HEMMA

22.55 är klockan i skrivande stund och jag har nästan alldelles precis kommit hem från S-stad. Har hunnit att vara nere i hamnen en sväng med Johanna & Fredrik och träffat Kajsa också, inte träffat henne på ett jävla tag! Idag har jag iaf lyckats göra en del saker jag i vanliga fall ALDRIG skulle göra:

- Åka tåg ensam och dessutom behöva fråga om ett kvitto till mitt fritidskort då jag inte hade något.
- Hjälpa Michela lite i "kassan" när hon sålde jordgubbar (fast ibland skyggade jag undan och halvgömde mig)
- Fråga efter vart en grej inne på konsum fanns för Michela typ inte ville (det är alltid hon som frågar åt mig!)


Okej, det låter töntigt. Men det är sånna saker jag kan må dåligt för i flera timmar innan. Sjukt jobbigt. Poor me!!

Har iallafall varit en bra dag :)

INSANE



Helt insane. Mitt smink har runnit. OCH jag har datorn med mig vart jag är går. Det är fan insane. Allt är fan insane. LICK MY ASS!

FRÅGA MIG INTE


LIVE FROM STRÖMSTAD

Sitter under "jordgubbsgrejsimojset", ställ grejjen som det är jordgubbar på.. *min förmåga till att förklara saker är så fuckin bäst!* Michela håller på att sälja jordgubbar till en gubbe =)


SOVA SNART DÅRÅ

Nu ska jag snart sova. Ska upp om ungefär 3 timmar, underbar, love it! Not... Men men =) Har pratat med Dennis i telefon nyss! Ska nog prata med honom snart igen ifall han inte segar sönder, haha. Sitter här med pattarna rakt ut i vädret, har ingen aning om varför. Bikinin är bara halft på? Aja ska krypa ner i sängen alldelles strax ändåså... Well, goodnight






TELE MED MICHELA OSV



HEY, IM A POSER. TYP.

Har precis pratat i telefon med Michela i typ 1.5 timma. Fett nice, vi hade mkt att prata om iallafall! Ska åka upp till Strömstad imorgon och vara med henne på jobbet =) Vilket betyder att jag måste ta bussen 06.40 till Henån, sedan ytterliggare en buss från Henån-Uddevalla klockan 07.00, sedan ett tåg från Uddevalla central till Strömstad vid 08.13 och jag är framme i Strömstad typ... Halv tio?! Eller halv elva eller vad det var haha.. Jaja, så kan det gå! Hatar att åka tåg och buss ensam bara, så pinsamt haha!

Så ja, imorn kommer min dag bestå utav att åka buss och tåg! Kommer vara framme i Henån igen vid 22 på kvällen! God damn =) Kul liksom haha..

Nu ska jag sortera lite kläder i mitt rum, har hur mkt som helst jag inte använder... Tvi vale. Ömsar fortfarande skinn förresten. Hemskt äre. Läskigt. Fy. Nä nu måste jag sätta igång, ska sova vid ett eller något. Kanske. Senast två, absolut!



RÄTTNING TYP

Okej, för ett tag sen, typ i fredags, skrev jag ett "Du visste inte att..." inlägg. I det inlägget skrev jag följande:

"- 4 av mina naglar på min vänstra hand är röda, det fingret imitten vad det nu heter bet jag typ av"

Okej. Jag bet INTE av mitt finger, jag lovar. Jag skrev FEL. Ganska komiskt faktiskt, haha..

14.40

Nu sitter jag och äter frukost, om man nu kan kalla det så. Klockan är ju trots allt snart tre på eftermiddagen. Idag har jag hunnit att...

- Tvätta mitt löshår
- Hjälpa mamma bada hennes hundar
- Plocka ur diskmaskinen
- Duscha


Och jag gick upp ur sängen vid ett. Woooho jag är duktig. Ska in till Torp senare med tha family för att handla mat och jag ska köpa lite kläder tänkte jag. Men nu ska jag nog äta upp min macka och sedan sätta mig i solen? Eller kanske städa mitt rum? Blåsa håret? Äh, ingen aning. Lär märkas vad jag gör.

MITT SKINN FÖRSVINNER!!!


KOLLA VAD ÄCKLIGT! Jag ömsar skinn som en jävla orm. Nej men, jag är sollbränd. Fruktansvärt solbränd. Och mitt skinn flagnar av eller vad det heter, väldigt ovärt faktiskt. Och sjukt läskigt. Sprang runt som en dåre här i huset och skrek "MAMMA, JAG HAR CANCER, PAPPA HJÄLP KOLLA HÄR, ÄR DETTA CANCER?!!" Jag vet, det är något allvarligt fel på mig. Puss på det!

EGOPICS IN MY HEART?


Jag var snygg förut när jag pratade i telefon med Dennis
Nej men skämt åsido! Jag kan fan aldrig låta kameran ligga en sekund utan att jag plåtar mitt egna fejs. Typ.
MEN EGOPICS IN MY HEART! Det är så det ska vara. Man ser att jag blivit LITE brun också tror jag?!


UDDEVALLA

Ska strax åka till Uddevalla och börja flytta hem grejer ifrån lägenheten, ska inte ha kvar den ju... Sa upp den idag tror jag. Ska bo här på älskade Orust ett tag, kanske skaffar lägenhet ett tag framöver igen, det får vi se! Sköter jag skolan nästa år så kommer jag få 1.800 varje månad istället för bara 1.050 också =) Mammi är snel hest! Sen är ju frågan om jag kommer sköta skolan hahah.. Hoppas det! JAG SKA!!

Igår var en trevlig dag, var ju ute med båten som kanske syns på bilderna i förra inlägget... :) Åkte till Henån, mötte Robin med flera påvägen och sen i Henån var vi med dom och Ludde Maciej och Robert kom ner också! =) Sen drog vi med Robin & co till Hafssten! Våran båtmotor dog på vägen så Robin och dom bogserade oss hahah.. Sen fungerade motorn helt plötsligt igen men.. Haha! Knasigt.. Skulle träffat Michela på Hafssten egentligen men blev tyvärr inte så =( Men men!

BILDER FRÅN IGÅR PÅ SJÖN


Vindöbron!


Sofia och Josefin myste, hihi


Josse, Sofia och Fredrik =)


SOMMAR!


HAHA, SNYGGT!


Dålig bild, men idiotjimmy hoppade i vattnet efter en jävla öl, ofta?!


Osminkade versionen av malinerika...


SOL!


Solnedgång när vi åkte hem =)

VAKEN

Nu är jag vaken. 19 pers hade skrivit till mig på msn, haha har bara svarat två utav dom. Haha. Jag gjorde nog bort mig igår, mest för Dennis haha fyfan. Kan tänka mig att jag har över 20 mejl på k6 nu också, ska in och kolla om nån patetisk jävel har skrivit hahah... Aja! Tjipp!

Du visste inte att...



- Ungef'är en gång om dagen har jag självmordtaknkar, tro mig det är fett jobbigt!

- 4 av mina naglar på min vänstra hand är röda, det fingret imitten vad det nu heter bet jag typ av

- Jag KAN INTE åka bil/buss/tåg utan musik, då mår jag inte bra

GBG


Lite folk


Massaaa folk i kön, haha, fyfan hade aldrig velat stå i den!  Och bilden ser ut som den är tagen typ i ett varmare land mohah


Jag var cool som vanligt

DRUNKIII

Nu ska jag läsa 18 mail på k6. I've got fans. Perversa sådana! ;D Usch, men kul att dryga mot dom.

Jag vill inte bo här. Jag vill inte vara den jag är. Jag vill inte känna dom personerna jag känner. Jag vill inte ha dom sakerna jag har. Jag vill inte gå dom vägarna jag går. JAG VILL VARA NÅN ANNAN?!


Nu ska jag bli full och lyssna på musik som jag lyssnade på för. Typ The used, Silverstein och Fall out boy. Med mera. Mys. Åka båt idag? Vet inte. Dom håller på att fixa hjul-lagrena på båtkärran. Var något cp med dom. Anyways, byes.

BLÄ

Jag ser förjävligt ut, mitt hår är åt helvete pga blåsten i gbg och mitt smink håller jag på att gråta bort.

Tonight is the night. Kanske. Inte.

GBG HERE I COME!!

Hm, ja nu åker jag till Gbg med Anna.. tåget går väl om.. en halvtimme, men måste gå dit snart =) Tåg i denna värmen blir nog inte speciellt kul, haha, fy! Har precis gjort mig iordning nu, ser ut som en liten FJÅRTIZZ med brunkräm och läppglans! <3 Hahah! Nä, måste göra mig iordning lite till och packa ihop lite saker. Hej sålänge!

Hot

08.43

Klockan är strax nio på morgonen och jag är vaken trots att jag fått bara ungefär tre timmars sömn. Ska lägga mig och sova nån timma till nu innan jag gör mig iordning innan Göteborg. Natti!

INTE LÄTT


Mja.. det är inte lätt att vara jag =( everybody loves me
eller nåt, haha

RIP MJ


Så jävla hemskt. Michael Jacksson är död. RIP! =(
Blir fan ledsen även om jag inte lyssnade på hans musik eller något.. fyfan. Depp.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930

GBG/BÅT&GRILLA!


Jag är solbränd. Som in i bänken också. Mina axlar och min rygg är lika röda som mina tånagla (ja jag har målat dom röda) och då är det illa. Köpte solkräm förut, lär behövas. Har ont som in i.... Kan inte ens ha på mej en tröja utan att jag nästan skriker av smärta, tyck synd om mig nu!

Imorgon åker jag in till Uddevalla vid 8 på morgonen cirkus, sedan ska jag ta tåget till Gbg med Anna =) Ska träffa någon nedrans nollåtta tydligen... Aja! Sen när jag kommer hem ska jag, min bror, syrran, kanske Jimmy med flera åka båt, grilla någonstans och supa! Känner på mig att imorgon kommer bli en bra dag =D


SUG

Sitter utanför biltema i bilen och väntar på att pappa & co ska komma ut därifrån... Är påväg hem till Orust nu förtår ni :) ORUST I MITT HJÄRTA! Palla pundaruddevalla, haha. Najs ibland men inte alltid ! Har haft kul med Sara m.fl domma dagarna iaf :) <3

LANDBADET

Har legat på landbadet och schteekt med syrran, Sara och Saras familj i mååånga timmar nu, haha! Skönt, har badat i pool med flera gånger =P Löshåret blev pisseblött men torkade lika snabbt så... :D Har bränt sönder hela ryggen, gör skitont och jag ser ut som en jävla räksmörgås eller något, det är synd om mig. Nu ska jag och syrran snart ner och köpa mat, vet inte vad och vet inte vart än så länge men det kommer... Hungrig som ett as, inte ätit något idag ju! Haha, jaja så kan det gå när det är sommar och sol.. ME LIKE!

SYRRANS LÄGENHET

Sitter i syrrans lägenhet nu, har precis varit med Sara, Linda och ännu mera folk. Pratade med polisen lite och sådära. Så kan det gå! Har druckit 3.5or, yes jag känner av dom ännu. Kalas! Njae.. Trött som en gris är jag också, fick ju trots allt bara typ 3-4 timmars sömn inatt.. too bad... Jaja, puss!

STRANDEN

Har precis kommit hem från stranden, har legat där och chillat med Johanna och Johanna! =) Har faktiskt badat också, inte så mkt då det var kallt men ändå, årets första dopp vafan haha! (h) Nu har jag precis duschat, msnar med nollåttan och smsar med Sara =P Ska in till Uddevalla senare och träffa henne tror jag! Äta på cactus också med syrran tror jag, gott :D Aja, kösshaj!

INTE SKRIVIT

Har typ inte skrivit något idag jag vet =) Underbart. Sov tills 4-5 någon gång ungefär. Drömde en helt wonderful dröm, sen en annan helt knasig. Drömmar är konstiga saker asså... Well well! Har precis gjort klart en video, lalalla! Ska lägga mig alldelles strax, fett trött! Syrran vill ha med mig och sola vid 10-11 på morgonen, palla, jag kommer ju inte orka?! Men får se hur det blir, hon kommer väl skrika på mig tills jag vaknar annars... So I'd better get me some sleep now?! GODNATT!



Ehm... snygg klockan 6 på morgonen lol!


Dimmigt ute, ehehe!

LAKRITZ


Min babe, Lakritz AKA Lucky, haha ;D enklare att säga iallafall...
Försökte ta kort på honom förut, gick inge vidare han bara kollade bort hela tiden ;O
Undrade nog vad fan jag höll på med kan jag tänka mig.
Men söt är han!



