pepp på fest faktiskt.. Men är man på Orust så är man!



I'm a staaar



Haha riktigt sexig bild, IM A STAR! HAHA! =D
Jag dricker fortfarande öl, hör Johanna, mammas och Johans prat ifrån vardagsrummet... Jag är sur och ledsen och ska dricka mera öl nu. Puss puss!

The scars will always stay with you



Som några vet har jag ett ärr på handleden, det som syns lite på bilden. Bilden togs för kanske 9 månader sedan eller någonting och på armen hade jag skrivit "The scars will always stay with you" Varför jag har ett ärr där behövs kanske inte förklaras men jag hamnade i ett väldigt konstigt tillstånd för snart ett år sedan och var tvungen att göra mig själv illa framför någon som stod mig väldigt nära, bara för att hämnas på den här personen och göra honom ledsen eftersom han hade krossat mig totalt.

The scars will always stay with you... Både utanpå och innanpå. Vissa saker som har hänt mig i mitt liv har lämnat stora ärr i mitt psyke, och dom ärren kommer föralltid att finnas kvar där. Jag förstår fortfarande inte hur jag kunde överleva skiten, jag förstår inte hur jag kan må bra nu... Men sanningen är att det gör jag! Jag mår bättre än på väldigt länge och det är jag glad för! Sen att jag fortfarande har mina dåliga stunder är något som inte går att hjälpa kanske men...

Sexy



Någon snäll jävel kan ju ta och ge mig den där kroppen igen...
Och min navelpiercing... Fy vad jag saknar den!

Norrlands guld!



Nu sitter jag och dricker öl, norrlands guld ;) med pappa, mamma, Johanna, Fredrik och Johan =D Fattar ingenting av filmen eftersom att alla sitter och skriker hela tiden... Och jag är sjukt irriterad! Men nu sa pappa något kul, HAHA! "Orka sitta och titta på en jävla negerfilm med hästar och skit, det är bara svartskallar och hästar i hela den jävla filmen!!" Haha min pappa är ju för rolig ibland asså...

Haha oups

Haha i inlägget längre ner där det står att jag rökte upp tio cigg igår, haha det skulle faktiskt stå 19 cigg.. för det skulle ju inte vara så "speciellt" om jag bara rökte 10 cigg, haha shit vad fel det kan bli ibland! =)

Australia



Jag fattar typ inte ett skit av filmen... haha. Sen är jag ju inte den smartaste heller =D
Jag har iallafall ätit revben och potatissallad, men inte så mycket för jag tycker inte det är så gott. Sen har jag ätit glass och chips. Funderar på om jag ska dricka öl idag, är väldigt sugen på att bli lite full.. Är lite nere så att säga. Men det lär väl märkas senare ifall jag blir full eller inte ;)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Uddevalla med Michela. Hon solade, sen satt vi i min lägenhet en stund och sedan gick vi till Mcdonalds och åt lite. Nu sitter jag i vardagsrummet med min familj oh kollar på Ballar av stål, men det slutade precis och vi ska kolla på film, Australia heter den tror jag. Jag ska äta massa glass chips och godis nu =D GOTT!

Fortfarande bakis, too bad..



Hey! Jag är fortfarande bakis, dock är det lite bättre nu.. 8 öl igår, inte dåligt för att vara jag men shit vad full jag blev =D Inte ovanligt direkt kanske men... Jag minns inte hur jag somnade eller någonting! Minns bara att jag åt konstig fyllemat. Jaja, det var en bra kväll hemma hos Robin iallafall =)

Har precis pratat med Michela i telefon, ska åka in till Uddevalla och vara med henne en stund senare.

Gammal bild på mig btw

Bakfull

Nu har jag vaknat, tididgt faktiskt! Klockan ärbara 10.30 och jag är vaken och BAKIS! Vad fan gör jag vaken nu då? Det kan man ju fundera över en stund.. Tror faktiskt inte jag somnade allt för sent igår? Nu har jag dessutom varit vaken ett tag, har legat och gosat med en utav våra katter, eller rättare sagt katten gosade med mig =D Haha!

Jag ser förjävligt ut just nu, smink över hela ansiktet och håret står åt alla jävla håll som existerar. Men nu ska jag gå ut i köket och dricka så jävla mycket vatten jag bara kan, shit vad gott det ska bli!

( Jag hatar att vara full egentligen, säger så sjukt mycket pinsama grejer då and hey jag rökte upp 10 cigaretter igår, go me!)

ILY

Okej, nu är jag faktiskt full. Försöker kontrollera min stavning. Bör gå och lägga mig innan jag skrivier något konstigit.
Jag älskar dig (du vet vem du är)
GODNATT!