UPP

Nu ska jag gå upp ur sängen. Ja.

Och snart ger jag upp, suck on that...

HATE

i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life i hate my life  ...............

etc. :)

HATAR

Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig och vill aldrig mer prata med dig ! Typ så känner jag just nu. Har gjort ett tag. Men du vet inte att jag tycker illa om dig, och jag tänker inte säga det till dig heller. Du är ELAK. Fuck you. Fattar inte hur jag kunde se dig som min bästa killkompis haha... Lol på dig, cunt.

Ligger i sängen och lyssnar på Eminem, party. Börjar bli lite trött, ska sova snart. Ska bara ligga och tänka en stund, låtsas att jag är i någon slags drömvärld för en liten stund typ. Underbart. Caroline af Ugglas är ful och kan ta sig någon stans. Jag ska sova länge imorgon, tycker inte om att vara vaken på dagen. Älskar natten, allt är så fridfullt och ensamt då. Jag gillar att vara ensam, hoho. En riktig ensamvarg börjar jag bli, det är nog inte bra. Jaja.

GODNATT!

VAD FÖR FÄRG?!

Okej, dom stackars jävlarna som råkar se det här inlägget, SVARA PLZ!!! =O


TRÖTT !

Är sjukt trött trots att jag sov till typ fem på eftermiddagen idag? Ska rensa min dator snart tror jag, den har blivit en aning seg på senaste haha. Ajaa, orkar typ inte skriva någonting idag ehehe

FANTA

Sitter och dricker fanta, har typ precis vaknat haha lol. Pratar med Sara på msn också, äntligen har jag fått tag i ungjäveln =O hahaha.. aja, vi ska grilla snart här hemma iallafall. Jag ska duscha snart också, håret ser ut som F A N.

SWEEEET DREAMS


Sweet dreams-Benny Benassi

Bögbror jag har som får mig att gilla sånadär låtar. Kuk i honom =) Nä skojja haha, men den låten är bra iallafall :D Haha kommer att tänka på Jimmys fyllesjungande, "sweet dreams are made of cheese" hahaha... =P

CRUISINGEN

Sitter i min säng. Min underbara, mjuka varma sköna säng, just love it! Har druckit vatten nyss, det är så gott. Speciellt när man är lite drunk så att säga haha. Skulle typ egentligen åkt hem till Veronica nu men tror inte det blir så? Haha. Aja.. Crusingen var jävligt najs iallafall!

Först knödde vi oss fram bland alla tusentals människor för att komma till Robins båt, tillslut hittade vi honom och hans kompisar. Satt och drack lite med dom. Sen drog vi till Mojje (pappas kusin) och satt i hans båt med honom och snackade lite, sen gick vi runt lite och träffade annat folk. Sen kom Mikael, Sofia och Jossan och vi var med dom ett tag! Sen kom mamma och pappa medans jag stod full som ett ägg i Robins båt som ensam tjej med Robin och hans typ tre 25+-åriga killkompisar haha undrar vad mamma och pappa tänkte om mig då... Sen åkte vi iallafall hem, jag och bror min drog ner till hamnen en stund och chillade, kom fram nån full 20åring och frågade om det var våran båt vid bryggan vi satt vid för han hade nämligen tänkt att sno den haha men det var inte våran båt så go for it liksom hahha..


Alla gillar mina ärriga armar... <3 HAHA
Såhär ser jag ut just nu, så snygg att jag till och med måste hålla för ansiktet för att folk inte ska svimma pga snyggheten... Nä men lol haha, ser förjävligt ut drf jag håller för faktikt, man kan ju bara skymta på håret att jag varit packadd ikväll asså hahah ;)

BILDER FRÅN FÖRUT


Lillebror innan vi drog till Lysekil... Packad redan då!


Kyrka i Lysekil, jag kissade bakom den hihi Fredrik också, vi är så busiga


Lysekil, så jävla fin stad eller vad fan det nu är


Jag och Sofiabby=) (brorsans fett söta ex :D  och min kompis ofc <3)


Mikael Udd och lite utav brorsan, dom ser fett in love ut på denna bilden hahah
lever man sig verkligen in i bilden ser det ut om om dom ska börja råhångla anytime hahha


Snyggt värre mitt i blåsten liksom ehehe...



HEMMA IGEN

Nu är jag hemma igen efter Lysekil. Idag har...
- Två olika personer trott att jag och min fyra år yngre lillebror är tillsammans.
- Trott att jag tappat bort mitt mobila bredband och fått panik men som vanligt när jag är full tror jag att jag tappat bort allt möjligt...
- Jag suttit i Robins båt med honom och några till, soft!
- Jag gått runt full i Lysekil med lillebrorsan
- Jag inte ätit någonting på hela dagen (inte varit hungrig :S)
- Jag suttit i en båt med pappas 45-åriga kusin och fått öl av honom och snackat massa med honom.
- Jag pratat med min syssling Nina som jag inte träffat på över 10 år.
- Jag pratat med pappas kusin Elinor som jag aldrig träffat i hela mitt liv.
- Jag nästan gråtit och dessutom surat.

MED MERA!!!!!!!

PÅVÄG HEM

Är påväg hem från Lysekil nu, inte ätit på hela dan, min mattrejkning går bra =) WOOHOO! Full e jag också, skriver sen. Puss

LYSEKIL NU

Nu är jag med min bror, eh ja.. Stupfull är han? Lol, jobbig asså! Jag ska sminka mig lite till sen ska vi dra till Lysekil! Haha! Blir nog kul.. Åker hem till Orust sen. Pusshej!

MADE

Sitter och kollar på MADE på Mtv med brorsan, haha en tjej som ska lära sig beatboxa typ x) Wohoo.. Efter programmet ska jag duscha och göra mig iordning. Är skittrött, men jaja... Haha!

GODNATT FAN

Nu ska jag sova. Gillar mina typ fylleinlägg nedan. Not, men det är sånt som händer! Sara har inte svarat i sin mobil på hela dagen, måste kolla hennes blogg nu och se vart hon håller hus? Hm hon är på fossen, sover säkert... Såg att hon ska till Lysekil också imorn iallafall, ska fan träffa henne då :) Haha. Min bror pratade i sömnen nyss också, älskar när folk pratar i sömnen :D SÅ KUL! :D Vet inte vad han sa men.. Nu ska jag iallafall sova, godnatt! (sa godnatt i förra inlägget men skadar inte att säga det igen hihi)

I can do everything you can do. But I can do it better!!

HIHI

Visste ni att Los Angeles finns i Spanien? =) I Torrevieja närmare bestämt för den som inte visste. I've been there :D SÅ AH, jag har typ varit i Los Angeles, jag är cool jag =) Dock är det typ en gata i Spanien och en... stad i USA? Eller nåt.. Haha, ingen koll hära! Men men...

Nu sitter jag och äter, precis kommit in. Jag och min bror har varit med Daniel en stund hihi. Najs! Sen gick vi hem och brorsan har däckat i min säng. Ska knö ner mig där sen tänkte jag, han kommer väl få spader men vad gör det =) Godnatt iallafall! (jag höll på att spy vatten nyss, varsegod för informationen)

FIN BILD


Visst är jag och min min lillebror söta? :)
Nu ska vi dra ut. Träffa Daniel och försöka träffa syrran. Puss!

HAHAH MACIEJ FYLLESNACK

Avfall säger (23:24): ja, aids genom cigg
Avfall säger (23:24): och det fick ludde och wald också
- malinerika . KILL ME PL0X säger (23:25): HAHAHAHAHHAA
 - malinerika . KILL ME PL0X säger (23:25): e du kompis me dom äön =
Avfall säger (23:25): jaja fan
Avfall säger (23:25): vrf skulle jag inte va det?
- malinerika . KILL ME PL0X säger (23:25): vet inte haha
 - malinerika . KILL ME PL0X säger (23:25): du ludde o wald e söta
 - malinerika . KILL ME PL0X säger (23:25): SAKNAR ER .
 Avfall säger (23:25): haha
Avfall säger (23:26): vi får åka in till torp då
- malinerika . KILL ME PL0X säger (23:26): NU -
malinerika . KILL ME PL0X säger (23:26): haha
Avfall säger (23:26): och slå dig på röven så får wald komentera att du har fin röv



MMM, äntligen gillar jag henånbor igen :D nejmen, 95or :** hahah!

HAHA


JAG VAR SÅ JÄVLA GAY NÄR JAG VAR MINDRE. HAHAHAHAHHAHA!!!!!!!
Engelskan är på topp också ;) hahhaa fyfan
HAHAHAHAHAAHA, så jävla smör... hittade denna förut XD

SAKNAD


Förmodligen läser inte människan detta. Men gör du det, så ska du veta att jag saknar dig.
Även om det inte märks, så saknar jag dig så det gör ont.


Varför måste just jag sakna massa människor hela tiden?

OSMINKAD NU


VILKEN MUPP JAG SER UT SOM :D men så äre när man är osminkad... Haha =)
Brorsan och jag ska snart gå ut en sväng. Får se vad som händer sen...
I love min lillebror <3

Eh tror jag råkade göra bilden i lite konstigt format asså, hahaha men men

BLABLA

Jag har tappat hoppet. Det har jag märkt.
What to do now?


Är i Uddevalla med brorsan. Lysekil imorn. Puss

UTE


Har precis rökt, sitter ute med brorsan nu. Har ätit midsommarmat också, hehehe.
Osminkad är jag också, woho...
Sexig bild jag vet!

ÅÅÅH!

Åh, vad mysigt, det verkligen spöregnar ute! ♥

TJATJA

Idag äre midsommar, yey! Vaknade för en liten stund sen (av att min lillebror kom in och började typ hoppa i min säng) så nu ska jag göra mig iordning! Inte för att jag tror att jag ska iväg någonstans men... =P Har ingen som helst lust för att supa idag heller, men jag lär väl ändra åsikt om det senare... Haha. Imorn blir det som sagt förmodligen Lysekil med min kära lillebror, oj vad kul vi ska ha isåfall! Måste bara få pappa till att köra oss dit, bussarna går ju så fruktansvärt dåligt... Måste kolla om vi kan åka med Robin hem också, för hem går det absolut inga bussar om vi inte vill hem vid åtta på kvällen vill säga haha... Aja, det ger sig!

FÅGLARNA KVITTRAR OCH KOSSORNA MUUUAAAR

Sitter ute på altanen och röker, fyfan vad äcklig jag är. Är fortfarande sjuk men på bättringsvägen iallafall =) Idag är det midsommar men den kommer jag väl förmodligen sova bort totalt när jag fortfarande är vaken såhär på morgonkvisten. Måste sova! Men är inte så trött, dåligt...

Det är iallafall fullt upp för djuren nu på morgonen hör jag.. En miljard fåglar kvittrar, några kor längre bort (NEJ DOM ÄR INTE VÅRA) står och råmar eller vad det heter och en geting flög just surrandes förbi. Woho, livet på landet... eller något.

Jag har fortfarande sminket på mjg och det känns ju.. fräscht... men orkar inte ta bort det haha. Lol på mig. Näe nu ska jag röka upp den här förbannade äckliga cigarretten och sen kanske försöka mig på att sova lite, eller nåt.. får se.


Hahah damn vilket jävla smajl jag fick till där

PORR BIG TIME

Jag har ett tråkigt liv. Har tagit över 100 bilder på mig själv halvnaken. Då har man kul! Eller inte... Men är man störd så är man =) Hiho!

Hihi, hatar mina armar drf jag kladdade över ;D


Näe, nu ska jag snart röka. Måste dricka vatten också, sjukt törstig är jag! Har sjukt ont på ryggen då den är så jävla solbränd, ska aldrig mer vistas i solen fan =( jodå men.. ah. Jag är så rolig!

LÅGT

Jag ligger lågt ett tag.
Jag är en riktigt tråkig människa.
Nu ska jag sova tror jag.


CIAO!

HUNGRIG

Sitter i en bil utanför Torp. Eller ja, "en bil" kanske är fet uttryck, i våran bil låter bättre. Pappa är på systemet just nu haha, sen ska vi handla mat typ. Lyssnar på Eminem och deppar lite över att det inte finns någon tändare i bilen... Vågar inte tända på den där saken som finns i bilen, då kanske bilen rullar åt helvete eller något... Har övningskört lite idag iallafall, fett naajs! Imorn är det midsommar och då kommer jag att vara fullare än fullast, typ. FULLAST VINNER? :D

Lägenheten jag satte upp mig och Johanna på står jag tydligen som etta på nu, trots att det var typ 16 pers i kö på den...  vill vi ha den så får vi den med andra ord! Får se hur det blir med den saken, fan vilken jävla tur vi alltid har när det gäller lägenheter asså... Haha =) UDDEVALLAHEM LIKES US?

Är hungrig också, men jag måste matstrejka idag, mår dåligt annars hahah! xD

LÄGGDAGS

Läggdags för Malinerika NU! Chillar på msn just nu med någon från Eskilstuna, knasig typ den där... Men rolig, Haha! Men börjar bli alldelles för trött för att hålla mig vaken mer nu, vill inte sova bort hela dagen imorgon heller ju! Så jag ska alldelles strax försöka sova! Godnatt liksom...! ♥

IDAG

Idag har jag solat med min syster, Ida kom förbi en sväng också. Sen har jag gråtit, druckit panodil och sovit. Det är ungefär min dag idag. Justeja, har åkt bil också ja. Kul. Inte. Men eftersom hela blogg.se verkar ha dampat loss idag så kommer lite bilder från förut nu....


Nere vid vattnet

Slussen


Jag... jag brände mig idag lite faktiskt =(


Slussen igen, wohoo



BLOGGEN ÄR EFTERBLIVEN

Jag kan inte uppdatera, har inte kunnat innan allafall. Bloggen är helt efterbliven idag. Idag är en sådan dag som jag inte vill se mig själv i spegeln. Jag känner mig fet, ful och vill bara dö. Jag verkligen hatar sånahär dagar. Självmord ja tack... typ. Den som ger mig en ny kropp och ett nytt utseende kommer jag att vara evigt tacksam. Fy fan vad dåligt jag mår. =(

SÄNGDAGS FÖR MIG OCH MIN NÄSA

Nu ska jag och min snoriga näsa försöka sova. Kommer nog inte bli en lätt match men är alltid värt ett litet försök, så jag inte vaknar allt försent imorn! Sover alltid bort dagarna...

Snälla gud, trolla bort all mat som existerar på jorden. Snälla gud, gör så att solen är framme varenda dag. Snälla gud, få mitt eget hår att växa. Snälla gud, ta bort mina finnar som jag har i fejset!! Snälla gud, gör så att allt blir som jag vill att det ska bli.


Jag tror inte på gud. No way. Hade jag gjort det hade jag nog skrivit "Gud" med stora bokstäver dessutom, men jag har inte den respekten för någon/något som inte finns, så nu vet ni det! Men jag var iallafall tvungen att dra en liten bön innan jag somnar, det jag vill kanske slår in för ingenting är väl omöjligt? Man kan ju hoppas, haha. Jag är så rolig, och jag kan tamejrfan inte vara seriös någon gång nästan. Leve oseriösiteten! (knasigt ord?)

GODNATT! ♥


IDAG VAR JAG NAKEN...

... Iallafall när det kommer till ansiktet så att säga.



The naked truth, gaah! Bilden där jag har smink så har jag fjortis-sminking but i like, eheh

ÄNNU MERA SJUK

Sitter här i sängen mitt i natten och surfar runt på olika internetsidor, precis som jag gör varje natt. Jag har verkligen inget liv, jag borde nästan skaffa ett! Pratade med Dennis i telefon förut i nästan två timmar, underbart och han är bäst <3
Känner mig mycket sjukare nu än vad jag kände mig imorse. Har sån där läskig feberkänsla i hela kroppen, halsen gör ont, hostan blir nästan värre och värre och näsan rinner. Huvudvärken är påväg dessutom. Fy för att vara sjuk! Tur att jag nästan aldrig är det då. Jag är ganska så säker på att jag kommer vakna upp imorgon och må jättedåligt, ingenting jag ser fram emot vill jag lova. Jag har gått osminkad hela dagen idag, ingenting som händer mig ofta. Var flera månader sen sist, men det var skönt att slippa allt kladd faktiskt...


Ska dricka lite c-vitamin nu... Blir säkert jättebra och gör säkert underverk.. *not*

WIHOOW

Förresten, jag har ställt upp mig och min syster i kö på en tvåa på Tureborg, bara för att liksom. Ligger som plats någonstans mellan 1-5 i kön utav 16 personer, så inte alls säkert vi får den överhuvudtaget. Men skulle vara najs om vi mot all förmodan faktiskt fick den! Den är ganska stor och inte allt förlångt ifrån stan (dock ungefär 10-15 minuters längre promenad ifrån stan än vad vi har nu men) Får se hur det blir iallafall, skulle verkligen inte ha någonting emot att bo tillsammans med Johanna iallafall (bortsett från hennes jävla pms-humör).


Här är en liten del utav Tureborg

AJAJAJ

Vissa saker får mig verkligen att må så jävla... dåligt.

Dessutom är jag tydligen "fan så snygg utan mina snakebites." 
Trevligt öhm...
Fick reda på igår att det är midsommar på fredag också. Då kommer jag att vara full. Väldigt full.


Ordning och reda, sill och supa på fredag?
Hm ja, jag tycker om sill. Skitgott ju.
Sill heter Clupea harengus på latin tydligen om någon ville veta.

ALLERGIHELVETEN

Nu sitter jag ute och röker samtidigt som jag hostar som en jude (eh ursäkta uttrycket) Min allergi har börjat sätta igång som fan dom senaste dagarna nu, idag är värsta dagen hittils. Det kliar i gommen hela tiden, rinner och kliar ur näsan och ögonen kliar något fruktansvärt. Helt röda kommer dom vara snart så mycket som jag gnuggar i dom! Förbannade gräs....
Clarityn nästa?


This makes me suffer... huhu


THINK BEFORE U SPEAK

Jag stör mig så enormt mycket på er som inte kan förstå er på mitt dåliga självförtroende. Ni som alltid säger "Men malin för fan, vi ska bara till affären, du behöver inte sminka dig" eller "Malin kom igen, du behöver inte ha smink på dig bara för att du ska gå några meter utanför dörren?" Vet ni hur arg detta gör mig? Varje gång någon säger såhär har jag lust att smälla till personen i fråga rakt över käften. Jag går inte någonstans utan smink och löshår. Så är det bara, och ni kan inte ändra på det hur mycket ni än försöker. Det är BARA jag själv som kan ändra på det, och det lär knappast hända före jag är 40.

Detta är inte för att jag ska se bra ut inför andra när jag går ut, det är för att jag själv mår bättre utav det. Folk kan likagärna tycka jag är ful med sminket på eller hur?

VAKEN NU :S

Sen varför jag är uppe med tuppen idag har jag inte den blekaste lilla aningen om faktiskt. Somnade väl vid halv fem eller något, nu är klockan inte ens halv åtta och jag for upp ur sängen som om någon stuckit en kniv i mig elller något. Ska försöka fortsätta sova lite till om en stund faktiskt! Ska bara hosta lite först typ..

Natthumor a la Malin

Sitter och funderar på ifall det inte är dags för mig att sova snart. Går inte en sekund utan att jag hostar och harklar mig, och dessutom ska jag upp tidigt imorgon om det är fint väder för att sola med min syster! Och ja, ni läser rätt.. jag utav alla människor ska sola! Får dock se hur länge det blir då jag faktiskt ogillar att vara i solen förlänge.

Har precis gjort en ganska galen sak. Jag har suttit och skrivit ner en kind of sann berättelse i wordpad nu, det tog mig ungefär två timmar. Gissa vad den är om? ;) Ingen kommer gissa rätt ändå så lika bra att låta bli... Det är bara en enda person i världen som kommer få se den endå så. Tror jag...

Lite natt-humor a la Malinerika...

D.M.B..Skydda mig från mina tankar.. säger (03:58):
men jag sover med en kompis o han kan jag inte krama om förens han somnar
- malinerika ;* i'm the bitch that you want to be säger (04:05):
HAHAHAHHAHA
D.M.B..Skydda mig från mina tankar.. säger (04:06):
det är synd om han jag petar på han med en ros xD
- malinerika ;* i'm the bitch that you want to be säger (04:07):
hahahahahhhaahahahahahahahhahhah

Humorn kan inte alltid vara på topp eller vad sägs? ;) Nu ska jag lägga mig iallafall!
Godnatt! ♥

Du visste inte att...



... Jag blir otroligt sårad när folk pratar till mig i irriterad ton eller är lite smådryga mot mig. Speciellt gäller detta min familj, främst mina syskon! Jag kan, inte för att överdriva, helt ärligt talat bli självmordsbenägen för någon timma ifall mina syskon är dryga osv mot mig (när jag inte tycker att dom har någon anledning till att vara det alltså) Sjukt jobbigt är det!


PROMENAD I MÖRKRET

Har precis varit på en väldigt kort promenad, gick ner till hamnen och tillbaka. Tänkte gå ut nu på kvällen när jag inte trodde det skulle vara några folk ute. Men så jävla fel jag hade, man kan inte ens få vara ensam i det här minipyttelilla samhället utan att det ska vara massa folk överallt! Påvägen ner mötte jag upp 3 fulla personer på 40+, samt hörde skrik från ungdomar som var en bit bort. På vägen hem ser jag först att det sitter massa folk vid kiosken, sen går jag en bit till och då kommer två mopeder varpå den ena vurpar ungefär precis brevid mig?! Aja, jag fick iallafall panik och sprang därifrån... Men jag vet att det gick bra med killen eftersom att det sista jag hörde honom skrika till sin kompis var "JAG HAR FAKTISKT VURPAT TVÅ GÅNGER INNAN!"

Mopeder är farliga leksaker små barn...

FUFFEN FO FAN

Har nästan alldelles precis kommit hem, har varit på Torp med pappa, han har köpt bärs och lingonsylt. Nä men, hahah vi har handlat lite mat och så. Sen körde jag fuffen (pappas citroën som man bara får övningsköra om man är 17 år och 6 månader? kallas fuffen av min far för att registreringsnumret är FUF haha) Jag körde nästan hela vägen ifrån Torp! Förutom att vi var tvunga att stanna precis innan en rondell för jag vågade inte köra igenom den, sen efter rondellen tog jag över och körde igen hahah. Det gick fint förutom att pappa blev sur för att jag höll på att köra av vägen ett antal gånger (typiskt att jag alltid ska sitta och filosofera om annat när jag måste koncentrera mig) Dessutom lyckades jag åstadkomma 4 kärringstopp, jag som aldrig får kärringstopp? Men det var nog fuffens fel... Aldrig kört den innan ju. Jag är så rolig.


Epic bild alltså... eller inte. Tagen för några dagar sen eller något, fan vet jag..

DUSCHAT

Har precis duschat, smörjt in ansiktet med nån jävla peeling som såg trevlig ut och dessutom kletat in mig själv i bodylotion. Sitter och funderar över om jag ska kleta in mig själv i ännu mera bodylotion?

Typ den... Så glittrar jag lite sen! =D


Mamma gör mat nu också. Mat som jag BESTÄMT inte tänker äta. Inte sugen på mat alls faktiskt. Nu ska jag iallafall sätta igång lite musik samtigit som jag gör mig iordning för absolut ingenting. Jag är så rolig.

UTSEENDEFIXERAD

Ofta jag skrev "körtelsjuka" i förra inlägget. Tyckte väl att det lät lite fel när jag skrev det, men kom verkligen inte på det rätta ordet. Men körtelfeber heter det ju för faaan! Idag vet jag inte vad jag ska göra iallafall, vill övningsköra, var längesen nu och det är så kul att köra bil!

Ska sminka mig och sätta löshåret  nu trots att jag är sjuk, aj vad utseendefixerad man kan vara ibland. Hade faktiskt tänkt att gå ut på en liten promenad och till och med då är det ett måste för mig att göra mig iordning.

Gammal konstig bild på mig. Min mössa är fortfarande borta btw! =(

SJUK

Vaknade precis (för 5:e gången eller något, har vaknat upp lite då och då under natten) Jag hostar, det kliar i halsen, jag är hes och känner mig allmänt sjuk. Hoppas att det bara är vanlig förkylning eller feber! Min syster har ju körtelsjuka, och är jag smittad av det så vet jag inte vad jag gör. Men jag kollade mina mandlar och dom var iallafall normalastora så det är bara att hoppas på det bästa.

Nu sitter jag och dricker grönt te med mintsmak och stör mig på att eftersmaken smakar marijuana. Eller det kanske bara är jag som inbillar mig. I vilket fall som helst så smakar grönt te rent ut sagt SKIT. Men jag får väl se det positivt, det luktar gott iallafall...OKEJ. Varför i helvete sitter jag och dricker grönt te?!


SOVA SNART?