Väntar och väntar



Nu sitter jag här och bara väntar och väntar på att dom ska komma ut från sjukhuset igen... (najs bild jag lyckades ta på sjukhuset med datorns inbyggda webcam eller hur haha)

Jag vet inte när dom kommer tillbaks, eller jo nu kom pappa! Så vi ska åka och handla nu =D Johanna och mamma blir kvar inne på akuten ett tag till.... Så nu är jag och pappa påväg till Torp för att handla!

Haha förresten, förut när jag var med Sanna så sa Sanna och Mathias typ något om att poliser har pistoler, jag bara "VAA? HAR DOM??"Jag trodde ju inte att dom gick runt med pistoler hela tiden liksom..  Mathias rankade mig som den blondaste person han någonsin träffat kan jag ju lägga till.

Lilla lilla Johanna..

Nu sitter jag i bilen med datorn och har hur tråkigt som helst. Johanna sa till mamma förut att hon haft svullna halsmandlar i en vecka, och att hon fick svårt att andas förut. Mamma kollade på halsmandlarna och typ skrek till för att dom var så stora, jag tyckte mest det såg ut som att hon hade ett par pungkulor hängandes inne i käften. Men iallafall så tyckte mamma att vi skulle åka till vårdcentralen eller akuten eller vart dom nu tog vägen, ingen aning.. Fick ju inte gå med bara för att jag skojade om att Johanna kanske har gonorré... jag är bara fööör rolig!

Göteborgare gillar inte Orust?



Jag är så snygg när jag har varit ute och vandrat i regnet! Nae, men ska fixa till mig lite nu iallafall... Måste packa ner lite kläder och sådant också snart så jag har med mig det till Orust..

Haha, Mathias frågade mig förut vad jag ska göra ikväll...


Malin: Hm, njae jag ska till Orust!
Mathias: Orust?! Är du dum i huvudet eller?

Jaja, Göteborgare verkar inte tycka om Orust verkar det som iallafall...

Lista

1. Var bor du?
Uddevalla och Orust.

2. ålder:
18

3. Är du kräsen?
Man kan vara kräsen när det gäller mycket, men gäller det killar här så är svaret ja, och gäller det mat så är svaret ibland.

4. Fobier?
Spindlar, sprutor, nålar, mörker, svartsjuka, ångest, kärlek... osv.

 5. Skulle du kunna förlåta otrohet?

 Vad menas med att förlåta otrohet? Om vi säger såhär, jag skulle nog kunna fortsätta vara tillsammans med någon som varit otrogen om jag älskade honom väldigt mycket, men jag hade aldrig förlåtit honom för det han hade gjort.

 6. Värsta känslan?
 Svartsjuka, ångest, olycklig kärlek och skam tror jag.

7. Har du någonsin knarkat?
Nej, skulle aldrig vilja hamna i den skiten. Däremot har jag testat lättare droger, men det var inte direkt något som jag fastnade för...

8. Är du ofta på msn?
Jag har fått kommentaren "Malin, du är den på min msnlista som loggar in först på morgonen och ut sist på kvällen!" och då kan man nog ta det som ett ja..

9. Saknar du någon just nu?
 Ja.

10. Är du nöjd med ditt liv än så länge?
 Inte överdrivet nej. Har hänt så mycket skit för mig dom senaste åren, men jag mår iallafall bättre nu och hoppas på att framtiden blir bättre!

11. Har du sett spöken/andar?

 Nej, men jag tror på att dom finns.

12. Tycker du att alla andra är puckade och att du själv är fantastisk?
 Väldigt många andra är puckade, jag är verkligen inte fantastisk. Ingen är perfekt.

13. Föredrar du att vara singel?
Jag föredrar att vara singel framför att vara tillsammans med någon jag inte vill vara tillsammans med. Men är det någon jag vill vara tillsammans med så föredrar jag inte att vara singel. You get me right?

14. Hur vill du att din partner ska vara?
Han ska passa in bra på hur jag är som person, han ska tåla att jag ofta kan vara väldigt flum och säga konstiga saker.. Sen ska han ju självklart vara snäll och förstående också. Och rolig!

15. Vad lyssnar du mest på just nu?
Just dom senaste dagarna har jag lyssnat mest på A-teens och Britney Spears, men det brukar variera väldigt mycket.

16. Jag älskar dig eller jag tycker om dig?

Sanningen!

17. Vem fick du senast sms ifrån?
 Sara Karlsson.

 18. Är det taskigt att inte låta barnen äta kött om föräldrarna är vegetarianer?

 Ja, det tycker jag. Barnen måste ju faktiskt få ha ett eget val.