Funderar på att lägga mig snart och se ifall jag kan somna. Med denna hostan känns det tveksamt men det är iallafall värt ett försök, klockan är trots allt ganska mycket. Får hoppas på att jag inte är sjukare imorgon när jag vaknar för jag ska ju förhoppningsvis vara med Emelie och Emelie på dagen... kanske, vet inte om jag har tid då jag ska fixa lite grejer och dessutom är sjuk! Aja, det återstår att se vad som händer så att säga. Annars får jag helt enkelt vara med dom på tisdag eller något, får prata med E&E imorgon.

Nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen. Eller, jag sitter ju faktiskt redan i den men ska bädda ner stackars lilla sjuka migsjälv... Godnatt sålänge!

Undra om det fortfarade går att se månen ute... börjar ju ljusna!

JÄVLA HOSTA

Jag orkar inte hosta mer nu! Går knappt en minut mellan hostattackerna, och jag blir lika irriterad varje gång en ny attack sätter igång... Den jäveln som har smittat mig borde ha stryk. Inte blir det bättre av att det är massa flugor i mitt rum som vanligt, hatar sommaren ibland!! Och min dator segar, ännu en till anledning till att jag snart kommer vilja mörda någon... Åååh mitt liv är inte lätt asså!

Blåsfisk


En gång i tiden var jag en blåsfisk. En gång i tiden hade jag längre lugg än vad jag har nu. En gång i tiden hade jag snakebites. En gång i tiden hade jag oäkta löshår. En gång i tiden var jag emo-fjortis. En gång i tiden använde jag mössa vart jag än gick. En gång i tiden hade jag alltid vit ögonskugga på mig. En gång i tiden var jag 17.
Texten sammanfattar bilden kanonbra!
(Höll på att skriva KANINbra, wtf?)


En sak jag dock verkat gilla ett tag är att pusha upp pattarna så dom ser mycket större ut än vad dom är...
Jag är så jävla HÄFTIG!


Dumfan


Såna jävla motherfucking retards som skriver till mig alltså...
Men det är sjukt kul att dryga mot dom =)


FYFAN FÖR MÄNNISKOR

Läste precis i GT att det var ett par i Trollhättan (en bit ifrån där jag bor) som hade fått en bebis som dock dött efter en vecka pga en blodpropp som förhindrade blodflödet till hans hjärna. Pojken, vid namn Caleb Nadler, hade en lejon-staty vid sin grav, "ett vakande lejon". Nu har någon snott det här lejonet från Calebs grav...



Då undrar jag, hur kan någon vara så dum och stjäla en bebis staty som står vid dennes grav? Sånt hör gör mig riktigt ledsen och arg. Jag har lust att strypa människan som gjorde detta helt ärligt talat. TILLBAKS MED STATYN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Börjar ärligt talat nästan gråta av sånt här!! Tycker det är så fruktansvärt hemskt att det inte är dödstraff på sånt eller något. Okej, kanske överdrev lite? Är så jävla arg bara...


Sminkat mig och lockat håret!

Nu har jag sminkat mig och lockat håret, mitt hår är typ lockigare än någonsin nu hahaha! Så kan det gå! Nu kommer mormor oc morfar hit snart, och mamma och pappa håller på att grilla :) WOHPS, måste nog röja lite i mitt rum, ser ut om om någon kåt jävel varit härinne och knullat i varenda hörn av rummet eller nåt! Hah nejdå, men ah... HEJDÅ!

Sjuk

Jag tror bestämt att jag är sjukt. Inte jättesjuk direkt men min hosta är såndära förkylningshosta typ, hostar verkligen hela tiden! Hostar nästan så jag spyr varje gång, fy! Aja, jag är van vid att hosta så det skadar väl inte att det är lite värre nu... Sitter och lyssnar på musik framför datorn samtigit som jag sätter i löshåret. Är osminkad och ser förjävlig ut rent ut sagt! Har ialalfall färgat utväxten idag, blev inte jättebra då jag är sjukt dålig på att färga hår, men man kan ju inte vara bra på allt lol...

ÄR HUNGRIG OCKSÅ! Är inte maten förens om typ två timmar, jag kommer dö?! Och tänker inte äta någonting innan.. FY!

Du visste inte att...


... Innan chemical vocation var kända hade dom en småspelning på min gamla skola (för väldigt längesen, jag kanske var 13 eller något?) och jag blev "kär" i sångaren Pierre. Så jävla fult!

Har förresten aldrig hört bandet (förutom då jag var 13 typ på den spelningen) förens för några dagar sen. Dom är ju faktiskt bra!

Drömt massa typ

Har börjat minnas mina drömmar igen på senaste, inte gjort det på ett väldigt långt tag nu ju. Inatt drömde jag...

- Att jag träffade Marie (min "låtsasmamma" haha) utanför Mdonalds?
- Att jag var på Mdonalds ensam (utan att äta något?) och glömde mina nycklar och min mobil där, gick in för att hämta typ tre gånger men glömde att ta med det ut varje gång? Haha
- Att jag köpte massa flak öl i Tyskland för 70 kr/flak och sen skulle bli langare? Hahahah


Mina drömmar är knas. Men har drömt värre förr haha!

Vädret ute är helt underbart förresten!

Smarta jag är i farten


Någon som druckit ölen "Orust" någongång?...
Inte jag i vart fall, oj vad mina stavfel kan vara roande ibland.
"Ö" skulle det ju givetvis stå...


GODNATT!

Röker och smsar

Sitter ute och röker sista ciggen för idag. Ska in och ta bort sminket senare, löshåret är redan ur! Smsar med Ellen, Daniel och Emelie också =) Jag smsar aldrig nuförtiden... Ska iallafall lägga mig snart!


Mår inte bra


Jag mår inte alls bra, vet inte varför. Sitter utanför huset och röker med min lillebror. Träffade precis Emelie, Fisken, Henke och Erik. Ska nog gå och lägga mig snart, finns inte någon bra anledning till att vara vaken. Imorgon kommer mormor och morfar hit, vi ska äta grillat med dom (oj vad ovanligt att min familj äter grillat) det gör vi typ varje dag på sommaren, hahah =P Men det är gott så det gör ingenting!

VAR TVUNGEN

dennis om TRÖTT:
vem är den lyckliga personen som får då?

Hah DENNIS VAD TROR DU?!?! :D Dum fråga ens, du borde veta ;( du såklart...!

TRÖTT

Är sjukt trött nu, men kan tyvärr inte gå och lägga mig för då måste jag ju ta ut löshåret och ta bort sminket, vilket förstör min snygghet mohaha... nej men ärligt talat så kan jag inte sova såhär tidigt! Måste möta Emelie senare också, hon kommer hit en snabbis då :)


Hm, puss någon? Hm ja, alla vill men inte alla som får ;) BARA EN FÅR! :D
Idomin + läppglans :*

JAG


Jag för några minuter sedan


Jag för några minuter sen..


Någon knasig bild... som jag tog för några minuter sen.. LOL

Påväg till Uddevalla

Sitter i en bil påväg till Uddevalla nu.. ska fixa lite i lägenheten! Sen hem igen... ikväll får vi ses som händer! Tror ja vet dock men ;)


HAHA OUPS!
(ja jag målade över magen för jag hade bullar där :O)
omg jag är så slampig ? ne men mitt linne är för stort vid pattarna även om det är XS ;(


Jag är så häftig


huhu..

Göra mig iordning

180 vänner på min bilddagbok har uppdaterat sina bilddagböcker. Woho jag kollar typ aldrig någons bilddagbok! Eller någras men det är inte mångas.. Fy vad lat jag är, eller så är det bdb som suger?

Ska göra mig iorning nu iallafall. Hostar snart upp mina lungor helt seriöst, tror jag börjar bli sjuk kanske? Eller så har bronkiten blivit värre... Well, så kan det gå!

Precis vaknat

Har precis vaknat.. Tidigt för att vara jag iallafall. Men somnade inte allt för sent igår heller, vid tre på natten kanske? Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. Ha jättetråkigt bara typ? Blir nog så... Hostar upp mina lungor snart också, inte najs! ...

LOL BRORSAN


HAHAHA, this one made me laugh!! Lillebror, jävla toent <3
Key, vet man typ inte ser vad det står men det står " 15 nu då jaf får köra moppe jippy det har man ju inte gjort sen man var 11 liksom" HAHA, LOOOL!

Promenad

Nu ska jag gå ut på en promenad i mörkret, helt ensam... Är mörkrädd som fan men är påverkad så det ska nog gå bra! Älskar att gå promenad när jag lyssnar på musik, något utav det bästa som finns! (som dock händer allt för sällan) Efter promenaden ska jag nog antagligen gå och lägga mig, är fett trött. Annars skriver jag senare. Pusshej!

Poofff..

Och pooff så tappade Malin heeela lingonsylts-burken ner på golvet! =) Lingonsylt över hela köket, jag var tvungen att torka upp... Too bad. Sometimes I just fall in love with myself.

Emocore


Jag har inte många vänner på emocore för jag inte är speciellt aktiv kanske...
Men jag har dom bästa vännerna dära ;) hahaha bass_dba COOLT!


Hm..

Den som stryper min mamma får 1 mijljon.
Någon frivillig? =)

Du visste inte att...



- För ungefär 3 år sedan var jag emot homosexuella/biesexuella. Jag var elak mot folk som var det. Kommer ihåg en tjej som jag bor granne med nu, och jag var jätteelak mot henne. Skrev till henne att hennes föräldrar inte tyckte om henne osv bara för att hon var bisexuell (eller homosexuell, vet inte riktigt) ... Dessutom slutade jag vara vän med en kompis som jag fick för mig att hon var bisexuell... Men nu har jag inget emot sådant =) Jag var konstig förr.. Det är jag nu med :) Men inte på samma sätt!



Hetero, homo, bi?

Heterosexuell: Det är väl det "vanligaste" så att säga, och mest accpeterat i sammhället...Varför vet jag inte.

Homosexuell: Jag tycker det är häftigt att vara homosexuell helt ärligt talat. Om man är det och vågar stå för det är det ännu häftigare. Varför vara emot homosexuella? Enligt mig är det naturligt att vara det och inget fel alls med det! Är man det så kan man inte hjälpa det so what to do? Känns som att fördomarna släppt lite på senare tid, men ffs, give up everybody och släpp alla fördomar om det! Om en tjej hade sagt att hon var kär i mig hade jag förmodligen inte tagit det så allvarligt! Samma som om en kille varit kär i mig ju.. Däremot kanske jag hade blivit lite chockad om en tjej sagt att hon var kär i mig, men hade absolut inte slutat prata/umgås med henne för det!

Bisexuell: Det är ju skitbra att vara bisexuell, man behöver inte hålla sig till 50% utav jordens befolkning utan kan kolla in 100% utav jordens befokling om man känner för det! Skitbra ju! Alla som är det borde stå för det, ingenting att skämmas för alls! Och dom som har emot det är helt enkelt bara töntar...

Jag vet själv fortfarande inte om jag är heterosexuell eller bisexuell. Jag tror att alla från grunden är bisexuella. Hittiils har jag ju inte varit kär i någon tjej dock men, vem vet, det kanske kommer?

Vilken läggning man än har så är alla precis lika mycket värda!

Kan däremot erkänna en dum grej.. det gör jag i nästa inlägg!

Hej

Vet inte om jag ska gå till Johan eller inte. Är trött, full och ja... orkar inte helt enkelt. Johanna sa att det var tråkigt där så får se hur jag gör.. Haha. Puss

Till Johan

Sitter och dricker öl. Ska sminka mig nu och sätta i löshåret och klä på mig. Är lite seg idag.. Har iallafall plattat håret.. Fan vad jobbigt det är att vara tjej.. Tvi vale! Haha. Ska upp till Jalkelid (Johan) och vara med några, typ min syster och bror med flera =) Blev inget här hemma idag eftersom det spöregnar och skit.. Aja, det löser sig. Två okända personer skrev just till mig på msn, ingen aning om vilka det är? Aja, ska göra mig iordning och sedan gå flera kilometer hem till Johan. (Orkade inte åka med i  bilen nu haha) Ha en bra kväll, hejdå.

The absence of you is killing me..


Bild sen typ februari/mars någon gång minns inte exakt.. inte ny direkt iallafall :p

FU

Mm, FUCK YOU. FUCK YOU FUCK YOU FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill inte leva. Just nu alltså.

SOVA!

Nu ska jag sova, ska upp vid typ 12 imorn! Ska förmodligen hänga med min brorsa till hans jobb för han ska bjuda personalen på tårta där för han fyller år? :S Haha personalen på hans jobb är rolig... verkar det som! Haha =D Nu sitter jag och röker iallafall, ska gå in och lägga mig när ciggen är slut. Så godnatt för idag! =) Btw min syster är störd...

Bild sen några dagar tillbaka eller nåt. Emogirl grr



BTW, SNÄLLA INTE IGEN? ....
Jag blev sur på honom kan jag ju lägga till.. FY!

Jag tänker baaaaaara vara Dennis älskling ;o

Jag är söt


Sorry kan inte hjälpa att jag är så soet

Lyssnar på Darin! Måate springa och hämta min mobil, inte kollat den på över två timmar! Blir lätt så när man är hemma och har datorn vid sin sida... Haha =D Ska ut och röka nu :)

Hahaha svartsjukemedicin?

http://web4health.info/sv/answers/life-jealousy-ssri.htm
Jag tycker det är ganska kul att det finns medicin mot svartsjuka, HAHAH!
Något för mig kanske? Min serotonin-nivå är ändå inte som den ska haha, har ju ätit
tabletter mot det innan ;P
NEMEN GUD VAD TJATAR JAG OM? TABLETTER MY ASS?

DARIN


Darin-Be what you wanna be

ÄVEN DETTA SKYLLER JAG PÅ EMELIE! Att jag gillar denna låten allså ;) Fast ioförsig är det väl ingen nyhet att jag tycker Darin är bra men... Haha. DARIN ÄR BRA, DEN SOM SÄGER EMOT ÄR TYP BÖG ELLER AVUNDSJUK? ELLER RASIST!! Vem gillar mina argument? ALLA! Speciellt jag... Hihi. Ska sova strax kanske tror jag? Är enormt röksugen och ska nog gå ut och cancersera mig lite. Fint ord =)

Svartsjuka

Vad är svartsjuka egentligen? Enligt mig är svartsjuka rädsla att förlora den man älskar. Men egentligen är det så mycket mer. Det kan förstöra ens liv, det är jobbigt och man mår dåligt av det. Jag är världens svartsjukaste och det stör mig så jävla mycket. Jag önskar att jag inte var så svartsjuk som jag är.. FYFAN. Mitt liv hade varit så mycket lättare utan den skiten!!

http://web4health.info/sv/answers/life-jealousy-what-is.htm - Om svartsjuka
http://tft.se/forsjalen/diagnoser/svartsjuka/ - haha hej malin get some help...

Film

Sitter i vardagsrummet med min syrra och kollar film på tv, vet inte vad den heter... Men men! :)

Supa imorn

"Åh annabell, hur gör jag för att fånga dig?"
BÄSTA LÅTEN, LÄTT, HAHAHA! =)

Jag kokar ägg? Najs. Ska göra sallad med ägg i typ? Jag äter knasiga saker när jag är full yes... Haha.. Mm. Nu har jag inget mer att tillägga tror jag? Vill att det ska bli imorn! Ska supa tills jag avlider =)

FULL

Hej, jag är typ full. Har varit nere med min bror i sjöboden och bara varit, vet inte vad jag ska göra nu. Det regnar som bara fan och jag mår inte bra. Jag är blöt som en dränkt katt. Pratade just med Dennis i telefon i 15 minuter, haha xD Råkade skriva "juaga" till en viss person på msn nu också, skulle skrivit "jaha" hahha... Jaja, måste kissa? :O Skriver sen, puss

Brors röv

Min bror försökte precis att gnugga sin nakna röv emot mig. Dessutom fick jag se hela baletten inklusive rövhår, samtidigt som han sa "ERKÄNN JAG HAR SNYGG RÖV? :D" Tack...

FAIL?


Hahah fint att det där blev rekomenderat för mig på youtube...
Låter nästan lite emofjortisaktigt liksom... "Fail", "fjortisar" och "förstörda för livet"...
ehm.. HAH


Sovit en stund

Har precis ätit nu, och sov en stund innan det, fett trött ju! När jag vaknade var det första jag såg ett sms ifrån Dennis, "Hela dba gick förbi mig nyss! :D"  (Dba = dead by april = mitt favoritband) OCH DET VAR JU TREVLIGT :) Haha iallafall för Dennis... =) Jag ska iallafall fira det dära med att gå ut och röka så mina lungor hoppar ut? Nej haha det ska jag inte men röka ska jag göra iallafall ;D


Min nya favoritlåt :$ EMELIES FEL!!!!!!!! Nu lyssnar jag inte på någon annan låt än denna..
SÅ JÄVLA BRA :D haha vet att jag är konstig... men fjortisdunk ftw! <3
Dj tune-Anabell (samma dåre som sjunger bag in da box :D)


SOMMARLOV! <3 och smart Emelie..

Nu har jag sommarlov, äntligen! <3 Känns overkligt och underbart.

Sen till dagens roligaste händese, jag skrattade så jag höll på att dö. Emelie stod med mig och Ida i cafeterian på skolan. Honm pratade samtidigt i telefon med en annan Emelie (som vi kallar fisk i denna texten, det blir enklare så) Emelie pratade på med Fisk, sedan går ett par killar förbi oss. Emelie vänder sig mot en av killarna, tittar på honom (utan att tänka på att hon gör det) och frågar Fisk i telefonen "DUDUDUDUDU, har du comviq??" Varpå killen Emelie kollade på stannar upp, kollar lite konstigt på Emelie och säger "VAAAAAAAAA?"

Det låter möjligtvis inte så kul här, men det var fruktansvärt kul IRL! Skrattar åt det nu också när jag tänker på det...



Du visste inte att...



- Idag är första gången i hela mitt liv jag blev rädd för en neger. Jag har absolut ingenting emot mörkhyade och så, men han var verkligen helt kolsvart och läpparna var stora som världens största fitta. Dessutom var dom helt kolsvarta dom också. Jag blev rädd helt ärligt talat.  

Sista dagen i skolan

Fan vad sorgligt det känns på något sätt. Nu sitter jag här i sal 602 med Emelie och några till ur min klass. Resten har jag ingen aning om vart dom är. Det är sista gången jag sitter här på drygt två månader. Hm... Äh vafan snackar jag om? Det är ju skitsoft att slippa skiten såpass länge! Mer sommarlov åt folket =)

Sommarlov äntligen

Imorgon (eller rättare sagt idag, klockan är ju faktiskt över tolv!) får jag sommarlov. Så himla skönt! Men känns fortfarande inte riktigt som rätt väder ute... Men det kommer! Att det är sommarlov innebär att jag kan...

- Bo på Orust, älskade Orust, varenda dag!
- Supa varenda dag! (ifall jag nu skulle få för mig att vara så osmart)
- Gå och lägga mig hur sent jag vill och sova hur länge jag vill!

Isn't that just wonderful?



Emelie sover, jag är vaken

Emelie har precis somnat typ, jag är fortfarande vaken, konstigt va?! Nej inte överdrivet. Men ska försöka sova om en liten stund såklart! Har pratat med Dennis i telefon nyss, pga mig var avslutningen kanske inte lika bra som början så att säga men det löser sig iallafall.. typ. Jag och Emelie har iallafall tagit bilder idag, tillsammans med min syster Johanna. Sjukt kul hade vi! Sen har vi ätit grillat osv. Jag har druckit en öl också, det fula är ju att jag faktiskt känner av en öl. Haha...


fjortisbild

FJÅRT


Bild redigerad av Emelie (: FJÅRTZ FOEVAH!


Vi posade typ med glasbitar!


POSERS!
Haha ursäkta mina skor men jag hade dom för vi va i skogen bah (y)

KÅTAR OSS MOT ETT TRÄD <3


Emelie och Syrran ;)


Söta Emelie :)

Orust med Emelie

Nu är jag på Orust med Emelie, vi har precis träffat Henke Jesper och Erik. Nu väntar vi på att mamma och dom ska komma hem för då ska vi grilla! Nice. Sen ska jag och Emelie fjortisera oss lite, det märker ni sen! Pusshej

I skolan

Sitter i skolan med Emelie och lyssnar på musik haha! Boom boom boom... Vi ska till Torp efter skolan, jag måste köpa lite saker.. typ skor, hårfärg osv... Kul, nej! Hatar fan typ att shoppa hahah.. Så får se hur länge vi blir kvar där! Sen ska vi iallafall hem till mig på Orust! =)


Slussen tycker vi om =)


:(

JAG GER SNART UPP. ÅÅÅH. Ångest, bögångest, skitliv, allt är bajs nu! :) Allt känns så jävla värdelöst bara, men det kommer vara bra imorn.. men så känn det verkligen inte nu! Jag orkar inte ..Finns fan inget bra! ;(

Lockigt hår


Glad?.. Hel-lugg också woh


Jag lockade håret massa hihi


Jag såg lite efterbliven ut... BLIVEN EFTER YEAH
jag tkr iaf de e sexigt me halvöppen mun :S?


Typ puss?

Dum i huvudet

Dum i huvudet är precis vad du är. Du förstår inte vad du förstörde. Du förstår inte att du ljög rakt igenom, allt du sa sa du bara för att det skulle låta bra. Jag vet, jag förstår det nu. Du får skylla dig själv för det du förlorar... Eller är du sån här mot alla?

(personen det handlar om läser inte min blogg så ingen annan behöver ju ta åt sig ifall det nu skulle inträffa)

Msn


PL0X, igga konversationen! Men vi heter samma sak på msn =) Intressant att veta va??!

För att...

För att dead by april är bäst. För att livet suger. För att jag har jättelockigt hår just nu. För att jag sitter och skriver in min socialpykologi-tenta på datorn. För att jag har börjat ladda upp massa onödiga bilder på bilddagboken. För att jag är dum i huvudet. För att jag tycker det är kul att sminka mig. För att jag älskar att ta ego-bilder. För att min lock-tång är bra. För att jag alltid glömmer att kolla mobilen när jag är hemma på Orust. För att datorn är min drog. För att jag inte gillar grillat kött. För att jag somnade jättetidigt igår. För att jag tycker man ska säga "sockar" och inte "strumpor". För att idomin är skönt. För att jag inte mår bra. För att det är mörkt ute nu. För att min bror fyller 15 på fredag och vi ska festa järnet då. För att spotify laggar. För att min dator är rosa. För att jag ska vara med Emelie imorn. För att skolan slutar på torsdag. För att min syster är i Lysekil. För att jag saknar en viss man. För att jag dör snart. För att jag inte ska skriva mer onödiga saker nu.

JUST DÄRFÖR, JA PRECIS JUST DÄRFÖR, SKREV JAG DETTA INLÄGGET!




BLÄÄÄ

I don't wanna feel the way I do
I just wanna be right here with you

JAG GÅR UNDER! JAG GÅR SÖNDER! JAG DÖR! Detta är fan inte kul... Hemskaste ever typ. ORKAR INTE!


hUHU, Jag gillar att jag ser ut som en fet bläckfisk på bilden.
Sitter och lockar mitt löshår just nu förresten!


Yeah

Lyssnar på Nickelback, ska skicka in min psykologisak snart, måste bara skriva in skiten i datorn! Har precis ätit grillat också, gott typ. Dock gillar jag ju som sagt inte grillat kött så mycket men! Varje gång jag säger det till mamma säger hon "Men vafan, du ska väl inte bli vegetarian igen????" Haha, skitorolig typ x) Men neh, jag orkar inte vara vegetarian igen.. haha. Jag älskar ju cheeseburgare nivet ;)

Grillar

Mamma jag fredrik och pappa grillar kött nu, och dricker öl. Jag och bror fick öl av mamma hihi. Fett nice! Börjar tamejfan känna av ölen nu också, too bad alltså. Men så kan det vara! Imorn är det skola, emelie ska sova hos mig imorgon med :) Kul ska det bli <3! Har pratat med Dennis i telefon idag typ massa, det är alltid lika kul. Men dock somnade han typ nästan ifrån mig nu sista gången, hahah.. xD så söt! Nu ska jag öh hitta på något. Puss

Bild som jag tog förut, så den är färsk mohah!

Std


Just nu befinner jag mig i Stenungsund, har varit och skaffat pass åt lillebror på polisen i Stenungsund. Längre väntetid där än i Uddevalla då Stenungsund är en mycket töntigare folkfri stad? Hah nejdå. Nu åker vi bil påväg hem iallafall, haha... Jag är så töntig som har med mig datorn i bilen ens.


Nu erkänner jag att...