19. Hur många har varit olyckligt kär i dig?
Det vet jag faktiskt inte, men skulle chansa på 2-3.

20. Uttryck du missbrukar:
Fuck you, Visst vettu, Jadujävlar med flera..

Hemma igen



Nu är jag tillbaks från stan. Jag, Sanna och Mathias har vandrat runt lite här och var. Vi gick även bort till polishuset där vi fick stå i kö i säkert en halvtimme för Sanna skulle fixa nytt leg. Nu sitter jag här i sängen och väntar på att tiden ska gå, för jag ska åka hem till Orust idag och vara med min lillebror tror jag. Får se vad han och jag hittar på!




Träffa Sanna!

Nu ska jag ner på stan och möta Sanna. Hon ringde mig nyss och hade tråkigt, så jag springer ner till Espresso House och möter henne nu! Har inte träffat henne på ett tag så det ska bli kul =D

Går nog ingenstans..



Såhär ser man ut nu då...Har ju varit snyggare om man säger så, haha! Tror jag ska stanna hemma från skolan idag, blev helt plötsligt på sjukt dåligt humör och då bör ingen vara i närheten av mig... Stannar nog hemma i lägenheten och städar istället, ska ju antagligen till Orust idag så det behövs väl...

Nu börjar jag få dåligt samvete för att jag inte går till skolan som jag borde. Skötte mig ju faktiskt efter att dom drog mitt studiebidrag första gången, men sen fick jag inget andra gången heller och då känner jag att det är lika bra att skita i att gå dit överhuvudtaget.. Bättre att vara hemma och plugga ikapp saker jag ligger efter med isåfall. Ska faktiskt göra klart min socialpsykologi hemtenta nu! =D Trivs faktiskt ändå inget vidare i skolan...

Det är så skönt att sova

Ja, det är så skönt att sova att lilla Malin hellre ligger kvar några timmar extra i sängen än att gå till skolan som hon borde... Nu är klockan 11.10 och jag har precis lyckats att ta mig upp ur sängen faktiskt. Ska sätta på lite musik nu tänkte jag och sedan fixa iordning mig. Sedan ska jag gå till skolan på dom två resterande lektionerna...

.. och jag skiter totalt i att jag lagt upp denna bilden på min gamla blogg en gång innan.. det är en ny bild så why not liksom =D

Godnatt

Nu är det nog dags för mig att krypa ner i sängen, iofs är jag redan nerkrupen i sängen med datorn i knät men ändå... Har inte direkt planerat att somna med datorn framför näsan som jag gjorde igår iallafall, så lika bra att jag ställer undan min söta rosa lilla dator och sover några timmar innan jag ska till skolan... Godnatt & sov gott!

Tummen ner för...

Människor som lovar att aldrig överge men ändå gör det. (Jag har varit med om några stycken sådana och det sårar lika mycket varje gång)

När små fjortisar på msn loggar in och ut flera gånger i rad och heter konstiga grejer på sitt msn namn  för att få uppmärksamhet. (Jag gör kanske också så ibland, men då är det okej just för att jag är jag)

Överkåta killar som inte kan prata normalt utan måste prata om sex, hela tiden.. (jag förstår mig inte på dessa killar, och kommer aldrig göra heller... Jag blir fortfarande lika förvånad varje gång så fort en kille addar mig på msn och INTE börjar snacka om sex.. Egentligen borde det ju vara tvärt om tycker man..)

Jag slapp dö idag iallafall!!


Jag blev inte lite rädd nyss kan jag ju tala om!! Var inne i badrummet och duschade (hade datorn med mig och chattade på msn samtidigt som jag stod i duschen, jag är konstig och en äkta datanörd!) och helt plötsligt bankar det till i badrumsdörren! Jag fick ju såklart för mig att det var en mördare eller våldtäktsman inne i lägenheten så jag stängde av duschen och ställde mig jättelänge vid dörren för att lyssna om det var någon utanför dörren. Tillslut orkade jag inte stå där och lyssna längre så jag kastade upp dörren, och vilken jävla tur jag hade att det inte var någon i min lägenhet utan det var garderobsdörren som hade öppnats och slått i badrumsdörren! Jag slapp dö idag iallafall...

Jag kan aldrig bestämma mig!

Jag vet inte hur många olika bloggar jag har haft under min livstid, men för mitt eget bästa borde detta bli den sista, på ett väldigt bra tag iallafall!  I min förra blogg (malinerikah.blogspot.com) skrev jag ju att jag lovade dyrt och heligt (nästan iallafall) att den var min sista blogg, men hey I really can't make up my little mind...

RSS 2.0