... Jag är SJUKT DÅLIG på att både ta emot och ge komplimanger. Om någon ger mig en komplimang pratar jag bara bort det eller säger typ nej. (Om jag inte är på väldigt flamsigt humör, om någon exempelvis säger att jag är söt då kan jag svara ungefär "JA, JAG ÄR VÄLDIGT SEXIG!" men det händer bara ibland) Ge komplimanger gör jag i princip ALDRIG. Inte till min syster om hon gör något bra, inte till en kompis som har en jättefin tröja på sig osv osv... SHAME ON ME!!!!


Haha riktigt hemsk bild jag vet men jag har typ inga andra jag inte redan lagt upp xD

Blablabla

Försov mig imorse, skitbra. Trots att jag däckade jättetidigt på kvällen igår och inte vaknade förens idag? OCH försov mig dessutom? Hur lyckas man med en sån sak undrar jag då... Jag suger helt enkelt. Eller så behövde jag sova. Vem vet...
Nu sitter jag och lyssnar på Dead by april iallafall, är fan trött ännu.. helt sjukt. Sova? Nä.


Övningskört

Hej hopp! Idag har jag lyckats med följande när jag övningskörde:
- Nästan köra av vägen.
- Ligga i 60-70 km nästan hela tiden (innan har jag kört på typ 40)
- INTE få panik när det kommit bilar bakifrån eller på andra sidan vägen.

Jag är helt enkelt bäst! =)


Kör inte i diket malin fofaaan...


Ett gott skratt lol


Okej det kanske är lite svårt att se vad det står. Men jag fick mig iallafall ett gott skratt nyss när jag loggade in på kamrat och såg det där! Hahaha, seriöst...

Varmt !!

Det är fan varmt idag asså. Iallafall inomhus. Aj nu tappade jag min mobil först på knät så det gjorde ont och sedan flög den ner på golvet. Inte bra. Sitter här och väntar på att tiden ska gå och skriver lite på min socialpsykologi-hemtenta. Synd att jag är så trög. Hm. FYFAN VAD VARMT DET ÄR !!

Ont i magen

Jag sitter i lägenheten, ska skicka in lite grejer på skolmailen till lärare och så! :) Lyssnar på Simple plan desutom? Hm too bad, me dont like. Men men! Nu ska jag fixa och dona lite innan det bär av till skolan =) Puss

Vaken

Sitter och blåser håret samt sminkar mig, jag lyckade ta mig upp ur sängen (trots dom få timmarna sömn jag fick) inte konstigt kanske med tanke på att hela min familj gått runt och skrikit som idioter hela morgonen, men...

Nu måste jag fortsätta göra mig iordning, bussen går om 40 minuter typ! Puss!

NATTI

Nu ska jag gå och lägga mig! Bättre sent än aldrig ;) Ska upp vid halv åtta så.. Önska mig lycka till! Har ställt mobilen på alarm iallafall, ska upp om typ två timmar, sug min! Två timmars sömn, hm... Jaja, godnatt.

Skita i skolan ellör

"Skjut upp till imorgon bara det du kan tänka dig ha ogjort när du dör"
Det där ordspråket fick mig ganska pepp på att skita i alla skolsaker som jag måste göra klart idag. Jag dör ju inte av att få ig i ett par ämnen? Och jag är inte en sämre människa för det heller? Jag är inte osmartare heller. Så vafan! Jag kan lätt dö med att ha skitit i ett par uppgifter som ska in... Haha, fan. Jag är så jävla positiv..

Hakkors på halsen

Förut när min lilla syster hade somnat i soffan kom min lillebror på en brilljant ide. "MALIN, VI MÅLAR PÅ HENNE, ETT HAKKORS!!!" Självklart tyckte jag det lät skitkul så vi gick in till vardagsrummet med en kajal i högsta hugg och min kära lillebror hann måla ett halvt hak-kors innan Johanna öppnade ögonen, satt och stirrade som en zombie på samma punkt i säkert en minut innan hon började skrika "VART TOG DEN VÄGEN? VAD VAR DET FÖR NÅT?" samtidigt som hon stack ner handen i BH:n. Vi fick ju snällt förklara för henne att vi inte hadev kastat något ner i hennes BH, utan vi hade bara målat lite på hennes hals. Hon slumrade till igen och lillbrorsan kunde slutföra sitt konstverk, hak-korset alltså.

Du visste inte att...



- För ett par år sedan blev min katt Melwin påkörd (eller rättare sagt han hoppade in i en bil) och efter det var jag så rädd att det skulle hända något med mina andra katter att jag inte lät dom gå utanför dörren på över en månad. Efter en tid var vi ju självklart tvunga att låta dom gå ut, och varje gång innan vi släppte ut dom lyfte jag upp dom, pussade dom och sa "Lova att inte gå ner till vägen okej? Lova att komma hem sen okej? AKTA DIG FÖR BILARNA!!! Jag älskar dig" för jag trodde att det skulle ge tur eller något...



Lite bilder på... mig såklart


I know you love me... xoxo?


Hejj ruffsigt hår


Knasig bild


Smile to the camera


Ice ice baby

PORR!

Har precis suttit och kollat på lite porr med mina kära syskon, jag kom in i vardagsrummet och det var värsta B-milfen som höll på att ta på sig själv. Det såg skitkul ut så självklart fortsatte vi kolla. Sen kom det in en blötfet man i bilden om började smiska lite på hennes stjärt och slicka henne i röven etc. Sen började dom knulla och JÄVLAR vad hon skrek?! Dessutom var det Epic fail för kuken åkte ur fittan hela tiden när dom knullade. Sånt där roar mig och mina syskon ibland!

Hemma igen

Vi tog en annan väg än den vanliga ner till Henån, kallad "fyllevägen" och där stotte vi på självaste Mikael Udd. Jag köpte cigg till honom också, shit vilket badass jag är som köper ut! Shame om me...

Nu ska jag tvinga min broder att gå ut och röka med mig, han ska även få skänka mig en cigg pga ansträgningen jag gjorde när jag köpte dom åt honom... Typ. Det var faktiskt kallt. Eller något. Nä jag vet inte, nu ska jag iallafall dra ut. OCH RÖKA ÄCKLIGA MARLBORO!!!


Okej kanske inte ÄCKLIGA, men alldelles på tok för starka för mina små bronkitlungor.. *sad* buhu

Osminkad


Finns det något bättre än en osminkad idominfjortis? Hehe jaa... TVÅ OSMINKADE IDOMINFJORTISAR! ;)
Nä men en sminkad idominfjortis kanske.. Jag är så söt och nu har jag sminkat mig! :)

Ska åka till Henån och köpa cigg till brorsan. Bbl.

Ätit

Har precis ätit köttfärssås och spagetthi a la min lillebror, gott faktiskt! Dock gillar jag inte varken spagetthi eller köttfärssås speciellt mycket men. Nu sitter jag här och försöker ladda upp en bild på mig själv hur jag ser ut nu i detta inlägget men det fungerar typ inte, men lika bra är väl det då jag ser ut som fan! (osminkad, inget löshår osv...)

Fast se på fan, nu funkade bilden! Så ah... enjoy, eller något...


Tur att man inte ser så mycket haha. Min klänning är gay ful och spansk men orkar inte ta på mig kläder idag assså

Tråkdag

SKIT I DET DÅ!!!!

Jag har fan inte gjort något vettigt idag. Inte ens ätit. Är allmänt down. Uttråkad! Ville övningsköra idag men det ville tydligen inte pappa. Woho. Ska kolla mitt schema nu och se vad jag har för lektioner imorn. MUM, MDK, Mentortid och Foto. Woho vad kul eller inte... Hatar skolan, så skönt att den är över snart...

Bild tagen sommaren 08. (önskar jag var sådär smal igen!!!!)

=O

And now it's all up to you.

Godis

Har blivit väckt x antal gånger av mamma och lillebror. Nu har jag precis tagit mig upp ur sängen och är förbannat trött. Det står massa godis i mitt rum som mamma ställt hit? Gah! Jag äcklas bara utav godis just nu... Nu ska jag iallafall gå ut ur mitt rum.. Byes



Godnatt dårå

Hej! Nu är klockan halv elva på morgonen och nu ska jag gå och lägga mig. GODNATT!

NOT VERY TIRED YET

Är inte speciellt trött ännu, även fast klockan är snart tio på morgonen och jag inte har sovit ännu. Har precis pratat i telefon med mister "ta ut diskmaskinen" (okej, förlåt, jag menade Dennis) i nästan två timmar. Vi slog dessutom rekord på att vara tysta i luren, tror vi satt och höll tyst i ungefär 20 minuter innan Dennis sa typ "MMMMM" och jag svarade"Aaaaa...". Men så går det när det hoppar grodor ur munnen på herr nollåtta, och fröken ooorustfitta uppskattar inte alltid det... Haha nemen skämt åsido, nu ska jag sova snart iallafall. Känns som att det behövs? =)


Sånna här hoppar det ur munnen på Dennis ibland... Kanske inte enligt honom själv men enligt mig ;) Kanske om jag pussar en utav grodorna så blir det en prins? OUPS, där var det visst mig grodorna kom ut ur ... Haha, nefan, skoja bara ;P

NO IT ISN'T


ILANDSPROBLEM

Mina jeans sprack lite för en stund sen, utan anledning. Jag är hungrig trots att jag åt för tre timmar sen. Jag lyssnar på svennebanan och tycker att den är bra. Jag borde sova men är inte trött. Jag saknar nya avsnitt av Gossip girl. Jag har för många kuddar i mitt rum. Jag orkar inte plugga fast jag måste. Jag blir lätt sur för småsaker. Äckliga flugor förstör mitt liv.

Lite utav dagens i-landsproblem... (Eller rättare sagt mina ilandsproblem)

SOVA SNART ELLER

Hm bra fråga, jag är lite trött nu faktiskt. Har bara rökt 1 och en halv cigg idag tror jag? Och inte rört en droppe alkohol! Go Malin, jag börjar bli en tråkig människa... Haha nejdå, det blir jag aldrig för det går inte ;) Hihi jag är så rolig!

Blir galen på mig själv för att jag måste plugga och skicka in lite grejjer till skolan snabbt som satan men jag är så lat och börjar som vanligt på en sak, gör nästan klart den helt och orkar sedan inte mer! Kan ju inte skicka in något som inte är helt färdigt heller... Jaja, vad ska man göra åt saken... Skolan suger anyways...


Skitskola!

LISTA ONCE AGAIN

1. Vilken hårfärg vill du ha?
- Den jag har, blond =) Eller mörkbrunt.. Men skulle aldrig palla färga håret mörkt när jag väl fått det såhär ljust!
2. Är du komplexfri?
- HAH, verkligen inte. Men vem är? ;)
3. Senaste låten du lyssnade på?
- Whispers in the dark med Skillet (ingen aning om vilka det är men... låten är bra iallafall!)
4. Har du någon gång hittat en 20-lapp på marken?
- Nej, det tror jag inte... Har dock hittat en hundralapp på havsbotten, det var ganska coolt!
5. Tycker du att Simple plan är bättre än Good Charlotte?
- Nej! Gc rules, Simple plan kinda... sucks?
6. Brukar du leka med dina småsyskon ifall du har några?
- Visst har jag småsyskon men inte fan LEKER jag med dom...
7. Var bor du nu?
- Mest på Orust faktiskt. Kan bo i Uddevalla när jag känner för det.
8. Ska du flytta?
- Det återstår att se! Men förhoppningsvis.
9. Kan du tänka dig att bo i en träkoja?
- Hah skulle inte tro det...
10. Hatar du lingon?
- Njae lingonsylt är najs iallafall!
11. Har du någon gång drömt om en mystisk man?
- Heh oja, det har jag allt..
12. Gråter du om du ska ta en spruta?
- Hehe gråter och skriker och beter mig som en 3åring helt ärligt talat! xD
13. Är du färgad som en svensk?
- Är sjukt blek så ja!
14. Vill du bo i ett annat land än Sverige?
- Inte permanent men testa. Usa och Spanien hade jag icke sagt nej till!
15. Tycker du att du är attraktiv?
- NÄÄ, inte attraktiv? Men jag har mina bra dagar så att säga
16. Har du körkort?
- Nej det har jag inte. Kommer väl ta ett jävla tag innan jag har också om jag känner mig själv rätt.
17. Vill du gifta dig?
- Yeeeeh!
18. Vad är typiskt svenskt?
- Abba? Köttbullar? Ikea?
19. Tycker du att svenska språket är fint?
- Inte överdrivet, haha.
20. Har du ont någonstans nu?
- Nej, lucky me..

KNAPPT TRÖTT

Jag är knappt trött trots att klockan är 05.37 just nu. Börjar snart gråta för att jag är så arg på alla flugor som flyger runt överallt och sätter sig på min rygg lite då och då... Ååh dom har ingen rätt att ens vara i närheten av mig, jävla äckeldjur! Det har ljusnat ute iallafall. Hatar att somna när det är ljust ute men finns inte så mycket att göra åt saken. Vet dock inte när jag ska sova, är ju som sagt inte trött haha..


Haha så jävla sant va...

03.57

Har suttit framför datorn hela kvällen, inte gjort någonting alls. Var nere i Henån med Jimmy vid 10 och köpte cigg åt honom, sen har jag bara suttit här. Har inte ens druckit idag även om jag kunnat. Jag är inte mig själv. Jag köpte inte ens cigg när jag hade pengar till det. Vem är jag? Måste börja dricka varje helgdag igen, och röka som en skorssten.. Annars kan jag ju inte vara fjortis?! Skämt å sido.. hehe..

Min syster gör mat till oss nu?! Vi ska se på film!


Jag förut..


HAHAHAHAHAHAHHAHA BILDEN !!!!

PORRIGA BOOBS


Fan så porriga mina bröst blir om jag ligger ner och tar kort uppifrån? GRRRR!!!!!
Målat över naveln pga mitt vackra ärr jag har där efter min navelpiercing som trillade ut :)

(kattrövhålet som jag kallar det!)

HAHAHAHA


HAHAH, jag skrattar ihjäl mig! Några i min klass i filmen, hahahah shit asså hahahah

Freeze


Någon freeze-sak som några på Sinclair gjorde för ett tag sen, hittade filmen på youtube hahah så var tvungen att kolla xD min syster är med på detta men man ser henne inte i filmen haha :P

Roligt, nej!

Onödig dag? JA! Nationaldagen i all ära... Hm. Får cp på min dator som laddar segt. Kollar på klipp på youtube, så roligt liv har jag. Hoppas ni har det roligare, öh..

Vaken nu

Nu har jag vaknat. Tycker det är starkt av  mig att vakna såhär sent på dagen. Eller kvällen? Vaknade vid 18.00 ungefär. Grattis Malin! Ioförsig somnade jag väl inte förens halv tio imorse, men ändå. Var hos Robin igår med brorsan och annat folk, var hemma vid 6 på morgonen ungefär. Sen pratade jag jättelänge i telefon med mannen som kastar diskmaskiner hit och dit. Det var väldigt trevligt. Nu ska jag sminka mig och så! Dock har jag ingen aning om vad som händer idag men lite smink har väl aldrig skadat någon...

Turkjävel -.-

HAHAHAHAHHA ÖH OKEJ???!!!!! Turkjävel jag fattar ingenting utav vad han skriver helt ärligt.. "Okej" om man får såna mail på klubb6, kamrat eller i värsta fall lunar.. MEN WTF BDB??
Poor guy. Nu ska jag iallafall dra snart.. tror jag? Har ingen aning. Vet bara att jag är påverkad. Haha. Puss

Öl

Dricker öl nu! Ska dra upp till Robin med brorsan nu.. och dricka lite! Så skriver imorn eller senare. Puss på dig

Trött som F*N

Jag är så jäkla trött. Vill bara sova, men det är fredag idag och den ska man inte sova bort! Händer typ inget idag men. Pallade verkligen inte Smögen. ÅH, ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT! SAVE ME!!

Fördomar?

Det finns mycket fördomar i dagens samhälle. Jag läste nyligen i någons blogg, minns dock inte vems, om lite fördomar som finns. Vi tjejer kan inte knulla runt, för då är vi horor. Men om killar knullar runt, vad är dom då? Inte får dom skit för det iallafall... Om tjejer klär sig lite mer "avklätt" så att säga, så är vi fjortisar/slampor osv.. Men killar då, om dom klär sig lättklätt eller till och med tar av sig kläderna, är dom fjortisar och slampor då? Inte enligt samhället iallafall... Det är så mycket prat om det här med att tjejer och killar kan göra samma sak, men om en tjej gör det får hon någon slags stämpel men det får inte killen.. Men jag kom på en sak förut. Vi tjejer kan strula runt med andra tjejer hur som helst, vi kan till och med ha sex med andra tjejer men inte är vi lesbiska för det! Killar kan ju knappt krama en annan kille utan att det blir ett jädra väsen... Okej, så illa är det nog inte riktigt men huvudsaken är att man förstår vad jag menar! Det finns så sjukt mycket fördomar i samhället, men fördomarna är väldigt olika för tjejer och killar.. Så kan det vara!


Lättklädd = slampa?


Killar kramas = bögar?

Vin

Sitter utanför huset med min lillebror och dricker vin nu. Mamma pappa och Johanna är i Strömstad och jag orkade inte följa med dit. Så det vettefan vad som händer idag asså. Men det lär jag ju märka.

Bror var jättesöt förut och kom och hämtade mig vid bussen <3

HAHAHA


Jahopp... snart finns det ingen diskmaskin hemma hos familjen Andersson för den ska ju Dennis tydligen ta ut
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHA


(ursäkta min dåliga humor men jag typ sitter och skrattar för mig själv)

PLUGGAAAAAAAA

You thought the way you tasted would get me high.

Fän vad jag hatar att plugga, så sjukt tråkigt. Men har kommit en bit på vägen nu iallafall! Och måste fortsätta, annars kommer jag aldrig göra färdigt det. Nivet, jag är en sån människa så att om jag börjar på något måste jag sitta och göra klart det. Kan inte ta pauser eller något för då slutar det med att det never ever blir färdigt.. Too bad malin, too bad...

IDOMIIIN


Jag är så patetisk.
MEN DET ÄR SKÖNT!

Plugg..

Håller allvarligt talat på att plugga skiten ur mig. Okej, så illa är det egentligen inte. Men jag som aldrig pluggar tycker det... så jag skriver senare! Wish me luck?

Uddevalla nu

Nu ska jag ta bussen in till Uddevalla snart, ska ju till skolan -.- Men först ska jag springa upp till lägenheten och fixa en sak som måste va klart typ idag eller måndag eller något.. WOHO! Not. Bussen går om typ 20 minuter, varför ska tiden gå så sakta på morgonen haha... Aja, har sovit ungefär två timmar inatt iallafall. Somnade ju igår vid halv elva och vaknade ungefär vid tolv. Sen somnade ja typ vid halv 6 och halvsov fram tills sju (notera HALVSOV) Är inte ens trött & det är ju bra!
Men nu ska jag göra mig iordning pyttelite till innan jag ska dra! Pusshaj

Jag saknar DENNIS!!! <3

LACK

Åh vad lack jag blir. Jag skrev just världens längsta sms till Dennis och vad händer? Jo mitt cp till telefon stänger av sig! WOHOOOO! Ska skriva om smset nu och sedan slänga sönder telefonen eller nåt. FYFAN.

VILL BLI TRÖTT

Kan något jävla fucktard där ute göra mig trött eller? GE MIG SÖMNTABLETTER ELLER VAFAN SOM HELST! Nu vill jag sova. Att det känns som att det är 130 grader varmt härinne gör ju inte saken bättre heller. Nä nu ska jag surfa vidare på klubb6, där är det iallafall masssa vakna fucktards som säkert kan skriva något äckligt som gör mig så förbannad så att jag blir trött.. eller något.. JUST LOOK AT THIS!


Normal kille? =) NÄÄÄÄ

...

Can't you see that you lie to yourself?
You can't see the world through a mirror.

Kan inte sova

Jag somnade en liten stund vid elva, försökte sova men gick inte så bra. Vaknade för kanske en halvtimma sen, eller lite mer av att min bror kom in och frågade om jag var vaken?! Sen gick det verkligen inte att somna om så jag satte mig och kollade på CSI med honom. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vill kunna sova, men nä.. E hur pigg som helst. Helvete.

mjau

Im alive

Jag överlevde övningskörningen idag igen, trots att det regnade mohaha! Körde faktiskt halva vägen hem från Henån också! (Pappa ville egentligen inte låta mig köra på den vägen då det är en del bilar som kör där plus lite halvkrångliga vägar då jag inte ännu har full kontroll på bilen) Men jag blev så arg att jag höll på att börja gråta så han var nästintill tvungen att låta mig köra där ändå... Men det gick kanon iallafall! =) Jag är så rolig! Nu är jag iallafall hemma sen någon timma tillbaka. Huvudvärk har jag också! Och är sjukt trött...

Inne i Uddevalla förut var det knökfullt med människor av alla de sorter, hahah. Lite japaner här och lite turkar där, nädå haha. Men det var sjukt mycket människor överallt iallafall, men trevligt var det.

Nu ska jag röka strax, sen vet jag inte vad jag ska göra. Började kolla på American history x förut men kollade bara tio minuter eller något, jag HATAR att kolla på film ensam av någon anledning, det är så tråkigt! Hah, jaja, skriver senare, hejs!

Då och nu grr


Såhär såg jag ut i mars. Skjut mig, ser ju ut som en jävla emofitta xD shit asså...


Såhär ser jag ut juuust nu, hahah! JA DET ÄR TYP FLÄCKAR ELR NÅ PÅ SPEGELN!

Busschaffis! ;)

HAHAHAHA! Han på bilden är min gamla busschaufför som brukade köra skolbussen till Henån skola.
Kolla nu klippet nedan, TRO PÅ FAN ATT JAG HÖLL PÅ ATT DÖ AV SKRATT? :D



Godmorgon

Jag har precis vaknat, lite sent! Bussen går om tio minuter från Henån så den hinner jag inte med, tar 1-bussen istället =D Då är jag inne när det precis har börjat typ? Eller efter 40 minuter.. Aja, det löser sig väl... Skriver mer sen iallafall för hinner nog inte innan jag drar. Puss!!

Film


Sitter och kollar på den här filmen just nu, haha jävla barnfilm typ men sånt gillar vi... Ska sova efter filmen iallafall :) Skönt att lägga sig någorlunda tidigt för en gångs skull! Så godnatt alla =)

FJÅRTIZ


Hahahaha, någon som vill ha en puss? ;)
Ah okej, visste det... MEN TYVÄRR SÅ FÅR NI INGEN! :)

Okej, kanske överdrev liiite med idominet.

Trött

Är väldigt trött, ska kaaanske sova snart! Ska ju trots allt in till Uddevalla imorn med elva-bussen och kolla på studenterna... Har iallafall varit nere med min bror i hamnen och druckit en öl och så. Trevligt. Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och är allmänt less på allt...


Jag är snygg i min brorsas jacka. Ser ut som ett tält också. Najs.

Fint

Förut i bilen på Torp:
Mamma: Malin, seriöst. Du är snart 19 år och beter dig som en fjortis
Jag: Heheh, jaha...

Senare...


(Mamma skulle säga "Hyra" men råkade säga "Hyla" istället..)
Jag: Mamma, du är fan snart 50 år och kan inte ens prata riktigt! Hahaha!!



I bilen när jag skulle köra, så förklarade jag åter igen att jag typ inte kan höger och vänster. Min lillebror skulle förklara för mig, och såhär lät hans förklaring...
Fredrik: MALIN, VÄNSTER ÄR ÅT VÄNSTER, FATTAR DU???!
Jag: Heh ja det låter ju ganska logiskt...

Back home

Hemma igen och jag lever, tro det eller ej. Så fort jag mötte en bil när jag körde så började jag skrika och bromsade. Pappa skrek hela tiden att jag höll på att köra i diket. Jag glömde blinka hela tiden. Jag la i fel växel. Jag körde nästan in i en båt. Jag körde nästan in i några lastpallar. MEN HEY! Jag lever ;)

Heej

Hejhej, jag vaknade för nån timma sen. Har duschat, plattat håret, satt i löshåret och sminkat mig nu. Och klätt på mig givetvis, haha! Ska in till Torp med mamma och pappa alldelles strax. Ska nog övningsköra senare idag igen, jag ääälskar att köra bil! Så jävla kul :D hah, men nu ska vi dra. Så puss!


Godnatt/Godmorgon?!

Nu ska jag stänga av den andra datorn (som jag sitter och lyssnar musik på) och denna ska jag bara gå ifrån, stänger aldrig av den här stackars lilla datorn. Jag är så rolig! Ska bli skönt att sova nu iallafall. Jag orkar inte vara vaken för livet är såååå jobbigt ibland, hehehehe. Jag hatar mitt liv ibland, hihihi. Kul att veta va? Hihihihi. Döda mig. Puss (NU SKA JAG SOVA, HOPPAS NI DRÖMMER OM MIG IALLAFALL FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA COOLAST)


Tog ur min töjning för ett år sen om inte mer och den har fortfarande inte växt helt igen trots att det bara var en sexa? Hah, vissa saker är ju bara så underbara. Eller inte? Äh, fan vet jag. Jag saknar iallafall min töjning litegranna. Men kommer nog aldrig mer i hela mitt liv töja för det gör så in i helvete ont.



TYP ledig idag

Har precis plockat ur löshåret (ÅÅÅÅHHH JAG ÄR SÅÅÅÅ FAKE!!!) och ska snart gå och lägga mig. Är ju typ ledig från skolan idag så! Är sjukt trött nu och ska sova alldelles strax. Syrran är redan uppe och springer ute i köket, för hon ska ju till skolan idag. Märker att hon är på "morgonhumör" då hon klagar på allt, till och med på att jag har sminket kvar på mig ännu? Men jag har ju för fan inte sovit än hahah...  Jag älskar att vara vaken på nätterna. Fridfullt på något sätt, haha jag är så rolig!

Typ 2 år gammal SKITFUL bild på mig, hahah =P OSMINKAD DESSUTOM!
Men ni gillar det...


Fin dikt typ


Detta är fortfarande den finaste "dikt" eller vafan det nu är som någonsin skapats! Eller iallafall som jag läst.. Haha =) Helt underbar är den. Och så jävla sann!

Min dag typ

Haha, jag är så jävla dum i huvudet. Jaja, i vilket fall som helst så har min dag varit ganska okej. Var med Stefan en stund imorse (eller IMORSES SOM STEFAN SÄGER, HAHAHAHAH) Sedan åkte jag hem till Orust igen med 11 bussen och var hemma på Slussen ungefär vid tolv. Då somnade jag ganska omgående och sov tills ungefär halv sex. Sedan åkte jag med pappa och dom till Henån och övningskörde för första gången i hela mitt liv, haha det är så jävla kul att köra bil =P Men är jävligt trög att hålla koll på koppling gas och broms, plus att jag kan inte kan höger och vänster om jag inte tänker efter innan...

Pappa: Kör till höger!!
Jag: MEN JAG KAN FORTFARANDE INTE HÖGER OCH VÄNSTER!!!!

Jag kanske behöver gå om förskolan innan jag övningskör något mer? :)



(det är inte utväxt i luggen, hade brun underlugg nivet)
CP BILD I KNOW!

Jag är tillfällig smörsångare


Jag blev tillfällig smörångare tillsammans med Alex Ubago när jag inte hade
internet förut. Jag är knäpp i huvudet som ens lägger ut detta, hahah. Men jaja,
det är jag och smörsångaren mot världen ;)

JAG ÄR IALLAFALL DUKTIG SOM KAN SPANSKA LÅTAR UTANTILL! =D

Idominfjortis

Mitt internet la ner förut, så jag kletade på lite idomin och tog 85 (?!) kort på mig själv. IDOMINFJORTIS!! <3







GRRRRR PÅ MIG !!!!!!! <3

Jag tänker för mycket

Folk brukar säga till mig ibland att jag tänker för mycket. Och jag har kommit på mig själv med det nu. Igen. Men mitt tänkande är iallafall logiskt! Jag förstår mycket mer än vad någon kan tro... Men ibland är det väldigt irriterande att jag tänker så djupt på saker. Men what to do?

ÅÅÅÅH!

Jag blir så jävla sur, kollade just i tidningen och såg att en tjej vid namn Hanna Göransson som är från Orust och Uddevalla och har varit med i ngt jävla band, cat 5?! kallar sig för Hanna Lovisa som artistnamn. ÅÅÅÅHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!! Inte en till... KAN JAG FÅ VARA MALINERIKA, DEN ORGINELLA PLEASE?!

Lista höhö

SKULLE DU HELST
1. Pierca näsan eller tungan? - Näsan antagligen eftersom att jag redan har där.
2. Vara seriös eller rolig? - Ibland kan det vara bra att vara seriös, men människor som är seriösa allt för ofta är sjukt tråkiga.
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Grön, röd smakar ju bara grädde.
4. Brinna upp eller drunkna? - Jävligt svår fråga som jag dessvärre inte har något svar på.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Med mina fiender så jag kan slå dom (H) Hah nejdå, mina föräldrar I guess.

RANDOM SHIT
1. Är du kär i nån? - Hehe japp.
2. Sol eller måne? - Sol såklart!
3. Vinter eller höst? - Höst tror jag, vintern är så jävla kall.
4. Vänster eller höger? - Höger är coolast.
5. Soligt eller regn? - Jag gillar både och faktiskt!
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Vaniljglass, gillar typ inte chokladglass.

OM DIG
1. Hur mkt är klockan just nu? - 18.54.
2. Fullständigt namn? - Malin Erika Karlsson.
3. Vart vill du bo? - I en större stad iallafall! Annars trivs jag ganska okej här också.
4. Hur många barn vill du ha?- Det får väl tiden utvisa eheh, nej men kanske 2?
5. Vill du gifta dig? - Ja det vill jag. Typ.
6. Rullar du spagetti eller skär du den? - Rullar och skär tror jag.
7. Har du ätit sushi? - Nej det har jag inte! Verkar inte överdrivet gott...
8. Lyssnar du på nu? - Inget, hör bara tv:n i bakrunden.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Ingen jävla aning.
10.Humör? - Helt okej.

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Kysst någon? - Nej det har inte hänt.
2. Sjungit? - Yes.
3. Blivit kramad? - Jappjapp.
4. Känt dig fånig? - Hm nej inte vad jag minns.
5. Saknat någon? - Det gör jag hela tiden.
6. Dansat galet? - Nej nej nej
7. Klippt håret? - NEJ!
8. Gråtit? - Jo det har jag nog
9. Ljugit? - Inte vad jag minns, kanske nån småsak för syrran eller något
10.Blivit kysst? - Nej

 GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Typ.
2. Har du en hund? -Nej men mamma har två.
3. Sover du helst sj eller med någon? - Eh, beror ju på vem...
4. Tror du på spöken? - Ja det gör jag.

Sitter ute

Just nu sitter jag ute på balkongen till syrrans friggebod, ehehe. Har precis rökt. Vaknade för en liten stund sen dessutom, direkt när jag kom hem från skolan gick jag och la mig, var så förbannat trött! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, brorsan sover och syrran är i Göteborg... Jaja, något kommer jag väl på!

Jag förut


Bror kom på besök en stund., vi pooosade i spegeln!
(lägg märke till klockan på spegeln längst upp i högra hörnet,
alla som är hemma hos mig: "ÄRE EN KLOCKA I SPEGELN??!"
Haha vet ej hur många gånger jag hört det...


Politik my ass

Jag fick ett konstigt brev idag, från socialdemokraterna? Jag har inte öppnat det men jag tror dom vill printa in i min lilla emoskalle att jag ska rösta på dom, men mohaha vet ni vad?! Jag tänker inte rösta på något parti för politik är inte riktigt min grej om man säger så...


Baba baba?


Jim Leijon är tamejfan inte riktigt klok, haha..
Men det är nog inte jag heller. Arabungarna är för i helvete söta!

"ok" ...

Okej, nu går nog världen nästan under på riktigt. Vad är det med folk? =O

GODNATT fer sure.

SOVA

It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Jag älskar låten. Den är så fin!
(Ron pope-A drop in the ocean)


Sitter och lyssnar på Son of Dork, EMOMUSIC BIG TIME! Men bra =) Ska sova om en väldigt liten stund faktiskt! Ovanligt för att vara mig när det är såhär "tidigt", men ska upp vid sex imorgon så lika bra att jag sover en stund. Finns ändå ingenting att göra nu! Alla är osociala på msn. Jag ska ringa Dennis innan jag lägger mig också, för msn har laggat hela kvällen typ och han är seg på att svara nu när det väl funkar =O TOO BAD! Får se om han svarar EHEHEH. Stackarn, jag bara stör honom hela tiden höhöhöhö xD Nä, nu ska jag dra ifrån datorn fatktiskt =) Godnatt!

Don't trust anyone

Hittade en bild på min gamla dator förut. På den bilden stod samma text som på bilden nedan. Det väckte lite känslor och fick mig att börja gråta. Lita aldrig på någon annan än dig själv, det blir bäst så.

Precis ätit

Har precis ätit grillat, gott var det! Nu ska jag ut och röka. Har förresten fått en ny datasladd idag av pappa (min laddar-sladd till min stora laptop lyckades jag ju göra sönder för typ 3 månader sen) så nu kan jag använda båda mina datorer, that's nice! =) Hade besöksrekord på bloggen idag också, det är ju alltid trevligt (:

Orust


Jag har typ bosatt mig på Orust. Det är så trevligt att vara där i detta vädret... Haha.
Ska dit sen igen efter skolan och sova där inatt igen.. :) Nu sitter jag i skolan och gör ingenting vettigt alls typ. Jobbar lite med det jag ska faktiskt men hahah... För att få G i detta ämnet vi har nu (vet inte vad det heter haha) måste jag göra typ ett prov på måndag haha fyfan. Ska kanske sola idag sen på Orust? MÅSTE TA MED MIN BIKINI DIIIT! Najjjs. Jaja, pusshej

I skolan

Sitter i skolan med Emelie. Börjar om en kvart, mentortid.. Så tråkigt! Nu ska jag ut och möta Sara, hon e tydligen här :) Puss

Bussen nu


HEJ JAG SKELAR =)
SNÖGGT HIHIHIHIHIHIHIH
Näe men nu ska jag dra till bussen? :S Ha en bra dag typ


Vaken tidigt?

Klockan är 07.29 oh jag är vaken trots att jag somnade vid nära inpå 4 och trots att min buss inte går förens 08.53? Aja, det är ganska snart ändå! Måste hinna torka håret (har duschat på morgonen första gången på säkert flera år), platta håret, sminka mig, i med löshåret och klä på mej med mera! Skriver senare iallafall, vet dock inte när! Puss

SOVDAGS =)


Hehehe skum bild jag vet, ursäkta så jävligt. Och ursäkta så jävligt att jag ser ut som världens megafetto på bilden.
Men vi alla är glada ändå! :) Det jag ville komma fram till var iallafall att jag ska gå och lägga mig nu, klockan är liksom tre och jag ska upp vid halv åtta. Jag är så bra! Ska ställa bort datorn nu och försöka somna in trots alla flugor som verkar vara som besatta av just MITT RUM?! Äh kanske är flugor i dom andra rummen också, vad vet jag ;( det enda jag vet är att jag hatar dom äckliga krypen så starkt! Jaja, nu ska jag som sagt sova! Godnatt.


Jag vet inte vad jag pratar om

Syrran brände sig när hon solade...
Johanna: FAN VAD RÖD JAG ÄR!!
Malin: Jag skulle fan aldrig vara så dum att jag lägger mig och solar mitt i natten.
Johanna:
HAHAHAH VA??! Mitt i natten?
Malin: Haha oj jag sa fel.

Lista



Har du...?
Strippat inför en folksamling: Ehm nää inte vad jag minns?!
Strulat med en tjej: Har hänt många gånger
Äger ett par vita string: Ja det tror jag?
 Har mer än 5 bh:ar: Jaaaaaapp
 Älskar personer som har magrutor: Nej? Ofta älska en person för att den har magrutor haha dårskap
 Har haft trekant: Nej för i helvete haha
Har färgat håret minst 3 gånger: Haha väldigt många fler gånger än så
Går inte ut utan smink: Nej det gör jag typ inte faktiskt
Har någon gång spelat klädpoker: Ja jag typ förlorade haha too bad men va inte naken iaf :O
Har haft sex på en offentlig toalett: Nejnejnej
Tittat på en porrfilm: Inte på en hel :O
Du studerar ofta din kropp i spegeln: Hmm inte lika mycket som min syster iallafall
 Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: Nej han är ju inte ens snygg?
Du har hånglat med över 15 personer på en kväll: HAH nej
Du älskar att prata om sex: Beror väl på men kan säkert vara kul, inget jag brukar prata om vad jag vet
 Har dåligt självförtroende: Det är olika dagar
Älskar att få uppmärksamhet: Beror på, ibland äre kul men ibland äre bara jobbigt
Romantiska filmer är det bästa man kan se: Beror väääldigt mkt på!
 Du har solat solarium: nej :$ aldrig hänt faktiskt
Du har haft sex med mer än 10 personer: nej fan
 Du bär alltid läppglans: nästan
DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: oooJAAA

Långt hår


Långt hår is the shit! Love it!

RSS 2.0